• Γειά σας με λένε Εύη

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #10278  από Εύη Ξ
 Τρί Οκτ 20, 2009 11:50 am
MAPA έγραψε:se eyxaristw pou mpou dineis ti dynatotita na rwtisw...
simera kanw ti 2i enesi (mera para mera)
ti ginetai an vgw eksw? dinw ston barman to kouti kai otan erthei i wra paw??..pou kai ti lew paw gia mia enesoula ki erxomai?pineis prin kai meta?
xaza tha mou peis alla tha to antimetwpisw kapoia stigmi de ginetai kathe brady 12:00 na eimai spiti apo dw kai mpros...
episis tin 1i fora den eixa symptwmata yparxei periptwsi na exw simera i meta apo merikes fores?
Μάρα καλημέρα!το κατάλαβα το μήνυμα σου.
Εγώ όταν έκανα τις ενέσεις μέρα παρα μέρα ο γιατρός μου, μου είχε πει για να μην μπερδεύομαι και ξεχνάω τις έκανα Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή. 8 χρόνια δεν είχα κανένα πρόβλημα έτσι. Δεν υπάρχει πρόβλημα αν την κάνεις πιο νωρίς ή πιο αργά κάποια μέρα.
Εγώ για να μην έχω αυτό το πρόβλημα την έκανα πρωί ή μεσημέρι.
Συμβουλέψου και τον γιατρό σου.
 #10315  από MAPA
 Τετ Οκτ 21, 2009 9:56 am
to savvatokyriako?!mia vdomada paei deytera-tetarti-paraskevi-kyraki kai meta triti-pempti-savvato...
 #10317  από makisb
 Τετ Οκτ 21, 2009 10:05 am
Το Betaferon είναι μέρα παρά μέρα, το REBIF είναι Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή.

Μάρα εμένα η νοσηλεύτρια που είχε έρθει να μου δείξει πώς να την κάνω, μου είχε πει ότι μπορώ να υπολογίζω +- 2 ώρες (αν δηλαδή την κάνω στις 10 τη μία μέρα την άλλη μπορώ να την κάνω από τις 8 μέχρι τις 12). Αλλά και να το πάω μία ώρα πίσω ή μπροστά δεν έγινε τίποτα.

Γενικά εγώ τις κάνω 8 με 10. Όταν θέλω να βγω, την κάνω στις 8 και μετά τις 11 θα πιω και 1-2 ποτάκια το πολύ (μου είχε πει ότι αν θες να πιεις να περάσει κανα 3ωρο και το πολύ 2 ποτά). Ε 1-2 ποτάκια νομίζω ότι δεν μας κάνει και κακό ;)
 #10537  από LL--MM
 Παρ Οκτ 23, 2009 11:30 pm
Καλώς την κι από δω...
 #10694  από Εύη Ξ
 Δευ Οκτ 26, 2009 3:35 pm
''Καλύτερα να σας μισήσουν για αυτό που είστε,
παρά να σας λατρέψουν για αυτό που δεν είστε.''

Είμαι κάπως σήμερα είναι και ο καιρός μουντός.
Μέρα είναι θα περάσει.
 #10697  από Κατερίνα
 Δευ Οκτ 26, 2009 8:16 pm
Εμένα πάλι αυτός ο καιρός μου φτιάχνει την διάθεση... :D Υπομονή αυριο είναι μια καινούρια μέρα!!!
 #10701  από Εύη Ξ
 Δευ Οκτ 26, 2009 9:08 pm
''Ρώτησα ένα λουλούδι,ένα πουλί και έναν άνθρωπο τη είναι αγάπη
και το λουλούδι άνθισε,το πουλί κελαήδησε και ο άνθρωπος έκλαψε.''
 #12028  από sofi
 Δευ Νοέμ 23, 2009 9:30 pm
HELLO Eυη Ξ. :)
Μπηκα κι εγω...
Ολα αυτα σκοπευω να κανω κι εγω.
δεν θα μας βαλει κατω η απροσκλητη επισκεπτρια,
δεν θα της περασει!!! :lol:
ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ :D :D
bye 8-) 8-) 8-)
 #12041  από RENAKI 09
 Τρί Νοέμ 24, 2009 10:43 am
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΗ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ , ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 #12076  από βικυ
 Τρί Νοέμ 24, 2009 6:27 pm
Γεια σου Ευη να εισαι παντα καλα! :D