• Miorel και ακράτεια

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #1201  από ΜΙΜΙΚΑ
 Σάβ Ιαν 24, 2009 12:06 am
Καλησπέρα καλά παιδιά!Λόγω σπαστικότητας -η οποία ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την κάκιστη βάδισή μου- ο γιατρός μου προτείνει να πάρω το Μιορέλ. Εχω αρνηθεί όσες φορές μου το έχει προτείνει γιατί φοβάμαι μην χάσω εντελώς τον "στοιχειώδη" έλεγχο της κύστης μου. Μου είπε πως όντως μπορεί να μου δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα στην ακράτειά μου αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση για τη σπαστικότητα. Προς το παρόν "κάνω την πάπια" αλλά φοβάμαι ότι στο τέλος θα του το ζητήσω εγώ για να γλυτώσω από το βασανιστικό "σκορτσάρισμα". Εσείς τί κάνετε με τα Μιορέλ σε συνδυασμό με την πιθανή σας ακράτεια? Σημείωση: Ηδη παίρνω vesicare που είναι χάπι για την ακράτεια (υπό μορφή επιτακτικής ούρησης) που παρουσιάζω, αλλά το Μιορέλ θα εξουδετερώσει τη δράση του.
 #1203  από manos81
 Σάβ Ιαν 24, 2009 12:32 am
miorel mou edose o giatros tis meres pou eimoun xalia tora tis giortes pou eixa poli spastikotita.ala tora to exw stamatisei pou mou perase h spastikotita.oson afora tin ourisi den to iksera katholou an kai ena vradi ta psiloekana sto nosokomeio.ala den to fantastika...ti na sou pw re mimika....pantos kiegw tou zitisa ayto to xapaki pou perneis gia tin entoni kai epitaktiki ourisi kai mou eipe na paw na kanw mia eksetasi pou molis mou eksigise pos tin kanoun tou eipa bye bye...den kserw an ekana kala...tha diksei to melon
 #1206  από ΜΙΜΙΚΑ
 Σάβ Ιαν 24, 2009 1:22 am
Μάνο, ο γιατρός σου είπε για ουροδιάγραμμα. Δεν είναι τίποτα. Απλώς ψιλοντράπηκα με τα κατουρήματα μέχρι να ολοκληρωθεί η εξέταση (και συνήθως ρε γαμώ το οι ουρολόγοι είναι αγοράκια). Αλλά τι να κάνουμε, έτσι γίνεται. Καλύτερα να την κάνεις κάποια στιγμή αν έχεις θέμα με την ούρησή σου, για να διαγνωστεί η μορφή ακράτειας που πιθανώς έχεις ώστε να σου δώσουν την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Βέβαια μπορεί να μην έχεις καν ακράτεια. Κάνε την εξέταση να το διαπιστώσεις. Ευχαριστώ πάντως
 #1209  από manos81
 Σάβ Ιαν 24, 2009 7:54 am
ourodinamiko elenxo mou eipe oxi ourodiagrama
 #1213  από ΜΙΜΙΚΑ
 Σάβ Ιαν 24, 2009 2:17 pm
Το ίδιο είναι.