• Καλή υγεία σε όλους μας!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #118349  από walker
 Τρί Ιουν 28, 2016 1:25 pm
Καλημέρα και καλή υγεία σε όλους μας!
Ενα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο διαγνώστηκε με MS. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, μια γιατρός 37 ετών που με βοήθησε πολύ και μου συμπαραστάθηκε καθ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του πατέρα μου που έπασχε από καρκίνο, αλλά και αργότερα αφού τον έχασα. Ηταν και είναι πάντοτε δίπλα μου με μια καλή κουβέντα παρηγοριάς και με στήριξε όσο κανείς άλλος στη δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής μου. Τώρα που νόσησε και αυτή, νοιώθω πως είναι η σειρά μου να της παρασταθώ και να τη βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο. Ελπίζω μέσα από το forum αυτό να καταφέρω να ενημερωθώ όσο το δυνατόν καλύτερα για τη νόσο και να της μεταφέρω την αισιοδοξία σας και τη θετική σας σκέψη.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!
 #118353  από Στάθης
 Τρί Ιουν 28, 2016 8:43 pm
Hello walker, η αλληλεγγύη της ευγνωμοσύνης για την βοήθεια που δέχτηκες, με την επιστροφή της σε μια συμπάσχοντα είναι άκρως φωτεινή και θεραπευτική, και είναι κάτι που χρειαζόμαστε όλοι.

Είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε να γνωρίσεις την πάθηση.

Εμείς σε ευχαριστούμε.
 #118393  από βικυ
 Τρί Ιουν 28, 2016 11:18 pm
Καλως ήρθες στην παρέα μας
 #118531  από Αρτεμις
 Δευ Ιούλ 04, 2016 12:09 am
Μπράβο walker για τη συμπαράσταση στη φίλη σου!!!! Είσαι υπέροχος!!! Να την κανεις να γελά!!