• πολύ καλησπέρα σας (με το συμπάθειο)

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #121302  από livas
 Τρί Οκτ 11, 2016 12:43 am
Πολύ καλησπέρα, λοιπόν.
Διαγνώστηκα με σκπ πριν από οχτώ μήνες μετά από ένα επεισόδιο με την ακοή μου και το αριστερό χέρι. Με τα πολλά και τα λίγα ξεκίνησα πρώτα με ωρλ- παθολόγο-ακτινολόγο-νευρολόγο-(ξαναμανά) ακτινολόγο και στην τελική σε μερικούς ακόμη νευρολόγους.
Βέβαια, στο μεταξύ, επισκέφθηκα και κανά δυο γαστρεντερολόγους γιατί ψαχνονται ακόμη αν έχω και νόσο Crohn ή κάτι σε ηωσινοφυλική γαστρεντερίτιδα (δηλαδή γουάου)...
Εν τέλει αγωγή δε μου έχει δοθεί γιατί στη δεύτερη μαγνητική (τέσερις μήνες μετά την πρώτη) οι εστίες ήταν στάσιμες ή κάπως καλύτερες (ξερωγω).
Γενικά, δεν έχω βγάλει άκρη με το τι μου γίνεται, αλλά...
Τον τελευταίο καιρό καταλαβαίνω πόνους και "τραβήγματα" στα πόδια συν ένα "μικροφωνισμό" στα αυτιά, όταν μιλώ στο τηλέφωνο και όπως είναι λογικό αρχίζω πάλι την περιοδεία μου στους γατρούς...
Αυτά και θά 'χουμε να λέμε πολλά.
Και πάλι καλησπέρα σας.
 #121307  από ΝΤΙΑΝΑ
 Τρί Οκτ 11, 2016 10:00 am
Πολυ καλημερα σας (με το συμπαθειο!) :emojis-1:
Καλως ηρθες (σχετικο ειναι αυτο-καλυτερα να μην ερχοσουν) στην παρεα μας, και καλη διαμονη! Θετικο που ειναι στασιμες ή και βελτιωμενες οι εστιες! Μην αγχωνεσαι, θα τη βρεις την ακρη! Καλη δυναμη και καλη συνεχεια! Οπως λες, εδω θα 'μαστε να τα λεμε...
Και παλι καλημερα σας! :emojis-1: