• SIMBENOUN KAI AYTA..

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #1202  από LL--MM
 Σάβ Ιαν 24, 2009 12:32 am
Περαστικά του, Λίτσα μου, και καλό σας κουράγιο οικογενειακώς!Ασφαλώς, θα σου κάνει καλό ψυχολογικά να προσπαθήσεις να νικήσεις την αρρώστια του παιδιού σου! Βέβαια, λόγω του ότι η δική σου αγωγή Rebif είναι ακόμα σε ευαίσθητο στάδιο, για ρώτα το νευρολόγο μπας και σου δώσει καμια αντιβίωση καλού-κακού, μή γίνει το παιδί φορέας και τότε πως θα τον μαζεύει η μαμά του μέχρι πλήρους αναρρρώσεως; ας κοιτάμε που και που την πρόληψη και την προφύλαξη, για να αποφεύγουμε τα χειρότερα εμείς! Ταχεία & εύκολη ανάρρωση σε όλους!
 #1204  από manos81
 Σάβ Ιαν 24, 2009 12:35 am
ekana to betaferon mou tora ipia kiena deponaki kai o theos vohthos..,ante pali apo tin arxi!kai tin eixa varethei 8 xronia tin betaferon pou tin ekana.me eixe kourasei... :(
 #1218  από litsa
 Σάβ Ιαν 24, 2009 7:04 pm
ευχαριστώ LL_MM ! τελικά έφθασε καλά, και μπήκαμε νοσοκομείο και έχει εκτός από πνευμονία και αμυγδαλίτιδα! και εγώ βέβαια δεν πρέπει να είμαι συνέχεια εκεί.
προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, του ετοιμάζω σούπες- φρέσκο χυμό κτλ, αλλά ξέρετε τώρα, ΜΑΜΑΔΕΣ!!
λόγω ηλικίας δεν το πολυκαταλαβαίνει ελπίζω σιγα -σιγά να εμπεδώσει ότι πρέπει να φροντίζει τη καλή διατροφή του.. ΝΙΑΤΑ!!!
τλπ, τις επόμενες μέρες θα είναι καλά!
΄
Μάνο μην στενοχοριέσαι!! συνήθεια είναι.. εξάλλου εσύ εισαι παλιός και μας συμβουλεύεις!
κανόνισε να πας και το ταξιδάκι σου και όλα θα πάνε καλά!
να είστε όλοι καλά!!!