• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #12039  από Κατερίνα
 Τρί Νοέμ 24, 2009 9:33 am
Καλημέρα !!!! :P
Εντάξει είπαμε να κάνει ωραίες μέρες,αλλά κάποια στιγμή να μην αρχίσει να κάνει και λίγο κρύο?Να μπούμε και στο κλίμα των χριστουγέννων βρε παιδί μου!!!Τώρα δεντράκια και φωτάκια με ήλιο πάει?
Το βιντεάκι δηλ ούτε για τους κάτω των 30 κάνει? :lol: Μου άρεσε πάντως...
Αχ βικυ με έβαλες σε σκέψεις...Να υποθέσω θα έχετε και τζάκι ε?Ζηλεύω... :cry: :cry:
Γιούλη ο καφές σου είναι έτοιμος ελπίζω να τον πέτυχα :D ,για τους υπόλοιπους έφτιαξα φίλτρου κλασσικό,φουντούκι και καραμέλα...Αν θέλετε κάτι άλλο αφήστε την παραγγελία σας μέχρι να ξαναμπώ... :lol:
 #12040  από litsa
 Τρί Νοέμ 24, 2009 9:34 am
να πω μια καλημέρα??!!
καλημέρα!!
 #12042  από aoratos
 Τρί Νοέμ 24, 2009 10:51 am
Καλημέρα σας από Ακτή Ελεφαντοστού.

Εγώ καφέ ήπια, θα πάρω μόνο τα φουντούκια και τις καραμέλες. :P

Να παρατηρήσω όμως ότι σχεδόν όλοι εδώ είναι 20 και κάτι...
Αυτό το κάτι κάνει την διαφορά, άλλοι πάλι είναι κάτι+ plus :P
Όλοι όμως έχουμε το κατιτίς μας. :lol:

Ο προγραμματισμός για τον στολισμό είναι το Σάββατο και το υποσχέθηκα εχθές στον μικρό, το πρωί να κατεβάσω από το πατάρι όλα τα χριστουγεννιάτικα και μετά το φαγητό να στολίσουμε οι 2 μας. Θέλει βέβαια να αλλάξουμε όλες τις μπάλες... αλλά θα δούμε τι θα γίνει.

Αυτά για τώρα και τα λέμε...

Καλημέρα από την Ακτή Ελεφαντοστού. :lol: :P
 #12043  από elena
 Τρί Νοέμ 24, 2009 12:25 pm
Καλημέρα σας !!!
ήρθα και εγώ για ένα γρήγορο καφεδάκι....μμμμμ απόλαυση, το άρωμα ,η γεύση...να είσαι καλά Κατερίνα,ευχαριστούμε πολύ!!!

εν τω μεταξύ ,με έχει πιάσει μια ζαλάδα!!!μια στις Σευχέλες ,μια στην Παταγονία,μια στην ακτή Ελεφαντοστού....δεν μπορούμε να κάτσουμε κάπου για λίγο καιρό? :D :D

πρέπει αυτή την εβδομάδα να στολίσουμε οπωσδήποτε...δεν το συζητώ!!!
αν συντονιστούν τα παιδιά μου και τα καταφέρουμε θα στολίσουμε όλοι μαζί...αν όχι ,μάλλον μόνη μου....τα έχει πιάσει μια βαρεμάρα,δεν τους κάνει εντύπωση πια!!!

περνάνε τα χρόνια....και αυτoί που είναι πάνω από είκοσι +κάτι,μελαγχολούν....aorate μην το σκέφτεσαι...εντάξει μεγάλωσες ,τι να κάνουμε?εσύ θα λες είκοσι Χ 2 +κάτι=? εδώ λύνεις εξίσωση,ως προς άγνωστο Χ... :D :D :D (σε πειράζω!!!)

καλή συνέχεια στην ημέρα σας
φιλιά σε όλους !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elena την Τρί Νοέμ 24, 2009 8:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #12044  από aoratos
 Τρί Νοέμ 24, 2009 12:35 pm
Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας (παλιά ονομασία) δίνει διευκρινίσεις ως προς την δοθείσα εξίσωση:

Το κάτι μπορεί να είναι από 0,1 έως 100 :P

Υ.Γ. Η μικρή Έλενα με προκαλεί όπως καταλάβατε να πω ότι είναι μεγαλύτερη μου αλλά δεν το λέω. :P
 #12049  από βικυ
 Τρί Νοέμ 24, 2009 1:02 pm
ΚΑΤΕΡΙΝΑ83Το βιντεάκι δηλ ούτε για τους κάτω των 30 κάνει? Μου άρεσε πάντως...
Ειπα 30 και κατι η παρακατι κατερινα 83.
Φυσικα ειναι για ολους απλα αυτοι που ειναι εκει γυρω θα το χαρουν περισσοτερο!
Τζακι εχουμε και αναβει καθημερινα τωρα που δεν δουλευω.
Κερναω καφε!
 #12050  από Γιούλη Κ.
 Τρί Νοέμ 24, 2009 1:23 pm
Καλημέρα :lol: :lol:

Κατερίνα τον έκανες φανταστικό!!! Να 'σαι καλά :lol: Άρχισε ο εορταστικός στολισμός λοιπόν :D Εγώ τρελλαίνομαι και ανυπομονώ περισσότερο από τα παιδιά :roll: γιατί φυσικά ανήκω στην κατηγορία 20+ και μη διαφωνείτε... σ' αυτή την κατηγορία ανήκω, όπου + ο άγνωστος x :roll: χαχαχα!!! Θα είχα πολλά να σας πω... ιδίως για τις ενεσούλες, αλλά δε θα το βγάλω πέρα :oops: οπότε τι θα λέγατε για μια συνάντηση... υπό προϋποθέσεις :roll:

Σκεφτείτε το και να έχετε μια καλή μέρα :D :D :D
 #12052  από Κατερίνα
 Τρί Νοέμ 24, 2009 2:12 pm
Ναι ναι μια συνάντηση...!!! Πάντως βρε παιδιά αν είναι, κανονίστε το κάπου κέντρο,γιατί εγώ ας πούμε είμαι επαρχιωτοπούλα :D και δεν την ξέρω όλη την Αθήνα...Σαν τον Χατζηχρήστο σε Ελληνική ταινία με τα καλάθια και τις κότες στα χέρια θα σκάσω... :lol: :lol:
 #12053  από elena
 Τρί Νοέμ 24, 2009 2:17 pm
Υ.Γ. Η μικρή Έλενα με προκαλεί όπως καταλάβατε να πω ότι είναι μεγαλύτερη μου αλλά δεν το λέω. :P
εγώ σε πειράζω με τόσο χαριτωμένο τρόπο και εσύ αμέσως να με συκοφαντήσεις!!!!

για συνάντηση κανονίζετε χρυσά μου?
Κατερίνα από που έρχεσαι?
 #12056  από aoratos
 Τρί Νοέμ 24, 2009 2:42 pm
Ομολογώ, είμαι ένας στυγνός συκοφάντης!!!

Στην πυρά αμέσως ή στο λάκκο των λεόντων...

Υ.Γ. Δεν είμαι τόσο χαριτωμένος όσο νόμιζα. :P
  • 1
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 2901