• ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #1170  από nikos501
 Τρί Ιαν 20, 2009 11:37 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 33 ΕΤΩΝ..ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.. ΣΤΙΣ 03/10/08 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΜΟΝΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΧΩΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ..ΒΡΕΘΗΚΑΝ 5-6 ΕΣΤΙΕΣ, Η ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΜΥΕΛΙΝΩΤΙΚΗ ΝΟΣΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΝΙΩΣΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ BETAFERON.. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗ ΣΥΝΗΘΙΣΑ.. ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΜΑΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΜΜΕΝΑ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ LIMIT DOWN. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ FORUM ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΝΣΑΜΙΝΑΣΕΙΣ ΈΧΟΥΝ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ..ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.. ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ..ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ.. ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΛΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
 #1171  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τρί Ιαν 20, 2009 11:52 pm
Γειά σου Νίκο. Είμαι η Μιμίκα που προσπαθώ να αλλάξω το επίσημο όνομα που έχω βάλει στο προφίλ μου αλλά ακόμη δεν τα έχω καταφέρει. Με το καλό και το 2ο νινί σας. Είναι πολύ πρόσφατη η διάγνωσή σου οπότε μην περιμένεις και τόσα πολλά από τον εαυτό σου. Θα σου πάρει λίγο χρόνο ακόμη μέχρι να το συνειδητοποιήσεις και να ελέγχεις -στοιχειωδώς- το φόβο σου. Σκέψου μόνο πως είμαστε πολλοί και πως γίνονται μεγάλες πρόοδοι στις έρευνες και στα φάρμακα, οπότε -μέχρι να δούμε όλοι προκοπή- εδώ είμαστε μεταξύ για να γελάμε και να κλαιγόμαστε όποτε γουστάρουμε ;) Ελα κουράγιο. Δεν μας έπεσε και ο ουρανός στο κεφάλι ;)
nikos501 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 33 ΕΤΩΝ..ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.. ΣΤΙΣ 03/10/08 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΜΟΝΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΧΩΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ..ΒΡΕΘΗΚΑΝ 5-6 ΕΣΤΙΕΣ, Η ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΜΥΕΛΙΝΩΤΙΚΗ ΝΟΣΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΝΙΩΣΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ BETAFERON.. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗ ΣΥΝΗΘΙΣΑ.. ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΜΑΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΜΜΕΝΑ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ LIMIT DOWN. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ FORUM ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΝΣΑΜΙΝΑΣΕΙΣ ΈΧΟΥΝ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ..ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.. ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ..ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ.. ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΛΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
 #1184  από ΧΡΗΣΤΟΣ 76
 Τετ Ιαν 21, 2009 5:28 pm
ΑΧ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΝΕ(ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ) ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ .ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ. ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΗ. Η ΖΩΗ. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ... ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΗ ΣΑΝ ΛΙΧΟΥΔΙΑ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΥΤΕΡΗ. ΤΟΣΟ ΚΑΥΤΕΡΗ ΣΑΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ..... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΘΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΣΟΥ,Ε,ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΚΑΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΗΜΑ....ΜΠΡΑΒΟ ΘΕΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΜΛΙΑΞ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΛΙΑΞ.... ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ... MS KAI ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ .ΜΑΣ ΑΚΟΥΣ ΦΙΛΕΝΑΔΑ? ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΠΡΩΤΟΙ... ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ,ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΨΥΧΕΣ................ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΑΥΤΑ

ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 76
 #1185  από butterfly-
 Τετ Ιαν 21, 2009 6:08 pm
Καλωσορίζω όλα τα νέα μέλη! (Νίκο, Χρήστο, Μιμίκα, LL_MM, Bασ'ιλη.. και όσους δε θυμάμαι)
Εγώ είμαι από τα πρώτα ,μέλη εδώ, και ένα χρόνο παρέα με τη φίλη μας....

