Γεια σας.Σος.με τους γιατρούς δεν βγάζω άκρη μονο εσείς που έχετε εμπειρία θα ξέρετε να μου πείτε.πέρυσι το καλοκαίρι ένοιωθαν μουδιάσματα στο κεφάλι με παλμούς στο κεφάλι και μόλις κοιμομουν έστω λίγο μουδιασμενη γλώσσα στέρνο ματια .τρόμαξαν μετα απο αξονική εγκεφαλου που δεν έδειξε τίποτα πήγα σε ιδιωτικό και εκανα μαγνητική.να σημειωθει οτι το εγγεφαλογραφιμα μου παν δεν το έβλεπαν καλό.ακριβή διάγνωση μαγνητικής.2μικρες εστίες εγκάρσιας διαμέτρου ολίγων χιλλιωστων με υψηλής έντασης σήματος στην υπό φλοιώδη μοίρα αριστερά μέτωπο βρεγματικά ευρήματα που θεωρούνται μη ειδικα.απο τον υπολοιπο ελενχο δεν παρατηρούνται εστιακου τύπου αλλοιώσεις στην περιοχή του στελέχους της γέφυρας.σημειώνεται μικρού βαθμού κατάδυση της υπεριφιππιακης δεξαμενής εντος του τουρκικού εφυπιου εύρημα συμβατο με εικόνα μερικώς κενού τουρκικού εφφιπιου.το μεσολοβιο απεικονίζεται φυσιολογικό ως προς το σχημα μέγεθος και ενταση σήματος.τα παρραρινια και οι οπισθοβολβικοι χώροι ελεύθεροι.δεν παρατηρείται αδρή παθολογία απο την έβδομη όγδοη εγκεφαλική συζυγία νεύρων.αυτό ηταν και του αυχένα μγνητικηδεν παρατηρούνται εστία υψηλής εντάσεως εντος του νωτιαίου μυελού που να συνηγορούν για οίδημα η αυχενική μυελοπάθεια.παρατηρείται κυκλοτερηςδιαπλτυνση της ινώδους δακτυλιου στο μεσοσπονδύλιο διάστημα Α5Α6καιΑ6Α7 ήπιου βαθμού επέκταση προς τα πλαγια σπονδυλικά τρίμματα αμφοτερόπλευρη χωρίς αλλά παθολογικά ευρύματα.αυτά πέρυσι σεμπεβρη.τον χειμωνα ταχυκαρδίες μουδιάσματα όταν ξυπναγα μια χερι μια ποδι να σημειωθει κοιμάμαι μονο ανάσκελα με χέρια στο στέρνο .οι νευρολόγοι μου παν δεν είναι τίποτα.εγώ μπαίνοντας στο ίντερνετ δεν έβρισκαν εστίες για αλλη πάθηση μετα διμηνου απο την μαγνητική Νοέμβρη άρχισα να με πιάνει σαν μούδιασμα πίσω στα πλαγιά της σπονδυλικής που σαν να νεκρωνε η σπονδυλική εκεί που είναι τα πλευρα αυτό γινόταν σπάνια και τώρα απο τον Μάιο ως σήμερα έχω ενα σαν φλεμμα να τρέχει στην τραχεία που πνιγομαι σφίξιμο στην πλάτη εκεί που ανέφεραν μόλις που μιλάω η σηκωνομαι υποφέρω απο φτερουγίσματα έκτακτες .νοιωθω σαν να ξεκινάει απο πίσω και να μου τρυπάει το σφυξιμο το στέρνο όχι πόνος και χρ χρ μπροστά που δεν ακροαζονται πνευμονολογοι δεν το ακούν.δεν είμαι τρελλή μονο το νερό απο το ντουζ που πέφτει πίσω μου νεκρωνει το στέρνο και κανει σπασμούς .σπασμούς και το ποδι κάτω 4 μηνες και εξετάσεις στα εκτακτα κάθε μέρα αίματος καθαρές.αξονική θώρακα καθαρη χωρίς σκιαγραφικό και οι μαγνητικές που ανσφερα οι περσικές.έχασα 19 κιλά σε 1 μισή μήνα απο αυτό δεν μπορω να κάτσω να ξαπλωσω νεκρωνει σφίγγει πίσω και στέρνο και μου κόβεται η ανάσα .ουτε βήμα δεν μπορώ να κάνω ουτε να μιλήσω πιανομαι παντού με το σφίξιμο νεκρωμα στέρνου.καρδιά ελενχος πεντακάθαρα απλα κάτι την πιέζει και μου κανει έκτακτες φοβάμαι έχω 2 παιδάκια που έχουν περάσει 2 καλοκαίρια να κάνω ενα βήμα και γιατρό .δεν μπορω απο την δύσπνοια τις ταχυκαρδιες130 ουτε ηχους να ακούω με ενοχλεί.δεν είναι ψυχολογικό να προλαβω όπως είναι η εύκολη λύση των γιατρών όταν δεν βρίσκουν ακριβως.ευχαριστώ και συγνώμη για την τόση ανάλυση αλλά αυτά λέτε ν είναι σκλήρυνση που φέτος δεν Ελενξα τις εστίες;
απ'οσο καταλαβα εμφανισες δυο εστιες στην μαγνητικη εγκεφαλου, και ολα τα αλλα ηταν καθαρα. σιγουρα σου συμβαινουν πολλα πραγματα, που ακουγονται πολυ ασχημα και σε εχουν τρελανει. Σιγουρα χρειαζεσαι καποιον γιατρο που να σου δωσει μια σοβαρη διαγνωση για το τι εχεις.
απο την μερια της ΣΚΠ μπορω να σου πω, οτι αρκετα απο τα συμπτωματα της μπορει να τα εχεις αλλα να μην εχεις την παθηση. πολλα αλλα πραγματα εχουν παρομοια συμπεριφορα πανω μας. και οι δυο εστιες, ειναι κατι που πρεπει να το ελεγξει σε βαθος χρονου καποιος, αλλα δεν ειναι κατι το πολυ μεμπτο για ΣΚΠ.
δεν θελω να σε τρομαξω ή τιποτα τετοιο, αν και φαινεσαι αρκετα τρομαγμενη. το μονο που θελω να σου εξηγησω ειναι οτι πρεπει να ηρεμησεις, να παρεις μερικες βαθιες ανασες και να βρεις ενα γιατρο που να σε κανει καλυτερα.

και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε