• Γεια σας κι απο εμενα!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #120886  από Eva84
 Τρί Σεπ 20, 2016 10:49 pm
Καλησπερα.. Ειμαι η Ευα, 32 ετων κ οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα ταλαιπωρουμε κ εγω απο τη σκπ (μαλλον σκπ γιατι οι αρχικες εκτιμησεις ηταν μεταξυ νευρολογικου ή ρευματολογικου νοσηματος). Ξεκινησα κ εγω με μουδιασματα στα χερια στα 28 μου χωρις προηγουμενη ενδειξη... τρια χρονια μετα επανεμφανιστηκαν καποια μικροπροβληματα (μουδιασματα παλι) στο αριστερο χερι κ μια ελαφρια δυσαισθησια.. Τα συμπτωματα μου θα τα χαρακτηριζα ηπια αλλα γενικα καθε υποτροπη μου διαρκει πολυ! Ηδη το χερι μου μετραει ενα χρονο κ κατι απο την τελευταια υποτροπη με σχετικη βελτιωση αλλα οχι ολικη αποκατασταση..Γενικα το προβλημα δεν μ εχει επηρεασει πουθενα εκτος φυσικα απο το ψυχολογικο κομματι. Προσπαθω να σκεφτομαι αισιοδοξα οσο μπορω κ θελω να πιστευω οτι η λυση βρισκεται κοντα.. Δεν το κρυβω οτι πιστευω στο ccsvi ισως γιατι καπου πρεπει να πιστευω για να αισιοδοξω αλλα νομιζω κατι θα βγει απο εκει... Τελος, μιας κ ετοιμαζω κ το γαμο μου δεν σας κρυβω οτι το μονο αγχος που εχω ειναι να μην συμβει κατι εκεινες τις μερες κ αντε να εξηγησεις! Ευχαριστω που με δεχτηκατε κ καλη πορεια σε ολους μας!
 #120887  από Eva84
 Τρί Σεπ 20, 2016 11:14 pm
Α! Να προσθεσω οτι ειμαι απο αυτες που δεν πανε στους γιατρους γιατι θεωρω οτι δεν μπορουν να με βοηθησουν ουσιαστικά, δεν παιρνω φαρμακα για τον ιδιο λογο κ ο θεος βοηθος! Μεχρι να μου τριξει τα δοντια η παθηση ..χιχι
 #120889  από Στάθης
 Τρί Σεπ 20, 2016 11:47 pm
Eva84 έγραψε:Α! Να προσθεσω οτι ειμαι απο αυτες που δεν πανε στους γιατρους γιατι θεωρω οτι δεν μπορουν να με βοηθησουν ουσιαστικά, δεν παιρνω φαρμακα για τον ιδιο λογο κ ο θεος βοηθος! Μεχρι να μου τριξει τα δοντια η παθηση ..χιχι
Γεια σου Εύα, μέχρι στιγμής καλό σημάδι τα ελαφριά συμπτώματα, η διάρκεια από την άλλη ίσως λόγο του ότι δεν παίρνεις τίποτα;; π.χ. ούτε κορτιζόνη γιαυτό να διαρκούν παραπάνω.

Προτείνω άμεσα να ξεκινήσεις τον Κουρκουμά. Είναι σούπερ αντιφλεγμονώδες και εντελώς φυσικό προϊόν μπορεί να το παίρνεις για πάντα.

Επίσης, είμαι ένας από αυτούς που είδε μεγάλη βελτίωση με το CCSVI. Η απόδειξη το ότι παράλληλα με την Σκλήρυνση έπασχα και από στένωση εγκεφαλονωτιαίας φλέβας μπορείς να δεις εδώ

Πιστεύω πως όταν κοντεύει ο γάμος το τελευταίο τελευταίο τελευταίο πράγμα που θα σκέφτεσαι και θα σε απασχολήσει θα είναι η σκπ.

Να είσαι καλά, σου εύχομαι καλή δύναμη και άντε με το καλό !!
 #120892  από Eva84
 Τετ Σεπ 21, 2016 12:06 am
Σταθη σας διαβαζω χρονια κ ξερω την πορεια σου.. Τωρα την πρωτη φορα πηρα κορτιζονη 5 μερες αλλα τα συμπτωματα υποχωρησαν 1+ χρονο μετα.. ειχα εστια στον αυχενα, μια, σχετικα μικρη..Ως αναμνηση μου εχει μεινει ενα λερμιτ.. υποψιαζομαι οτι κ η δευτερη ωση ειναι απο αυχενα εξου κ η διαρκεια..λεω εγω τωρα!! Ετσι τα φαντάστηκα γιατι καπου ειχα διαβασει οτι οι εστιες στον αυχενα ειναι πιο δύσκολες...εχω βεβαια κ μια κηλη αλλα δε νομιζω οτι το προβλημα προκυπτει απο εκει.. Τωρα για τον κουρκουμα εχω ξεκινησει να παιρνω καθως κ βιταμινη d... Οσον αφορα το ccsvi διαβαζω ποσες μελετες βγαινουν, αρκετα σοβαρες θα ελεγα.. πολυ σοβαρη ομαδα υπαρχει κ στο fb το ccsvi in ms.θα το ξερεις.. Για να επανελθω στο θεμα, η διαρκεια των συμπτωματων με προβληματιζει καπως γιατι διαβαζω οτι οι περισσοτεροι με λιγη κορτιζονη βλεπετε βελτίωση...δεν ξερω τι να πω γι αυτο!