• ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #11628  από Φρόσω
 Δευ Νοέμ 16, 2009 11:57 am
Καλημέρα σε όλους σας!
Δεν ξέρω αν έχετε διαβάσει τισ προηγούμενες δημοσιεύσεις μου αλλά εν περιλήψει πρόσφατα διαγνώστηκε στον πατέρα μου (ετών 58) ΣΚΠ. Ακόμα δεν έχουμε πάρει τον ολοκληρωμένο φακελό του στα χέρια μας αλλά πρόκειται να γίνει μες την βδομάδα.
Ο πρώτος γιατρός που τον είδε πριν 6 μήνες ήταν ο κ. Παπαδημητρίου (Ερρίκος Ντυνάν) αλλά λόγω ενός πρβλήματος στο αριστερό πόδι του πατέρα μου από μινιγκίτιδα που είχε περάσει στην παιδική του ηλικία, προφανώς έκανε τον κ. Παπαδημητρίου να εστιάσει σε αυτό με αποτέλεσμα να μην κάνει διάγνωση της ΣΚΠ.
Πριν ενάμιση μήνα περίπου επισκεφθήκαμε τον κ. Αντωνιάδη (ΙΚΑ) του οποίου το ιδιωτικο ιατρείο βρίσκεται στον Πειραιά. Εκείνος μας παρέπεμψε για παρακέντηση και μαγνητική. Ο πατέρας μου εισήχθη στον Ερυθρό Σταυρό όπου και του έγιναν οι εξετάσεις που έδειξαν το πρόβλημα. Στον Ερυθρό Σταυρό τον παρακολουθούσε ο κ. Θωμαϊδης, όμως δεν ακούσαμε και τα καλύτερα για τον εν λόγω γιατρό.
Με αποτέλεσμα τώρα να είμαστε σε αναζήτηση γιατρού (σε δημόσιο νοσοκομείο, καθώς δεν έχουμε την ευχαίρια του ιδιωτικού) ειδικευμένο πάνω στην ΣΚΠ, ο οποίος θα παραλάβει όλο του το ιστορικό και θα τον κουράρει εξ αρχής.
Μας πρότειναν κάποιον κ. Μητσόπουλο (Λαϊκό). Μήπως γνωρίζετε κάτι γι' αυτόν ή μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιον?
Ευχαριστώ όλους σας και μόνο που μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε την δημοσίευση.
 #11864  από litsa
 Σάβ Νοέμ 21, 2009 11:54 am
έχετε πάει ήδη σε αρκετούς... δεν έχετε βρει κάποια άκρη?
η σκπ θέλει υπομονή... και θα βρεθεί η κατάλληλη αγωγή..
συνήθως δεν γράφουμε δημόσια το ιστορικό μας με τα ονόματα των γιατρών .. για ευνόητους λόγους..
 #11867  από Φρόσω
 Σάβ Νοέμ 21, 2009 12:14 pm
Συγνώμη δεν ήθελα να πάω κόντρα σε καμία πολιτική των μελών αλλά για μένα οι λόγοι που λες δεν είναι ευνόητοι. Θα μου άρεσε να τους άκουγα. Παρόλα αυτά δέχομαι να συμβαδίσω με αυτούς αν έτσι πρέπει.
Δεν αποφάσισα να συμμετέχω στο forum βασιζόμενη στην ανωνυμία. Δεν έχω κάτι να κρύψω σε σχέση με το θέμα. Και θα χαρώ πολύ αν οποιαδήποτε πληροφορία που μπορώ να δώσω φανεί χρήσιμη σε κάποιον.
Αν κάποιος παρόλα αυτά δεν έχει πρόβλημα να προτείνει κάποιον γιατρό, θα ήμουν ευγνώμων.
 #11868  από litsa
 Σάβ Νοέμ 21, 2009 12:26 pm
Σου έχω στείλει ήδη προσωπικό μνμ..
τα υπόλοιπα είναι περιττά..
 #11880  από sofi
 Σάβ Νοέμ 21, 2009 4:49 pm
γεια ειμαι η sofi και εγω νεα αλλα περνω θαρωσ
 #12034  από LL--MM
 Δευ Νοέμ 23, 2009 10:26 pm
Φρόσάκι, σου' στειλα άλλο ενα ΠΜ για κάποιον αναφερθέντα, ανοιξέ το και θα καταλάβεις μερικά πράγματα :? :lol:
 #12037  από haris
 Δευ Νοέμ 23, 2009 11:16 pm
καλησπέρα

ελπίζω οτι το μηνυμα ειναι προσωπικό. Επειδή εναν απο τους γιατρούς που ανέφερε η φρόσω μου τον πρότειναν κι εμενα (σε ιδιωτικο νοσοκομείο) το μηνυμα που της εστειλες αφορά αυτόν?

Κι εγω νεα στο χωρο, τωρα ψάχνομαι για να κατασταλάξω. Με τοσα που ακούμε.......................
LL--MM έγραψε:Φρόσάκι, σου' στειλα άλλο ενα ΠΜ για κάποιον αναφερθέντα, ανοιξέ το και θα καταλάβεις μερικά πράγματα :? :lol: