• Kalhspera!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #118312  από georghs
 Κυρ Ιουν 26, 2016 9:29 pm
Kalhspera se olous!
Παρακολουθώ αρκετό καιρό το forum και με μεγάλη προσοχή τα όσα γράφετε.θα ήθελα να σας πω τη δικη μου ιστορία και οποιος μπορεί ας βοηθήσει.πριν από ενάμιση χρόνο είχα έντονους πόνους στη μέση για 3 μέρες.ξυπναω το βράδυ για δουλειά και μετά από λίγο μουδιάζει το δεξη μου πόδι.συνεχιζω να δουλεύω γ 2 μέρες και η κατάσταση έγινε αφόρητη.παω στο γιατρό.πτωση ποδός (0/5).το πέλμα δεν μπορούσα να το κουνησω.κανω μαγνητική στη μέση δείχνει κοίλη 5.5 χιλιοστά.οι γιατροί με παρέπεμπαν για άμεσο χειρουργείο θεωρώντας πως η κοίλη ευθηνετε για όλα.μου έδιναν ελάχιστες πιθανότητες αποκατάστασης.αποφασιζω να πάω Αθήνα στο μετροπολιταν.βλεπω τον κ Βουγιούκα.κοιταει τη μαγνητική μ κ μ λέει ότι η κοίλη δεν επηρεάζει το πρόβλημα μ(δεν ευθύνεται για αυτό).μου λέει να ξεκινήσω φυσιοθεραπεία και με στέλνει σε νευρολόγο για κλινική εξέταση.ο νευρολόγος μ λέει ότι μπορεί να ναι και η κοίλη και μ γράφει και άλλες εξετασεις(αιματολογικές,μαγνητική κάτω κοιλιάς και αν χρειαστεί ο.ν παρακέντηση.).δεν τις κάνω και αρχίζω φυσιοθεραπεία.σε 2 μήνες το πόδι μ ήταν πολύ καλητερα.σημερα είναι στο 100%.δεν έκανα τις εξετάσεις.μπορει να έχω σκλήρυνση;κυρίως τις πρωινές ώρες βλέπω κάτι σαν σκιές αν κοιτάω σε άσπρες επιφάνειες.επισης κάποιες φορές έχω ξαφνικούς πόνους σε διαφορά σημεία για κάτι δευτερόλεπτα.αυτα!!σας ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν σας κούρασα!να το ψάξω λέτε;
 #118314  από litsa
 Κυρ Ιουν 26, 2016 10:21 pm
φίλε
ασε τους φόβους σου στην ακρη και πηγαινε να το ψάξεις...
δεν είναι απαραίτητα σκπ, βρες γιατρούς που θα σου τεκμηριώσουν αυτά που λενε...

χαλαρά και όλα έχουν την λύση τους... :emojis-1:
 #118325  από georghs
 Δευ Ιουν 27, 2016 2:59 pm
Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν ξέρω αν πρέπει να μπω σε αυτή τη διαδικασία.το πόδι μ είναι πολύ καλά.απλα η γνώμη 2 εκ των πολλών γιατρών που πήγα τοτε( ένας μου είπε να κάνω παραπάνω εξετάσεις και ένας ότι μπορεί και να ναι σκλήρυνση ) χωρίς ο δεύτερος να δει μαγνητική,καθώς και το γεγονός ότι μετά από αυτό δεν έχω ξανανιώσει πόνο στη μέση με βάζουν σε σκέψεις και ανησυχία..
 #118530  από Αρτεμις
 Δευ Ιούλ 04, 2016 12:07 am
Εγώ σου προτείνω να κανεις μαγνητική εγκεφάλου, αυχένα κ θωρακικής μοίρας. Για να σου φύγουν οι ιδέες...
 #118615  από georghs
 Τρί Ιούλ 05, 2016 10:09 pm
Καλησπέρα και πάλι!τα βασικά συμπτώματα δεν τα εχω(μουδιασματα,διπλωπια,αστάθεια και αλλα) απλά είχα ένα σοβαρό νευρολογικό συμπωμα( μούδιασμα και παράλυση στο κάτω μέρος του ποδιού. Η κοίλη που έχω είναι ένα σπόνδυλο πιο πάνω,οι περισσότεροι γιατροί το αγνόησαν κ μου παν ότι είναι από αυτήν το πρόβλημα.δυο μου παν ότι στη μαγνητική δε φενετε η κοίλη να χτυπάει κάποιο νευρο...είχε κάποιος παρομοιο περιστατικό;δεν έχω κουράγιο να μπω πάλι στη διαδικασία του ψαξιματος!με κούρασαν οι γιατροί..να το αφήσω και να το ξεχάσω;το πόδι πλέον είναι σαν παλιά.ευχαριστω για το χρόνο σας
 #118658  από dimos
 Τετ Ιούλ 06, 2016 5:06 pm
Αν στο πρότειναν νευρολόγοι μην το κουράζεις κάνε μια μαγνητική, δεν έχεις να χάσεις και τίποτα, ίσα ίσα θα ηρεμήσεις.