• βελονισμοσ

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #101920  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Απρ 12, 2014 9:16 am
:smile-hi: Οσο για τα κινητικα προβληματα .....Σιγουρα ΔΕΝ θεραπευει τη σκπ ......Σιγουρα ΔΕΝ κανει επαναμυελινωση !!!!!!!! Ομως....μπορει να βοηθησει στη ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΔΙΣΗΣ !!! Σιγουρα !!!!!!!!!!! Και κατι άλλο ...Οι βελονες , στοχευουν σε ΝΕΥΡΑ ....Οχι σε μυες !!!!!!
 #101931  από Κώστας
 Σάβ Απρ 12, 2014 10:18 pm
Ναι, όντως σε νεύρα στοχεύουν, αλλά σε νεύρα που έχουν τη δυνατότητα να διεγερθούν, όχι σε νεύρα με πρόβλημα απομυελύνωσης ή ακόμη χειρότερα "πειραγμένου" νευράξονα.
 #102061  από Μαρία
 Πέμ Απρ 17, 2014 5:06 am
Εγω εκανα βελονισμο για νευραλγια και για μυοσκελετικους πονους και εμεινα ευχαριστημενη. Ο βελονιστης που πηγαινα λεγεται Καραβης Μιλτιαδης και ειναι φυσιατρος
 #120732  από DIMITRA1982
 Πέμ Σεπ 15, 2016 2:14 pm
Καλησπέρα σε όλους,
Ξεκίνησα βελονισμό γιατί μου είπε μια γνωστή μου οτι την βοήθησε στην ρευματοειδή αθροίτιδα.
Εγώ μίλησα με τον γιατρό και μου είπε οτι μπορεί να κάνει το οργανισμό μου να λειτουργήσει κακονικά, δηλ. να μου φύγει το οιδημα που έχω και να μου αποβάλει το άγχος... Εγώ πήγα για να με βοηθήσει στην απώλεια κιλών και για το οιδημα. Αλλά μου είπε οτι θα βοηθήσει και τα νεύρα που έχει επιρεαστεί απο ΣΚΠ.
Βέβαια κάνω ένα μήνα και δεν έχω δει και κάνενα αποτέλεσμα.
Μηπώς ξέρει κανενας μετά απο πόσο καιρό λειτουργει ο βελονισμός?