• 50% ΚΑΙ ΓΩ....ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ?

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #120213  από queen_of_my_life
 Κυρ Αύγ 28, 2016 4:59 pm
Καλησπέρα σας!

Είμαι 30 χρονών και πάσχω 10 χρόνια από ΣΚΠ.
Την Παρασκευή που μας πέρασε πήρα τα αποτελέσματα ΚΕΠΑ και από 67%, μου ήρθε ένα ωραίο 50% ( 50% αναπηρία και συνολικό 67%).
Σκέφτομαι να κάνω ένσταση, μα δεν έχω ξανακάνει και έτσι θα ήθελα τη βοήθειά σας, δηλαδή να μου δώσετε κάποιες συμβουλές - όσοι έχετε σχετική εμπειρία- σχετικά με τη σύνταξη της ένστασης , τη διαδικασία και για το αν θα πρέπει να καταβάλω εκ νέου τα έγγραφά μου. Θα ρωτήσω βέβαια και στα ΚΕΠΑ καθώς και θα βάλω δικηγόρο για τη σύνταξη της ένστασης, μα με ενδιαφέρει να ακούσω από εσάς κάποιες συμβουλές!
Κάπου διάβασα και για κάποιο άλλο άτομο που είχε παρόμοια αντιμετώπιση με τη δική μου. Δηλαδή. Μπήκα στο γραφείο και δεν ξέρω καν αν παρατήρησαν την εμφανή σπαστικότητά μου και την αστάθειά μου, αφού ούτε καν με κοίταξαν. Από τους 3, μόνο 1 (γιατρός νευρολόγος?) μου απήυθηνε το λόγο " Τι πρόβλημα έχεις". Μη σας κουράζω με λεπτομέρειες, πάντως δε με έβαλε καν να ξαπλώσω για εξέταση ή να περπατήσω κλπ.

Ξέρω ότι έχουν γραμμή να κόβουν καθώς ξέρω ότι δεν έχω ελπίδες.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων!
 #120242  από away
 Δευ Αύγ 29, 2016 9:54 am
Καλημέρα! :emojis-1: Μην το σκέφτεσαι καθολου, κανεις ενσταση. Εγω εκανα εξουσιοδοτησει στην μανα μου η οποια πηγε στο ΙΚΑ οπου εκανε την ενσταση. Να την κανεις οσο πιο συντομα μπορεις, δηλαδή ΤΩΡΑΑΑΑΑ!!!!! :emojis-1:
 #120261  από queen_of_my_life
 Δευ Αύγ 29, 2016 11:14 pm
away έγραψε:Καλημέρα! :emojis-1: Μην το σκέφτεσαι καθολου, κανεις ενσταση. Εγω εκανα εξουσιοδοτησει στην μανα μου η οποια πηγε στο ΙΚΑ οπου εκανε την ενσταση. Να την κανεις οσο πιο συντομα μπορεις, δηλαδή ΤΩΡΑΑΑΑΑ!!!!! :emojis-1:

Ευχαριστώ για το μήνυμά σου! Σήμερα το πρωί ξεκίνησα τις διαδικασίες.
Καλά αποτελεσματα μας εύχομαι!!!
.. δύσκολο μεν αλλά... αν δεν παλέψουμε για κάτι δε θα έχουμε πιθανότητα αλλαγής! αυτό ισχύει για όλα :emojis-8:
 #120272  από away
 Τρί Αύγ 30, 2016 9:29 am
Καλημέρα! :emojis-8: Περναω ξανα επιτροπή την άλλη εβδομαδα μετα από ενσταση και τωρα θα παω ετοιμος για ολα :emojis-32: Καλα αποτελέσματα λοιπον και χωρις μαχη τιποτα δεν γινεται! :orcs-cheers:
 #120286  από kely
 Τρί Αύγ 30, 2016 2:25 pm
:emojis-4: καλή τύχη και στους δύο δεν έχω άσχημη εμπειρία απο τις επιτροπές αλλά απο οτι έχω μάθει η τακτική είναι να κόβουν όσους περισσότερους μπορούν
ελπίζω να είναι άνθρωποι και να πάνε όλα καλά
 #120290  από away
 Τρί Αύγ 30, 2016 2:54 pm
Ευχαριστούμε kely!! :emojis-8: Να 'σαι καλά!!!