Τα αρχικά στάδια της νόσου, είναι ένα πολύ ευαίσθητο στάδιο. Ειδικά στις νέες ηλικίες 18-30 τα αρχικά στάδια της νόσου έχουν τεράστια σημασία για το πως και προς τα που θα κινηθεί η πάθηση αναλόγως και τα εξωτερικά σε σχέση με τα εσωτερικά ερεθίσματα της εμπειρίας αυτής.
Για να κατανοήσουμε τι εννοώ,
όσο πιο νέοι είμαστε σε ηλικία, τόσο μεγαλύτερα αποθέματα έχουμε σε βλαστοκύτταρα σε διάφορα σημεία του σώματός μας, και τόσο μεγαλύτερες δυνατότητες έχουμε στο
να θεραπευτούμε από τις υποτροπές της πάθησης. Όσο μεγαλώνουμε τόσο καταναλώνονται αυτά τα βλαστοκύτταρα από διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν στην ζωή μας σε σχέση με επιδιορθώσεις του σώματος, αλλά και καταστρέφονται αναλόγως και των καταχρήσεων, αρνητικών βιωμάτων-συναισθημάτων και άλλων βάρβαρων πρακτικών στον εαυτό μας αλλά και περιβάλλοντος πάνω στο σώμα μας.
Πως να προστατέψουμε τα βλαστοκύτταρά μας
Τα φάρμακα όσο πιο χημικά είναι, τόσο δυστυχώς μπλοκάρουν την δυνατότητα του εαυτού μας να μπορέσει να υπερβεί ένα πρόβλημα χωρίς ωστόσο να αποτελεί κανόνας, διότι υπάρχουν οργανισμοί τόσο δυνατοί σε αποθέματα που μπορούν να το καταφέρουν ακόμα στις πιο αντίξοες συνθήκες.
Το μπέρδεμα φαρμάκων δυσχεραίνει επίσης την λειτουργία αυτή αυτοθεραπείας, με χειρότερες τις χημειοθεραπείες οι οποίες καταστρέφουν ολόκληρες ομάδες κυττάρων και των πολύ ευαίσθητων βλαστοκυττάρων χωρίς να λύσουν την πραγματική αιτία.
Σε μεγαλύτερες ηλικίες, εκεί όπου η νόσος συνήθως εμφανίζεται πολύ πιο βαριά λόγο έλλειψης πλαστικότητας του οργανισμού (δηλαδή έλλειψης βλαστοκυττάρων), οι χημειοθεραπείες είναι μια σύνηθες πρακτική, αλλά το κόστος έχει ένα αυξημένο ρίσκο λόγο πρωτίστως τις παρενέργειες οι οποίες είναι ιδιαίτερα αυξημένες.
Λίγο πριν την πρώτη δόση μου με Μιτοξαντρόνη - Novantrone την οποία ευτυχώς και αρνήθηκα (αλλάζοντας την ζωή μου και πορεία της πάθησης), οι γιατροί μου επεσήμανα ότι το σπέρμα (γεννητικά όργανα) θα υποστεί μετάλλαξη, οπότε για 1 χρόνο μου απαγόρευσαν να σκεφτώ να κάνω παιδιά. Αλλά μου είπαν ότι είμαι τυχερός, διότι στις γυναίκες, τα ωάρια παθαίνουν μόνιμη μετάλλαξη οπότε και το απαγορεύουν δια βίου.
Το άκουσμα των χημειοθεραπειών για την Πολλαπλή Σκλήρυνση είτε σε ελαφριά είτε σε βαριά μορφή είναι παντελώς αντίθετη με την έννοια της θεραπείας, όσο είναι και η λέξη χημεία και θεραπεία.
Στο θέμα των βλαστοκυττάρων και την σκλήρυνση υπάρχει ένα τεράστιο παιχνίδι που ξεκίνησε από το Ισραήλ και έχει επεκταθεί σε όλο τον πλανήτη. Ακόμα και μετά την ΧΕΝΦΑ πλέον σου κάνουν έγχυση βλαστοκυττάρων, οπότε και δείχνει την προτεραιότητα της εμπορικής χρήσης τόσο όσο υπάρχει κέρδος και όχι για την θεραπεία. Όπως αναφέρω παραπάνω, εάν μελετηθούν και ερευνηθούν τα βλαστοκύτταρα σωστά,
του ίδιου ασθενή τότε υπάρχει προοπτική τεράστια. Αλλά δεν συμφέρει οπότε και τα ντύνουν με χημειοθεραπείες, ΧΕΝΦΑ και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους. Δεν λειτουργεί όμως έτσι το πράγμα. Τα βλαστοκύτταρα είναι βλαστοκύτταρα. Δεν βομβαρδίζουμε έναν οργανισμό για να παίξουμε μετά με βλαστοκύτταρα. Το πιθανότερο είναι τα βλαστοκύτταρα να γίνουν βλαμμενοκύτταρα μέσα μας,
εάν δεν έχουμε λύσει την ανωμαλία δηλαδή την αιτία βαθιά στο DNA μας.
Μπορείτε να αλλάξετε το DNA σας
Τα άνω είναι προσωπική μου γνώμη, γνώση και βίωμα.

“Η φύση θεραπεύει, η επιστήμη καθοδηγεί, η πίστη ολοκληρώνει.”