• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

  • Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #11854  από Κατερίνα
 Παρ Νοέμ 20, 2009 11:14 pm
Καλησπέρα!!!
Τι έγινε βρε παιδιά?Τόσο νωρίς για ύπνο όλοι?Σήμερα έμπαινα πολύ βιαστικά να δω τι παίζει κι αν είστε όλοι καλά,δεν προλάβαινα να γράψω τπτ...
Μα καλά αλήθεια ο manos δεν θα ξαναμπεί γι'αυτόν τον λόγο??? :?: Γιατί τόση φασαρία με τα greeklish? τι να πω? :roll:
Άλλη μια χάλια μέρα και η σημερινή,πολύ κούραση και τρέξιμο...
Το καλό είναι οτι η όραση επανήλθε στα κανονικά για την εποχή επίπεδα :D και δεν θα σβήσει το καντήλι μου στις ρόδες ενός αμαξιού... :lol: :lol: ακόμα τουλάχιστον... :?
Στο μάτι πιστεύω και πολύ μάλλιστα!!!!Δεν ξέρω να ξεματιάζω ακόμα,πάντως υπάρχουν πολλοί τρόποι,ξέρω μια κυριούλα που ξεματιάζει με κάρβουνα,άλλη με μαντήλια,ακόμα και με μαχαίρια :o
Αντε καληνύχτα με όνειρα απο χιόνι σε όλους...
φιλιά
 #11856  από elena
 Παρ Νοέμ 20, 2009 11:56 pm
Μέχρι να βρω την σαμπάνια φύγατε?τσάμπα κόπος...να την κρατήσουμε για αύριο? :D
Συνημμένα
4.jpg
4.jpg (18.69 KiB) Προβλήθηκε 224 φορές
 #11879  από mary_d_ath
 Σάβ Νοέμ 21, 2009 2:45 pm
Καλημέρα σε όλους/όλες!!
Να έχουμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!
(Τελικά η ηλεκτρονική ξεματιάστρα κάτι έκανε, σήμερα ξύπνησα σούπερ, άραγε μήπως φταίει που δεν έκανα τη ρεμπίφ χθες; Τώρα μου γεννήθηκε προβληματισμός, θα την κάνω σήμερα και θα δω αύριο πως θα 'μαι για να συγκρίνω!! :lol: Θα επιχειρήσω να την κάνω και με το χέρι, δίχως μηχανηματάκι, το πήρα απόφαση!! Βέβαια όταν έρθει η ώρα, μπορεί και να "κοτέψω"!!)
Anyway, καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες!!
Φροντίστε να περάσετε όμορφα!!
 #11886  από litsa
 Σάβ Νοέμ 21, 2009 5:59 pm
γιατί δεν την έκανες την ρεμπίφ??
ξέχασες?
αν ειναι να ανοίξουμε θέμα που θα λέμε παμε για να ...βαρέσουμε?
:D :D :D :D :D ;) ;) ;) ;)
 #11891  από mary_d_ath
 Σάβ Νοέμ 21, 2009 7:56 pm
litsa έγραψε:γιατί δεν την έκανες την ρεμπίφ??
ξέχασες?
αν ειναι να ανοίξουμε θέμα που θα λέμε παμε για να ...βαρέσουμε?
:D :D :D :D :D ;) ;) ;) ;)
:lol: :lol: :lol:
Όχι, καλέ (και να ήθελα να την ξεχάσω, όλο και κάποιος θα μου το θυμίσει)!! Είχα κανονίσει έξοδο και επειδή είναι μπόμπα ο συνδυασμός "αλκοόλ+ρεμπίφ", την άφησα για σήμερα!!
Λοιπόν, είμαι αποφασισμένη να προσπαθήσω την ένεση με το χέρι!! Θα σας γράψω λεπτομέρειες αύριο, αν τα κατάφερα ή όχι!!
