• καινουργιο βοηθημα

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #1134  από balasia
 Κυρ Ιαν 18, 2009 10:08 pm
το bio bran ενυσχιη το ανοσοποιητικο το εχεται ακουστα βοηθαερι στην σκλυρυνση
 #1193  από LL--MM
 Πέμ Ιαν 22, 2009 7:40 pm
Δεν καταλαβαίνω. Αν ενισχύει το ανοσοποιητικό, πως ακριβώς βοηθάει; Οι περισσότεροι εδώ παιρνουμε ανοσοκατασταλτικά...
 #1195  από Στάθης
 Παρ Ιαν 23, 2009 12:30 am
Σε γενικές γραμμές θα συμβούλευα μακριά από σκευάσματα τύπου Biobran να μην τονώνουμε το ανοσοποιητικό σε υπερφυσικά επίπεδα ώστε να είναι και ευκολότερη η ανοσοκαταστολή όταν την χρειαστούμε.
(Το Rebif, Avonex και Betaferon είναι ανοσοτροποποιητικά, όχι ανοσοκατασταλτικά όπως η κορτιζόνη το Tysabri και Novantrone.)
 #1196  από LL--MM
 Παρ Ιαν 23, 2009 1:09 am
Αναμφισβήτητα, και ευχαριστώ για τη διόρθωση! Αλλά άν με τροποποίηση εννοούμε περιορισμό, η διαφορά δεν είναι, δυστυχώς, παρά ποσοτική: ιοζηνόφιλα δε έχω, πάντως, ουτε για δείγμα, και γι'αυτό αναγκάζομαι να παίρνω αντιβιώσεις με τους τόνους... Περαστικά μας, καλό κουράγιο σε όλους...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Παρ Ιαν 23, 2009 5:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #1197  από ΧΡΗΣΤΟΣ 76
 Παρ Ιαν 23, 2009 4:27 pm
ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ,ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ,ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΝΕΥΡΟΜΑΧΙΕΣ ΣΥΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΜΑΣ ,ΑΣ ΠΕΞΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΧΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΕΛΙΝΟΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΣΦΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΟΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ . ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-ΟΛΕΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ 76
 #1198  από ΒΑΣΙΛΗΣ
 Παρ Ιαν 23, 2009 4:36 pm
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ -ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΑΚΡΙΑ (ΛΙΓΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ) ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΝΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ!!!! :evil:

ΠΡΟΣΟΧΗ! :o
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.
 #1199  από LL--MM
 Παρ Ιαν 23, 2009 5:50 pm
Βασιλάκη, πες μας μόνο πως εννοείς ότι "η συμβουλή του γιατρού σου καθιστά την πιο αξιόλογη ΣΤΗΡΙΞΗ, βάσει της αιτιολογημένης εξήγησης που θα σου δώσει" :ugeek: και όχι τίποτε άλλο, να χαρείς τα παιδάκια σου... Να είστε όλοι καλά!