Νίκο, μην αγχώνεσαι με τις τρανσαμινάσες, στην αρχή σε όλους νομίζω οτι ανεβαίνουν.
Αν ξεπεράσουν το τριπλάσιο από τις φυσικές τιμές, θα πρέπει να διακόψεις τη θεραπεία
για ένα μήνα, να ξεκινήσεις πάλι, και άν συνεχίσουν να ανεβαίνουν οι τιμές
θα πρέπει να συζητήσεις με το γιατρό σου τί είναι καλύτερο.. Για την ώρα επικεντρώσου στον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας που εύχομαι να σου χαρίσει πολλά - πολλά χαμόγελα.

Να είστε όλοι καλά.
 #1191  από litsa
 Πέμ Ιαν 22, 2009 6:24 pm
είδατε!! ο παλιός είναι αλλιώς!!!!!!!!!
και εγώ ενω ταλαιπωρούμαι χρόνια, μόλις τον 9/08 έγινε η διαγνωση και ξεκίνησα τέλος του νοεμβρη ρεμπίφ, με μπόλικες παρενέργειες έως πολλές, και τα ηπατικά πάνω από το κανονικό! όχι πολύ.
αλλά οκ! μου είπε ο γιατρός να συνεχίσω να κάνω μισή ένεση ακόμα 2 εβδ. και μετά να ξανακάνω εξετάσεις και βλέπουμε... όλα θα πανε καλα!!!
κουράζομαι βέβαια αρκετά, και εχω επανέλθει στις δραστηριότητες μου τόσο που φοβάμαι, και πρέπει να τις περιορίσω λίγο- να τόσο δα!!
ελπίζω με τον καιρό να είμαστε όλοι καλύτερα, γιατί θα το έχουμε συνηθίσει κιόλας.. η ζωή είναι μπροστα΄!~!!!!!!!!!!!!!!

μιμικα έχει αλλάξει το όνομα σου στο προφίλ.. μην αγχώνεσαι ακόμα και λάθος να κάνεις στη δημοσίευση έχει το επεξ απο κάτω το πατάς και αλλάζεις κειμενο..
 #1192  από LL--MM
 Πέμ Ιαν 22, 2009 7:30 pm
Σ'ευχριστούμε Ιωάννα μου, να είσαι καλά!

Νικολάκη, Καλώς όρισες! Να σας ζήσουν τα μικρά! Το άλλο, είναι, βέβαια, ένα θέμα, αλλά εμείς δεν είμαστε αυτό! Ζούμε τη ζωή μας, και, θέλοντας και μή, θα κανονίσουμε τα εκάστοτε προβλήματα όπως μας παρουσιάζονται, οσοδήποτε κατασταλτικά, συνεχίζοντας όσο αντέχουμε με την υπόλοιπη καθημερινότητα. Ζούμε βέβαια μέρα τη μέρα, αλλά η φρασούλα "πέρα βρέχει" για οτιδήποτε μή απαραίτητο (υποκειμενική επιλλογή, βέβαια!) πρέπει να γίνει κανόνας επιβίωσης! Περαστικά και καλό κουράγιο!
 #1250  από Julie_Gr
 Τετ Ιαν 28, 2009 12:13 am
Niko mu na su zisoune ta ninakia su!! Ta pedia su tha su dosoun to xamogelo :) Na min anxothis katholou. To xerw pos eine megales kouvedes aftes alla prepi na to kanoume. Na skeftis oti ola ginoun gia kapio logo... Kai sindoma tha ginoume oloi kala! Alla prepi na sinexisis me tin zoi su, NA MIN PESIS POTE PSIXOLOGIKA!!! Afto eine polli simandiko. Ego exo MS gia 20 xronia kai eime akoma sta podia mu. Giati? Giati den to skeftome. Skeftome tin zoi, tin oikogenia mu kai oti mia mera tha erthi h mera pu tha ginw kala. Alla mexri tote tha pernaw omorfa kai eftixismena xoris na to skeftome tpt. Afto na kaneis kai esy kai oloi esas. Pistepste me, it works!

Oi euxes mu gia mia poli kali xronia :D