• 50% αναπηρία!!!χωρίς κινητικά προβλήματα δικαιούμαι κάτι;

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #117249  από Τάνια
 Πέμ Ιουν 02, 2016 2:49 pm
Πήρα την απόφαση από τα ΚΕΠΑ!
50% αναπηρία με ορθοκυστικές διαταραχές και λίγα άλλα προβληματάκια.Βέβαια από ότι κατάλαβα δεν δικαιούμαι κάποιες παροχές, αλλά θα το τρίψω στην μούρη μερικών εξυπνάκηδων του τύπου "τι έχεις ;τίποτα δεν φαίνεται.Μια χαρά είσαι!" (είμαι δασκάλα και ακούω διάφορα) ουφ ξαλάφρωσα!
Αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάτι για παροχές που μπορεί να δικαιωθώ ας γράψει.
 #117610  από bkakou
 Τρί Ιουν 14, 2016 11:42 am
Τάνια καλημέρα,
Με βάση την (παρ. 4 του αρθρ.50 του ν.3528/07 (Α΄26)) δικαιούσαι έξι (6) επιπλέον ημέρες ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ άδειας. Μπορείς να απευθυνθείς στο διοικητικό τμήμα της υπηρεσίας σου για περισσότερες πληροφορίες. Η συγκεκριμένη παράγραφος αναφέρει: " Υπάλληλοι με ποσοστό αναπηρίας πενήντα τοιςεκατό (50%) και άνω δικαιούνται από την υπηρεσία κάθε ημερολογιακό έτος άδεια με αποδοχές έξι (6) εργασίμων ημερών επιπλέον της κανονικής τους άδειας."

Καλημέρα και πάλι.

Βασίλης.
 #118769  από Ευτυχία
 Σάβ Ιούλ 09, 2016 3:16 pm
bkakou έγραψε:Τάνια καλημέρα,
Με βάση την (παρ. 4 του αρθρ.50 του ν.3528/07 (Α΄26)) δικαιούσαι έξι (6) επιπλέον ημέρες ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ άδειας. Μπορείς να απευθυνθείς στο διοικητικό τμήμα της υπηρεσίας σου για περισσότερες πληροφορίες. Η συγκεκριμένη παράγραφος αναφέρει: " Υπάλληλοι με ποσοστό αναπηρίας πενήντα τοιςεκατό (50%) και άνω δικαιούνται από την υπηρεσία κάθε ημερολογιακό έτος άδεια με αποδοχές έξι (6) εργασίμων ημερών επιπλέον της κανονικής τους άδειας."

Καλημέρα και πάλι.

Βασίλης.

κ γ ω ετσι νόμιζα, αλλά τελικά μόνο ό,τι τους συμφερει..."είσαι αναπληρώτρια, οχι μόνιμη αγαπητή μου.. " τεράστιο θέμα...δικαιούμαστε επίσης να φεύγουμε κ 2 ωρες νωρίτερα βασει του Δημοσιο-υπαλληλικού Κώδικα..αλλά είπαμε..μόνο οι μόνιμοι :emojis-17:
 #118801  από Τάνια
 Κυρ Ιούλ 10, 2016 9:57 pm
Μόνιμη είμαι και αυτό με τις δυο ώρες ισχύει αν δεν κάνω λάθος για το εργασιακό ωράριο.Δηλαδή έχω 6ωρο και πάω σπίτι αντί να μείνω σχολείο μέχρι τις δύο! Αλλά ούτως ή άλλως κανείς δεν μένει πέραν του διδακτικού ωραρίου εκτός αν έχει προσωπική δουλειά να κάνει.Κατα τα άλλα ότι και αν έψαξα δεν υπάρχει τίποτα για άτομα με ποσοστό αναπηρίας κάτω των 67%.Δεν πειράζει "γερή" να είμαι και όλα τα άλλα δεν με πειράζουν.