• ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #11745  από Φρόσω
 Τετ Νοέμ 18, 2009 5:43 pm
Καλημέρα σε όλους σας!
Δεν ξέρω αν έχετε διαβάσει τισ προηγούμενες δημοσιεύσεις μου αλλά εν περιλήψει πρόσφατα διαγνώστηκε στον πατέρα μου (ετών 58) ΣΚΠ. Ακόμα δεν έχουμε πάρει τον ολοκληρωμένο φακελό του στα χέρια μας αλλά πρόκειται να γίνει μες την βδομάδα.
Ο πρώτος γιατρός που τον είδε πριν 6 μήνες ήταν ο κ. Παπαδημητρίου (Ερρίκος Ντυνάν) αλλά λόγω ενός πρβλήματος στο αριστερό πόδι του πατέρα μου από μινιγκίτιδα που είχε περάσει στην παιδική του ηλικία, προφανώς έκανε τον κ. Παπαδημητρίου να εστιάσει σε αυτό με αποτέλεσμα να μην κάνει διάγνωση της ΣΚΠ.
Πριν ενάμιση μήνα περίπου επισκεφθήκαμε τον κ. Αντωνιάδη (ΙΚΑ) του οποίου το ιδιωτικο ιατρείο βρίσκεται στον Πειραιά. Εκείνος μας παρέπεμψε για παρακέντηση και μαγνητική. Ο πατέρας μου εισήχθη στον Ερυθρό Σταυρό όπου και του έγιναν οι εξετάσεις που έδειξαν το πρόβλημα. Στον Ερυθρό Σταυρό τον παρακολουθούσε ο κ. Θωμαϊδης, όμως δεν ακούσαμε και τα καλύτερα για τον εν λόγω γιατρό.
Με αποτέλεσμα τώρα να είμαστε σε αναζήτηση γιατρού (σε δημόσιο νοσοκομείο, καθώς δεν έχουμε την ευχαίρια του ιδιωτικού) ειδικευμένο πάνω στην ΣΚΠ, ο οποίος θα παραλάβει όλο του το ιστορικό και θα τον κουράρει εξ αρχής.
Μας πρότειναν κάποιον κ. Μητσόπουλο (Λαϊκό). Μήπως γνωρίζετε κάτι γι' αυτόν ή μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιον?
Ευχαριστώ όλους σας και μόνο που μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε την δημοσίευση.
 #11803  από tmav
 Πέμ Νοέμ 19, 2009 11:00 pm
γεια σου φρωσο , η απαντηση ειναι πολη δυσκολη εχω και γω σκπ , το γιατρο που λες μου τον εχουν συστησει για καλο στον ερυθρο, μεχρι στιγμης οσους εχω βρει οι μισοι μου τους εχουν πει για καλους και οι αλλοι μισοι για κακους ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ δες μερικους και αποφασισε βασικο να υπαρχει επικοινονια με το γιατρο (εγω παω στο αττικο εχει μοναδα)
 #12138  από Φρόσω
 Τετ Νοέμ 25, 2009 4:28 pm
Σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
 #12142  από soulla
 Τετ Νοέμ 25, 2009 6:19 pm
ΦΡΟΣΩ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ :lol: Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΣΚΠ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ;) ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙς ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ :?: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΡΟΥς ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΣΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙς ΝΑ ΒΡΕΙς ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΡΑΡΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΑