Καλησπερα.. Ειμαι η Ευα, 32 ετων κ οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα ταλαιπωρουμε κ εγω απο τη σκπ (μαλλον σκπ γιατι οι αρχικες εκτιμησεις ηταν μεταξυ νευρολογικου ή ρευματολογικου νοσηματος). Ξεκινησα κ εγω με μουδιασματα στα χερια στα 28 μου χωρις προηγουμενη ενδειξη... τρια χρονια μετα επανεμφανιστηκαν καποια μικροπροβληματα (μουδιασματα παλι) στο αριστερο χερι κ μια ελαφρια δυσαισθησια.. Τα συμπτωματα μου θα τα χαρακτηριζα ηπια αλλα γενικα καθε υποτροπη μου διαρκει πολυ! Ηδη το χερι μου μετραει ενα χρονο κ κατι απο την τελευταια υποτροπη με σχετικη βελτιωση αλλα οχι ολικη αποκατασταση..Γενικα το προβλημα δεν μ εχει επηρεασει πουθενα εκτος φυσικα απο το ψυχολογικο κομματι. Προσπαθω να σκεφτομαι αισιοδοξα οσο μπορω κ θελω να πιστευω οτι η λυση βρισκεται κοντα.. Δεν το κρυβω οτι πιστευω στο ccsvi ισως γιατι καπου πρεπει να πιστευω για να αισιοδοξω αλλα νομιζω κατι θα βγει απο εκει... Τελος, μιας κ ετοιμαζω κ το γαμο μου δεν σας κρυβω οτι το μονο αγχος που εχω ειναι να μην συμβει κατι εκεινες τις μερες κ αντε να εξηγησεις! Ευχαριστω που με δεχτηκατε κ καλη πορεια σε ολους μας!