Ρώτησα μια φίλη μου νοσηλεύτρια για να λύσω τις απορίες που είχα και μου είπε να τη βαρέσω λοξά στην κοιλιά, όχι κάθετα... Άλλοι μου είπαν κάθετα... Τον προβληματισμό μου "αργά ή γρήγορα" τον έλυσα, γρήγορα θέλει, αλλά αν σπάσει η βελόνα; :lol: :lol:
Τελοσπάντων... Δε θα γίνει τίποτα από όλα αυτά και όλα καλά θα πάνε!! Το πολύ-πολύ ν' αχρηστέψω μία ένεση... Σιγά το πράγμα...
Καλό απογευματόβραδο σε όλους/όλες!!
 #11894  από litsa
 Σάβ Νοέμ 21, 2009 8:14 pm
άντε περιμένουμε τα νέα ...της ένεσης!! :D
 #11895  από αλεξανδρος1
 Σάβ Νοέμ 21, 2009 8:37 pm
Καλησπέρα στην παρέα. Τι κάνετε θα πάτε καμία βόλτα σήμερα ή θα μείνετε μέσα; Ετοιμάζομαι για έξοδο σε μεζεδοπωλείο και πριν βγώ είπα να πέρασω να σας πώ ένα γειά.
Έλενα ο σκοπός που βαράνε οι σειρήνες είναι για να προειδοποιήσουν τον κόσμο για αεροπορική επιδρομή σε περίοδο πολέμου και υποτίθεται οτι μόλις τις ακούσεις πρέπει να πάς σε κάποιο απο τα καταφύγια που υπάρχουν.
 #11904  από mary_d_ath
 Σάβ Νοέμ 21, 2009 10:35 pm
Δεν τα κατάφερα!! Είμαι κότα!! :(
Και τζάμπα τρυπήθηκα, την έφτασα μέχρι ενός σημείου και δεν μπορούσα να βάλω όλη τη βελόνα!! (Φταίει που το πήγα σιγά-σιγά, έπρεπε να την καρφώσω σα να ήταν πρόκα, αλλά δεν μπορώ, λιποψυχώ βλέποντας τη βελόνα!!). Είναι πολύ δύσκολο... Μπράβο σε όσους το έχουν καταφέρει!!
Ενώ με το μηχάνημα δεν τη βλέπεις τη βελόνα και γι' αυτό πατάς εύκολα το κουμπάκι, μετά όλα γίνονται μόνα τους!! Και οι κωλομελανιές μαζί για δώρο!!
Δεν μπορώ άλλες μελανιές!! Βαρέθηκα να τις κρύβω με μεικ απ!! Θέλω να βγει το χάπι!! Θέλω να τις πετάξω όλες από το ψυγείο!! Και θέλω πρώτα να τις βάλω κάτω στο πάτωμα και να τις πατάω μέχρι να σπάσουν!! (έχω πάθει παράκρουση!!)
Τελοσπάντων, μετά την πέταξα φυσικά γιατί φοβήθηκα ότι και με το μηχανηματάκι να την έκανα, εφόσον είχα ήδη τρυπηθεί, μήπως πάθαινα καμία μόλυνση. Και επειδή ήταν η τελευταία στο κουτί δεν κάνω άλλη, δεν θέλω ν' ανοίξω από τώρα το καινούργιο!!
Φεύγω!! Τα έχω "πάρει" τώρα!!
Τελοσπάντων...
Καληνύχτα σε όλους/όλες!!
 #11906  από LL--MM
 Σάβ Νοέμ 21, 2009 11:20 pm
Μα δεν είναι θέμα λιποψυχίας, αλλά ...συνήθειας :o . Φαντάσου ότι βάζεις στο δέρμα σου ένα ...τατουάζ με τ'αγαπημένα σου σχέδια και χρώματα, κράτα τη βελόνα σα νά ήταν μολύβι ;)
 #11916  από αλεξανδρος1
 Κυρ Νοέμ 22, 2009 2:29 pm
Καλησπέρα. Μary για ρώτησε τον γιατρό σου για το rebismart. Είναι το νέο ηλεκτρονικό μηχανάκι που υποτίθεται δεν θα σου κάνει μελανιές και θα είναι ακόμα πιο εύκολη η όλη διαδικασία. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρείς εδώ http://www.rebismart.com/en/index.html. Απο ότι ξέρω δεν πρέπει να έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα αλλά δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις μπορεί να ξέρει κάτι παραπάνω.
  • 1
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 2901