• ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #118413  από marios
 Τετ Ιουν 29, 2016 6:59 pm
ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ.ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΣΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ Η ΜΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ 18 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΣΤΙΕΣ ΣΤΟ ΑΥΧΕΝΑ.ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΩ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΠOΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ;;;ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ.ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΑΝΕ ΣΚΙΑΓΡΑΦΙΚΟ.ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΔΥΣΚΙΝΗΤΟ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ
 #118414  από ΝΤΙΑΝΑ
 Τετ Ιουν 29, 2016 8:02 pm
Μάριε, ψυχραιμία, πρέπει να την παλέψεις!!!
Ξέρω ότι είναι μεγάλο ζόρι αυτό που τραβάς, το έχουμε περάσει οι περισσότεροι, αλλά αν σε καταλάβει και καταβάλει το άγχος, δε θα κερδίσεις απολύτως τίποτα !Το πολύ σε μια βδομάδα θα βρεθείς με το νευρολογο σου και τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στην υγεία σου μέχρι τότε!
Κανε υπομονή και εμείς είμαστε εδώ για σένα! :emojis-8:
 #118418  από litsa
 Τετ Ιουν 29, 2016 10:35 pm
ψυχραιμία!!!
όλα θα πάνε καλά!!

εξάλλου φαίνεται αν δεν κάνω λάθος, ότι ειναι παλιές φλεγμονές, για αυτό και δεν προσλαμβάνει σκιαγραφικό..
μίλα με τον γιατρό σου, γιατί εμείς δεν είμαστε γιατροί....
 #118439  από marios
 Παρ Ιούλ 01, 2016 9:21 am
ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΑ.ΠΕΡΝΑΩ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ 18 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΝΟΙΩΘΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΝΟΙΩΘΩ ΔΛΔ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ ΚΛΠ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΚΟ
 #118440  από litsa
 Παρ Ιούλ 01, 2016 9:26 am
Να ξέρεις ότι πάντα μετράει η κλινική εικόνα, για αυτό ψυχραιμα!!!
 #118451  από marios
 Παρ Ιούλ 01, 2016 4:44 pm
ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΓΩΓΗ;;ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ;;ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΩ ΕΔΩ ΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ;;;ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ.ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ
 #118452  από litsa
 Παρ Ιούλ 01, 2016 5:56 pm
Κοίτα... υπάρχουν οι βιταμίνες η διατροφή, η ψυχολογία κτλ διάβασε ενημερώσου , δες τι θα πει ο γιατρός και πράξε....
 #118455  από marios
 Παρ Ιούλ 01, 2016 7:06 pm
litsa έγραψε:Κοίτα... υπάρχουν οι βιταμίνες η διατροφή, η ψυχολογία κτλ διάβασε ενημερώσου , δες τι θα πει ο γιατρός και πράξε....
ΛΙΤΣΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ
 #118476  από litsa
 Σάβ Ιούλ 02, 2016 12:20 am
εμείς οι πιο παλιοί,... πχ 10ετίας εγώ.... όταν διαγνωστίκαμε .. υπήρχαν μόνο τα φαρμακα...
τώρα υπάρχουν και όλα τα παραπάνω...

οπότε ψάξου και μην το βάζεις κάτω..!! για όλα υπάρχουν λύσεις...
καλή συνέχεια!
 #118529  από Αρτεμις
 Δευ Ιούλ 04, 2016 12:02 am
Μην αγχώνεσαι. Κι εγώ έτσι ένιωθα στην αρχή. Πήγαινε στον νευρολόγο κ θα πάνε όλα καλά!!!! Διατροφή κ άσκηση