• George Jelinek: 'How I beat MS'

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #118591  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Τρί Ιούλ 05, 2016 1:37 pm
Το άρθρο είναι στα αγγλικά και στην Αγγλική Daily mirror. Το διάβασα και το έχω φυλάξει για μελλοντική χρήση και μπορεί να αγοράσω και το βιβλίο του. Ξέρω, όλοι ξέρουμε και ο ίδιος ο καθηγητής το ξέρει (το λέει καθαρά και ο ίδιος σε κάποιο σημείο του άρθρου) πως δεν υπάρχει θεραπεία, άρα το βάζω εδώ για τον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματά του.

http://www.dailymail.co.uk/health/artic ... -hail.html
 #118599  από Στάθης
 Τρί Ιούλ 05, 2016 3:47 pm
Μάλλον εννοεί ότι δεν υπάρχει φάρμακο, γιατί στο άρθρο μας λέει πολύ ξεκάθαρα ότι υπάρχει θεραπεία...

His secret? As he reveals in his new book, Overcoming Multiple Sclerosis, it’s the result of a simple, evidence-based recovery programme that is centred on dietary and lifestyle changes.

Το μυστικό του; Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει στο νέο του βιβλίο, "Ξεπερνώντας την πολλαπλή σκλήρυνση", είναι το αποτέλεσμα ενός απλού αποδεδειγμένου προγράμματος αποκατάστασης με βάση που επικεντρώνεται στις διατροφικές και τον τρόπο ζωής αλλαγές.

Φαντάζομαι πολύ ενδιαφέρον το βιβλίο του, από την άποψη των αλλαγών στην Ζωή που έκανε.
Ευχαριστούμε Χαρίτωνα για την ενημέρωση.
 #118600  από Αλέξανδρος
 Τρί Ιούλ 05, 2016 4:21 pm
H συγκεκριμένη θεραπεία είναι αρκετά δημοφιλής στην Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία. Yπάρχει μια μη κερδοσκοπική οργάνωση με τίτλο Overcoming Multiple Sclerosis (OMS) που προωθεί την συγκεκριμένη θεραπεία.

Το σχετικό site: https://overcomingms.org/
 #118756  από Gianna
 Παρ Ιούλ 08, 2016 7:58 pm
:emojis-8:

εδώ και κάποιους μήνες που τον ανακάλυψα είδα ότι βοηθάει!
Διόρθωσα την ψυχολογία μου, πήρα τον έλεγχο της ασθένειας, ενσωμάτωσα την άσκηση και τα λοιπά γνωστά. Και ο ίδιος ο γιατρός νοσεί από το 1999. Όταν άρχισε την έρευνα λέει για το θέμα, αυτά που έμαθε ότι υπάρχουν για την αντιμετώπιση της πάθησης τον εξέπληξαν!!!
Ολική αντιμετώπιση προτείνει εν ολίγοις!
:emojis-3: :emojis-4: :emojis-12: :emojis-8: