• ΑΠΟΜΥΕΛΙΝΩΤΙΚΗ ΝΟΣΟΣ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #118241  από ΣΑΒΒΑΣ 67
 Σάβ Ιουν 25, 2016 9:41 am
καλημερα και απο μενα ειμαι νεος στο κλαμπ ρωταω και αμα θελετε μου λετε ευχαριστω ............ ειχα ιλλιγγους και ζαλαδες για δυο μερες και πηγα στο γιατρο που με ειπε να κανω μαγνητικη εγκεφαλου και βρικαν τα εξης .

παρουσια πολαπλων εστιων παθολογικου MR σηματος στην περικοιλιακη και υποφλιοδη λευκη ουσια αμφω και στον ακτινοτο στεφανο αριστερα χωρις εμπλουτισμο και χωρις περιεστιακο οιδιμα Τα ευρηματα θα μπορουσαν να αποδοθουν σε απομυελινωτικη νοσο ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ κλικοεργαστιριακη συνεκτιμιση
ΔΟΜΕΣ μεσης γραμμης χωρις μεταθεση
κοιλιακοσυστημα και υπαραχνοειδεισ χωροι με φυσιολογικο ευρος
Τα κετρικα αρτιριακα στελεχη παρουσιαζουν κενο σηματος ενδεικτικο φυσιλογικης ροης
ΕΣΩ ακουστικοι ποροι και λιθοειδη φυσιολογικα για τα MR κριτιρια .φυσιολογικη απεικονιση του κοχλια και ημικυκλιων σωληνων
Διαμορφοση και πνευματοση των παραρρινιων κολπων μεσα στα φυσιολογικα
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΕΝΑ ΣΟΚ
ΟΠΟΙΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ
 #118242  από ΝΤΙΑΝΑ
 Σάβ Ιουν 25, 2016 9:50 am
Καλημέρα Σάββα. Μην αγχώνεσαι! Δεν εχω γνώση να σου απαντήσω για τα ευρήματα. Προτείνω να απευθυνθείς σε νευρολόγο ο οποίος θα τα εκτιμήσει και θα σε κατευθύνει! Μέχρι τοτε υπομονή και ψυχραιμία!
 #118244  από ΣΑΒΒΑΣ 67
 Σάβ Ιουν 25, 2016 9:58 am
ΝΤΙΑΝΑ έγραψε:Καλημέρα Σάββα. Μην αγχώνεσαι! Δεν εχω γνώση να σου απαντήσω για τα ευρήματα. Προτείνω να απευθυνθείς σε νευρολόγο ο οποίος θα τα εκτιμήσει και θα σε κατευθύνει! Μέχρι τοτε υπομονή και ψυχραιμία!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ντιανα πηγα ηδη και μου ειπε να κανω εξετασεις σε νοσοκομειο και εχω κλεισει ραντεβου με αλλλους 2 νευρολογους αλλα σε 10 μερες απο τωρα πως περνανε αυτες αντε να δω παντος ευχαριστω για την απαντηση
 #118246  από ΝΤΙΑΝΑ
 Σάβ Ιουν 25, 2016 10:06 am
Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι οτι σε καταλαβαίνω απόλυτα και πάλι υπομονή! Το άγχος δε βοηθάει καθόλου! Προσπάθησε να βρεις τρόπους να χαλαρώσεις! Δεν είναι πολλές δέκα μέρες, θα περάσουν!
 #118253  από billios
 Σάβ Ιουν 25, 2016 2:00 pm
Φιλε μου προσπαθησε να ηρεμησεις,δεν ηρθε ακομα το τελος του κοσμου.
Εχεις ενα στοιχειο,θα χρειαστουν δυο-τρια ακομα για να συμπληρωθει το παζλ,λογικα θα κανεις και μαγνητικη αυχενα-θωρακα,εξετασεις αιματος και παρακεντηση,αν η πλειοψηφια αυτων δειξει απομυελινωτικη νοσο τοτε εχεις σκλυρηνση
 #118328  από Gianna
 Δευ Ιουν 27, 2016 6:41 pm
καλησπέρα,
εύχομαι να πάνε όλα καλά!
καταρχήν να μην αγχώνεστε και στεναχωριέστε για τίποτα τρίτο.Καλή διάθεση πάνω από όλα!
Να δείτε το θέμα ολιστικά. Γιατροί, διατροφή, συμπληρώματα, άσκηση, διαλογισμός και καλή ψυχολογία.Είστε νεοφερμένος... αυτά θα σας βοηθήσουν...
Καλή δύναμη με τη νέα δοκιμασία. :emojis-8:
 #118330  από greekinholland
 Δευ Ιουν 27, 2016 6:58 pm
Φίλε Σάββα καλησπέρα, όσο και αν είναι δύσκολο προσπάθησε να είσαι ήρεμος. Δεν αλλάζει τίποτα με το άγχος. Ακολούθησε τις ιατρικές οδηγίες, κάνε τις εξετάσεις σου και να ξέρεις ότι θέλουν χρόνο. Όταν θα έχεις τις απαντήσεις, που σου εύχομαι να μην είναι ΣΚΠ, αλλά και στη περίπτωση αυτή δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Εδώ είμαστε να τα πούμε, να βοηθήσουμε αν μπορούμε με τη μικρή ή μεγάλη του εμπειρία ο καθένας. Απλά τώρα ήρεμα, κάνε τις εξετάσεις σου και ρώτα μας ότι θες. Εδώ στο φόρουμ έχει αρκετές πληροφορίες για όλα τα σχετικά. Ελπίζω να μη σου χρειαστούν φυσικά.
Γι' αυτό ήρεμα και πραγματικά όλα να πάνε καλά.