Καλημέρα.... Ίσως κάποιοι το κοροϊδέψετε, ίσως κάποιοι το απορρίψετε αλλά επειδή ασχολούμαι καιρό με crowdfunding κτλ. με διάφορα θέματα με επιτυχία, φυσικά χωρίς να μπορέσω να ξέρω με σιγουριά το αποτέλεσμα του project, σκέφτομαι να ξεκινήσω ένα project χρηματοδότησης μέσω crowdfunding platforms και κάποιες επικοινωνίες με (ξένα κυρίως ιδρύματα, φορείς , ανρθώπους μέσω social medias και διάφορες άλλες τεχνικές) με σκοπό τα χρήματα να διατεθούν για ερευνητικούς σκοπούς για ανεύρεση νέων μεθόδων,προσεγγίσεων κτλ για τη νόσο αυτή. Ξανατονίζω, δεν γνωρίζω αν καταφέρουμε να πιάσω το στόχο αλλά σίγουρα μπορεί να φτάσει σε πάρα πολλά μάτια και κόσμο. Για να φτάσει να ξεκινήσει κάτι τέτοιο χρειάζονται τρεις παράμετροι. Πρώτον, να γνωρίζουμε την επιστημονική ομάδα, εργαστήριο, πανεπιστήμιο το οποίο θα αναλάβει την έρευνα σε περίπτωση που ολοκληρωθεί επιτυχώς το project και μαζευτεί το ποσό, το ποσό που απαιτείται, το κομμάτι πάνω στο οποίο θα γίνει η έρευνα. Θα ψαχτώ και μόνος μου αλλά αν μπορούσα να έχω κάποια βοήθεια του είδους να βρούμε φορείς που κάνουν έρευνες και να δούμε τι είδους έρευνες θα μπορούσαν να γίνουν, δηλαδή να είναι ένα κομμάτι που όταν ολοκληρωθεί να βγεί κάτι από αυτό. Έστω μια γνώση που θα βοηθήσει. Ένας καλός μου φίλος παθολόγος που σπούδασε Αμερική, μου είχε πει ότι πολλοί ανερχόμενοι ιατροί έχουν πολύ καλές ιδέες πάνω σε κομμάτια για διάφορες ασθένειες που αν λάμβαναν χρηματοδότηση σίγουρα θα έβγαινε κάτι καλό από αυτό. Όπως και ήδη πολλά θετικά έχουν προκύψει από τέτοιες ενέργειες. Όποιος ενδιαφέρεται να ασχοληθεί να βοηθήσει ας μου στείλει pm. Αν καταφέρουμε κάτι καλώς. Αν όχι, προσπαθήσαμε έστω.
Ακόμα και με μιας μικρής κλίμακας έρευνα ίσως κάτι πετύχουμε. Ένα μικρό λιθαράκι. Αν με θεωρείτε απλά ονειροπόλο δεν πειράζει, για ένα όνειρο δεν λένε ζούμε;; Τα χαιρετίσματα μου σε όλους
Ακόμα και με μιας μικρής κλίμακας έρευνα ίσως κάτι πετύχουμε. Ένα μικρό λιθαράκι. Αν με θεωρείτε απλά ονειροπόλο δεν πειράζει, για ένα όνειρο δεν λένε ζούμε;; Τα χαιρετίσματα μου σε όλους
IT IS THE WAY OF THE WARRIOR TO FIGHT SUPERIOR ODDS