• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #11765  από soulla
 Πέμ Νοέμ 19, 2009 11:41 am
ΚΑΛΕς ΟΙ ΕΙΚΟΝΕς ΣΟΥ ΛΙΤΣΑΚΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΝΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΝΑ ΕΥΡΕΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑΓΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ :lol: :lol: ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΑ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΑΚΙΝΗΤΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕς ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΟΜΩς ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΧΡΙΣΤΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ :lol: ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΓΑΠΗΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ :lol: ΚΑΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑ ΤΩΡΑ Η ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΩ Η Ο ΧΡΙΣΤΟς ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ :( ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΙΣΩς ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΟΙ ΦΩΝΕς ΟΛΩΝ ΜΑς ΙΣΩς ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ :P ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ :lol: ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙς ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ :cry: ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕς ΤΑ ΦΩΤΑ ΛΙΩΝΩ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΝΟ
 #11767  από soulla
 Πέμ Νοέμ 19, 2009 11:48 am
:lol: :lol: :lol: ΓΙΑ ΟΣΟΥς ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΙς ΩΡΑΙΕς ΤΗς ΣΤΙΓΜΕς ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕς ΓΙΑ ΟΛΟΥς
 #11768  από litsa
 Πέμ Νοέμ 19, 2009 11:57 am
[youtube]4j9fiq9Suuc[/youtube]
 #11769  από soulla
 Πέμ Νοέμ 19, 2009 12:00 pm
ΩΡΑΙΩ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑς ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ :lol: :lol: :lol:
 #11777  από Κατερίνα
 Πέμ Νοέμ 19, 2009 2:08 pm
Γειά σας παιδιά!!!
Η σημερινή μέρα δεν υπάρχει...Είναι πανάθλεια!!!Ουφ!!! :shock: Το τρέξιμο που έχω ρίξει,5 κιλά έχω χάσει...(ναι, ωραία θα ήταν) :D
Εσείς τι κάνετε?Άρχισε ο στολισμός βλέπω...Πολύ ωραία πραγματάκια μας έφερες litsa!Κάνε μια υπομονή και θα περάσει η ζάλη...
Γιώργο η αλήθεια είναι οτι η φαντασία μας οργιάζει αλλά αν όχι γραπτώς,πως αλλιώς να την ικανοποιήσουμε?Ιδέες???
soulla εννοείται οτί τα Χριστούγεννα είναι για όλους...έτσι κι αλλιώς κι εμείς παιδάκια γινόμαστε κάθε χρόνο τέτοιες μέρες! :P
Αλέξανδρε και που ξέρεις οτι δεν θα σου αρέσουν οι mazoo?Κι άμα τους δεις και γίνεις fan? :lol: :lol: Αχ σε φαντάζομαι μετά να παίρνεις πρώτος πρώτος τα καινούρια τραγούδια τους και να χορεύεις με τη μικρή στο σαλόνι...:D (αστειεύομαι βέβαια)
elena και mary_d_ath μας την σκάσατε σήμερα το πρώί... :roll:
Καλή συνέχεια σε ότι κάνετε...
 #11778  από elena
 Πέμ Νοέμ 19, 2009 2:52 pm
Μια μεγάλη καλημέρα σε όλους!!!
μεσημέριασε αλλά δεν πειράζει... :D :D :D

μάλλον το έχει η μέρα σήμερα...μπας και είναι ανάδρομοι οι πλανήτες?
ηρεμήστε παιδιά,και ας ελπίσουμε ότι θα κλείσει καλύτερα η σημερινή μέρα!!!
μόλις έστειλα την εργασία μου ταχυδρομικώς στην καθηγήτρια...μέχρι εδώ καλά...αλλά πριν την στείλω διαπίστωσα ένα λάθος σε μία άσκηση...δεν το διόρθωσα,δυστυχώς δεν προλάβαινα :?
εν τω μεταξύ ,με κούρασε τόσο πολύ αυτή η εργασία,που δεν είχα όρεξη να κάτσω ούτε μισή ώρα παραπάνω για να την τσεκάρω... :shock:
σκέφτομαι να της στείλω ένα e-mail,που θα επισημαίνω το λάθος,και θα της γράφω την σωστή λύση...λέτε να το δεχτεί?θα δούμε...

εσείς τι κάνετε?όλα καλά?
τι βλέπω αρχίσαμε και στολίζουμε?τέλεια!!!!πολύ μου αρέσει!!!!

