καλημερα και απο μενα ειμαι νεος στο κλαμπ ρωταω και αμα θελετε μου λετε ευχαριστω ............ ειχα ιλλιγγους και ζαλαδες για δυο μερες και πηγα στο γιατρο που με ειπε να κανω μαγνητικη εγκεφαλου και βρικαν τα εξης .
παρουσια πολαπλων εστιων παθολογικου MR σηματος στην περικοιλιακη και υποφλιοδη λευκη ουσια αμφω και στον ακτινοτο στεφανο αριστερα χωρις εμπλουτισμο και χωρις περιεστιακο οιδιμα Τα ευρηματα θα μπορουσαν να αποδοθουν σε απομυελινωτικη νοσο ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ κλικοεργαστιριακη συνεκτιμιση
ΔΟΜΕΣ μεσης γραμμης χωρις μεταθεση
κοιλιακοσυστημα και υπαραχνοειδεισ χωροι με φυσιολογικο ευρος
Τα κετρικα αρτιριακα στελεχη παρουσιαζουν κενο σηματος ενδεικτικο φυσιλογικης ροης
ΕΣΩ ακουστικοι ποροι και λιθοειδη φυσιολογικα για τα MR κριτιρια .φυσιολογικη απεικονιση του κοχλια και ημικυκλιων σωληνων
Διαμορφοση και πνευματοση των παραρρινιων κολπων μεσα στα φυσιολογικα
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΕΝΑ ΣΟΚ
ΟΠΟΙΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ
παρουσια πολαπλων εστιων παθολογικου MR σηματος στην περικοιλιακη και υποφλιοδη λευκη ουσια αμφω και στον ακτινοτο στεφανο αριστερα χωρις εμπλουτισμο και χωρις περιεστιακο οιδιμα Τα ευρηματα θα μπορουσαν να αποδοθουν σε απομυελινωτικη νοσο ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ κλικοεργαστιριακη συνεκτιμιση
ΔΟΜΕΣ μεσης γραμμης χωρις μεταθεση
κοιλιακοσυστημα και υπαραχνοειδεισ χωροι με φυσιολογικο ευρος
Τα κετρικα αρτιριακα στελεχη παρουσιαζουν κενο σηματος ενδεικτικο φυσιλογικης ροης
ΕΣΩ ακουστικοι ποροι και λιθοειδη φυσιολογικα για τα MR κριτιρια .φυσιολογικη απεικονιση του κοχλια και ημικυκλιων σωληνων
Διαμορφοση και πνευματοση των παραρρινιων κολπων μεσα στα φυσιολογικα
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΕΝΑ ΣΟΚ
ΟΠΟΙΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