• απομυελινωτικη νοσο

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #120061  από babis frikarismenos
 Τρί Αύγ 23, 2016 4:34 pm
:emojis-11: παιδια καλησπερα...ειμαι νεο μελος απο σημερα,σε περιπου 1 βδομαδα πρεπει να ξεκινησω καποι θεραπεια..ολα ξεκινησαν απο παρεση προσωπικου στα δεξια του κεφαλιου μου...μεχρι δεξιο τμημα του χειλους,σχεδον τωρα εχει φυγει το μουδιασμα...εκανα παρακενηση κ βγηκαν ολα αρνητικα....μου ειπαν ειναι καλο αυτο,λενε αραγε αληθεια;εκνα μαγνητικη εχω 5 κυστες η μεγαλυτερη2 εκατοστα..σκεφτομαι διαφορα..καταστραφηκα;αλλαζει η ζωη μου...θα πεθανω προωρα αραγε?εχω παθει τη πλακα της ζωης μου,εστοιβα τη ζωη και τωρα μου ειπαν μην καθομαι πολυ στον ηλιο κτλ...εχω φρικαρει..νευριαζω..οποιος θελει να μου πει κατι δεν τη παλευω.. :teasing-tease:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος babis frikarismenos την Τετ Σεπ 14, 2016 10:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #120062  από ΝΤΙΑΝΑ
 Τρί Αύγ 23, 2016 4:45 pm
Ελα, ηρέμησε, μην κανεις έτσι! Από τη φρίκη μπορεί να πάθεις κάτι, από τη σκπ ΔΕΝ πεθαίνεις!!! Απλώς θα αλλάξεις λίγο τον τρόπο της ζωής σου προς το καλύτερο, με σωστή διατροφή, άσκηση, βιταμίνες, αποφυγή άγχους και οτιδήποτε τοξικού και μια χαρά θα την παλέψεις!! :emojis-3:
Κι εμείς εδώ είμαστε για να παλεύουμε παρέα! :emojis-8:
Καλώς ήρθες στην παρεα μας, λοιπόν :smile-flower:
 #120063  από babis frikarismenos
 Τρί Αύγ 23, 2016 4:54 pm
[youtube][/youtube]. Δεν ειμαι τωρα Αθηνα,.παιδια βρισκεστε καπου συζητατε για αυτα τα θεματα καπου και που?ευχαριστω πολυ παντως...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος babis frikarismenos την Τετ Αύγ 24, 2016 2:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #120065  από ΝΤΙΑΝΑ
 Τρί Αύγ 23, 2016 4:58 pm
Τι εννοείς αν βρισκομαστε καπου και συζηταμε?
Πολλοί είμαστε α πο επαρχία ...
ΚΟΨΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ,δεν βοηθάει, αντιθέτως καταστρεφει, πρόσεξε!
 #120069  από tom80
 Τρί Αύγ 23, 2016 5:45 pm
Φίλε Μπάμπη στην αρχή λίγο πολύ όλοι έτσι το βιώσαμε.
Υπομονή μέχρι να σταθεροποιηθείς και να μπεις σε ένα πρόγραμμα με τη αγωγη.
Όλα θα πάνα καλά να είσαι σίγουρος.
Όχι δεν καταστράφηκες.
babis frikarismenos έγραψε::εκνα μαγνητικη εχω 5 κυστες η μεγαλυτερη 5 εκατοστα
Μαγνητική εγκεφάλου έκανες ή αυχένα?
Όταν λες κύστες εννοείς απομυελινωτικές εστίες?
Η μεγαλύτερη 5 εκατοστά ? ή 5 χιλιοστά?
Να είσαι γερός
Και καθόλου άγχος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tom80 την Τρί Αύγ 23, 2016 9:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #120075  από babis frikarismenos
 Τρί Αύγ 23, 2016 9:06 pm
Μαγνητικη εγκεφαλου και αυχενα.στου εγκεφαλου η πιο μεγαλη ειναι 2 εκατοστα,στον αυχενα δεν υπαρχει καμια,σε ευχαριστω που μου δινεις θαρρος..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος babis frikarismenos την Τετ Σεπ 14, 2016 10:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #120077  από agathan
 Τρί Αύγ 23, 2016 10:00 pm
απο που να αρχισω; :emojis-12:
πρωτα πρωτα παρε μια ανασα, κοιτα τα χαρτια των μαγνητικων παλι και πες μας: εχεις ΚΥΣΤΕΣ ή ΕΣΤΙΕΣ; τεραστια η διαφορα τους και η σημασια τους.
Αμα εχεις εστιες, ΙΣΩΣ και να μιλαμε και ΣΚΠ. Αμα εχεις κυστες, δεν ξερω να σημαινουν και πολλα γενικοτερα. Παρακεντηση που σου εκαναν, ειτε βγαλει θετικο ειτε αρνητικο αποτελεσμα, εχει σταματησει να θεωρειται σοβαρο κρητηριο εδω και 5 χρονια (δες κρητηρια McDonalds). Και γενικα δινει περιστασιακα δεδομενα, οποτε δεν ειναι και πολυ αξιοπιστο.
και η παρεση ειναι κατι που μπορει να εμφανιστει αυτουσιο, δεν σημαινει ΣΚΠ ντε και καλα, τι σου πε ο/η γιατρος; μηπως θα κανεις θεραπεια για αυτο και μονο;

α και οποιος σου ειπε να μην καθεσαι στον ηλιο ειναι βλαξ. εδω μας λενε να παρουμε συμπληρωματα βιταμινης D, στον ηλιο δεν θα καθομαστε; η ζεστη μας πειραζει, οχι ο ηλιος.
 #120081  από babis frikarismenos
 Τρί Αύγ 23, 2016 10:18 pm
Καλησπερα,εστιες ειναι,η παρακεντηση που εκανα ηταν στη μεση,τελος του μηνα αρχες σεπτεμβρη αρχιζω θεραπεια και μου ειπαν και για μια νεα μεθοδο,δεν ξερω κ πολλα ακομη ,διαγνωση στελεχιαια συνδρομη στο πρωτο εξιτηριο τωρα απομυελινωτικη νοσο,αρνητικη η βιοψια σε ολα απο Αιγινητιο ιατρικη σχολη Αθηνων κ Συγγρο,για νοσηματα ηπατιτιδες ολιγοκλωνα κτλ,γενικα περασα απο κοσκινο δεν εχω μαζι μου τωρα τις εξετασεις αλλα απο οτι θυμαμαι ηταν για τα παντα οι εξετασεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος babis frikarismenos την Τετ Οκτ 19, 2016 1:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #120084  από agathan
 Τρί Αύγ 23, 2016 10:50 pm
οντως οι καλυτεροι νευρολογοι στην Ελλαδα ειναι στο Αιγινητειο και το εχω ακουσει απο πολλους και διαφορους αυτο. και ο γιατρος μου ειναι στο Αιγινητειο και τον εμπιστευομαι τυφλα.
και να σε περασαν απο κοσκινο, δεν ειναι κατι που βγαζουν διαγνωση μεσα σε λιγες μερες. μπορει να παρει και χρονια για μπορεσουν να το πουν σιγουρα οτι ειναι απομυελινωτικη νοσος.

Ποσο καιρο τωρα το ψαχνεις;