καλό μεσημέρι σε όλους
καλή ξεκούραση
elena trikolore :D
 #11779  από mary_d_ath
 Πέμ Νοέμ 19, 2009 3:06 pm
Goodmorning to everybody!!

Τυχερέ Αλέξανδρε,οι mazoo είναι καταπληκτικοί!! Χαλάρωσε και απόλαυσε τη συναυλία!! :lol: :lol:
Πάντως πολύ καλύτεροι από την Ελένη Δήμου θα 'ναι!! (Πήγαινε μια βόλτα να τη δεις στο κύταρο live που τραγουδά και θα καταλάβεις τι εννοώ!! Μην πάει κανείς!! Όλο αμερικάνικα λένε!! :lol: )

Anyway...
Χθες πήγαμε golden hall τελικά και εντάξει, πηγαίνετε να δείτε πως το έχουν στολίσει!! Είναι πανέμορφο!! Έχουν βάλει και ένα μίνι παγοδρόμιο, υποθέτω πως λόγω του μικρού του μεγέθους θα 'ναι για παιδιά, γιατί εμείς οι μεγάλοι και εξειδικευμένοι πατινέζ (δε μου κολάει αυτό το "πατινέζ", θα κάνω μια αναζήτηση μετά στο λεξικό να δω ποιο είναι το ορθό... :lol: :lol: ), θέλουμε χώρο για να κάνουμε τις πιρουέτες επί πάγου!! Θέλω μια μεγάλη πίστα να προσπαθήσω αυτό:

[youtube]KkE87GFNxMc[/youtube] :lol: :lol:

Έλενα, να στείλεις το e-mail στην καθηγήτριά σου και ό, τι γίνει... Εντάξει ένα λαθάκι έκανες, δεν χάθηκε και ο κόσμος!! Μπορείς να της πεις και ψέματα ότι στο αντίγραφο που είχες κρατήσει είδες το λάθος πολύ μετά αφότου το 'χες στείλει με το ταχυδρομείο... Έτσι θα φανεί ότι ασχολείσαι κιόλας και δε λες "το έστειλα και οκ!!" :lol:

Τελοσπάντων... Καλή μας μέρα!! Ανάδρομοι οι πλανήτες όντως, διάβασα χθες το ζώδιό μου και μου τα λεγε σκτ και μέχρι στιγμής η μέρα είναι λίγο σκτ... Ας ελπίσουμε να μας αποζημιώσει το απογευματόβραδο!!
Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες!!
 #11782  από christina
 Πέμ Νοέμ 19, 2009 5:45 pm
όντως τραγική η σημερινή μέρα, τα έχω παίξει στη δουλειά, όλα πάνε σκατά κι όλο αναβολές προγραμμάτων κι ασυνεννοησίες!!Ουφ!!
Καλό βραδάκι σε όλους! ;) ;)
 #11784  από αλεξανδρος1
 Πέμ Νοέμ 19, 2009 6:41 pm
Καλησπέρα σας. Όντως πολύ χάλια μέρα η σημερινή και φάνηκε απο το πρωί οτι θα πάει στραβά. Πήγα να πάρω το αυτοκίνητο να πάω στην δουλειά είχα πάθει λάστιχο άντε τώρα πρωί πρωί να αλλάζεις λάστιχο. Φεύγω το μεσημέρι απο την δουλειά έκανα 3 ώρες για να πάω σπίτι είχε γίνει καραμπόλα στον κηφισσό και η ουρά έφτανε μέχρι τα φανάρια της Κηφισιάς. Τι ελάτωμμα είναι αυτό που έχουμε να πρέπει να σταματάμε σχεδόν για να δούμε τι έχει γίνει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Στο σπίτι άλλο σήριαλ 2 ώρες σχεδόν για να βρώ να παρκάρω έτσι μου ήρθε να κάψω το αυτοκίνητο. Πάω να φτιάξω ένα καφεδάκι να ηρεμήσω λίγο τα λέμε μετά.
 #11785  από βικυ
 Πέμ Νοέμ 19, 2009 6:43 pm
καλησπερα και απο μενα
σημερα βγηκα για ψωνια και ξεσηκωθηκα για στολισμα δεντρου
λιγο νωρις ειναι... το αλλο σαββατοκυριακο ομως σιγουρα θα στολισω :lol:
αυτα!
  • 1
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159