• Καλως σας βρηκα.

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #121602  από Theodora pa
 Παρ Οκτ 21, 2016 4:33 pm
Εδω κ 18 χρονια,εχω πολλαπλη σκπ.Η πορεια μου γενικα παει καλα.Τα πρωτα χρονια ειχα καθε χρονο κ μια με δυο ωσεις.Για εφτα χρονια εκανα avonex.Τα τελευταια εξι εκανα tysabri και πηγαινα που καλα.Τωρα πρεπει να το σταματησω ,γιατι τα τελευταια αποτελεσματα ηταν θετικα κ τα ποσοστα αρκετα ανεβασμενα.Ο γιατρος μου ,ειπε πως πρεπει να κανω παυση τριων μηνων κ μετα να ξεκινησω νεα θεραπεια.Εχω αγχωθει πολυ.Mπορει καποιος να με βοηθησει,καποιος που ειχε το ιδιο προβλημα κ πως παει;
 #121604  από Στάθης
 Παρ Οκτ 21, 2016 5:20 pm
Γεια σου Θεοδώρα.

Όταν λες τα αποτελέσματα ήταν θετικά, εννοείς του ιού JC που σχετίζεται με το PML που δημιουργεί το Tysabri ?
 #121608  από Theodora pa
 Σάβ Οκτ 22, 2016 8:34 am
Στάθης έγραψε:Γεια σου Θεοδώρα.

Όταν λες τα αποτελέσματα ήταν θετικά, εννοείς του ιού JC που σχετίζεται με το PML που δημιουργεί το Tysabri ?
Ναι,αυτο ακριβως.Και τωρα πρεπει ν'αλλαξω θεραπεια.Το tysabri με βοηθησε πολυ,δεν ειχα ουτε μια υποτροπη στα 6 χρονια.
 #121626  από Στάθης
 Σάβ Οκτ 22, 2016 7:47 pm
Αφού σε είχε 6 χρόνια καλά, μην αγχώνεσαι και η επόμενη θεραπεία θα σε έχει καλά. Άσε λίγο καιρό να περάσει να καθαρίσεις από το Tysabri και παράλληλα ενημερώσου για όλες τις διαθέσιμες επιλογές, μπορεί και το φόρουμ να σε βοηθήσει πολύ.

Δυστυχώς τα φάρμακα κάνουν τον κύκλο τους. Σε άλλους πολύ γρήγορα (όπως εμένα) σε άλλους λίγο πιο αργά (όπως εσένα), αλλά μακροχρόνια όλο κάτι θα μας βγάλουν.

Μην διστάσεις να ρωτάς για οτιδήποτε.
Καλή δύναμη Θεοδώρα.