• ?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.

?

#11838  από Giota
 Παρ Νοέμ 20, 2009 5:54 pm
ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ? ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΥΤΟ. ΠΧ ΕΓΩ ΑΝ Κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΝΟΙΩΘΩ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΖΑΑΛΙΖΟΜΑΙ Κ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ. ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ.
 #11839  από ΦΩΦΗ
 Παρ Νοέμ 20, 2009 6:03 pm
ΤΟ ΑΣΜΑ "ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ...." ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ :cry: ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ...ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΜΕΝΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟ...ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ :cry:
ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ.ΗΡΘΑ ΣΤΙΣ 3 ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΚΑΤΑ Τ΄ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ

ΚΑΛΟ Σ/Κ ;)
 #11844  από maraki12
 Παρ Νοέμ 20, 2009 7:27 pm
Τα μάτια μου καίνε από την αϋπνία και περιμένω πότε θα κοιμηθει ο γιος μου για βράδυ να πάω και εγώ για ύπνο.
Α.. που δεν έχει ξυπνησει ακόμα από τον μεσημεριανό του ύπνο πειράζει???

:) :)
 #11847  από βικυ
 Παρ Νοέμ 20, 2009 7:36 pm
maraki 12 νομιζω πως το βραδυ θα εχετε γλεντια με το μικρο στο σπιτι
sorry αλλα μαλλον δεν θα κοιμηθεις
και εγω την τελευταια εβδομαδα δεν κοιμαμαι καλα ελπιζω σημερα να πεσω ξερη 8-)
 #11848  από nikolaras
 Παρ Νοέμ 20, 2009 7:58 pm
Βαριεμαι που υπαρχω :P :P νοιωθω πτωμα χωρις να εκανα κατι ... περα της φισιοθεραπειας εμ κ επισης σαλιαριζω στο μσν να περασει η ωρα ... Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ :evil: :evil: :evil:
 #11852  από ΡΕΝΑ
 Παρ Νοέμ 20, 2009 10:00 pm
καλησπέρα σας!!!! Πρίν καμιά ώρα πήρα την δόση της avonex μου.... :evil: :evil: :evil: θα τσιμπήσω κάτι και επειδή ο μικρός μου κοιμήθηκε νωρίς(αφού όλη την μέρα ήταν ασταμάτητος) θα ξεραθώ.....

φιλάκια καληνύχτα....
 #11941  από LL--MM
 Κυρ Νοέμ 22, 2009 6:52 pm
Μπράβο Νικολάρα, είσαι ο πιό μεγάλος τώρα με την προσπάθεια αυτήν... :D

Που να δείς κάτι άλλες που δεν καταφέρνουν ούτε να βάλλουν το usb στον υπολογιστή και ν'αρχίσουν να κάνουν ...τι ακριβώς :?: Μακάρι νά'ξεραν :x

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #11962  από nikolaras
 Δευ Νοέμ 23, 2009 1:28 am
γιαγια ασε τα ιντερνετια κ κανε καμια δουλεια στο σπιτι χαχαχα :D :D :D :D

Σ αγαπω ε μην με παρεκσιγισεις

Ε ρε αμα συνεχισω να γραφω ελληνικα θα βγει το πνευμα αυτουνου που εφτιαξε τισ ελληνικες λεξεις κ θα με παρει με την παντοφλα
 #11965  από LL--MM
 Δευ Νοέμ 23, 2009 2:01 am
Ο επιμένων, όμως, είναι εκείνος που Ελληνικά!!! :D

...Και κανένας δε θέλει να ξέρει τι κουβάλησα μέσα στο USB μου, το οποίο χειρίζομαι, πλέον, εκτος ιντερνετ, σας βεβαιώ... :roll: Αν δε με πιστεύετε, εσείς θα είστε οι χαμένοι... :ugeek: :x