παιδια καλησπερα οπως εχω ξαναγραψει εκανα μαγνητικη εγκεφαλου η οποια ηταν καθαρη...τα συμπτωματα ομως συνεχιζουν αδυναμια κυριως στα ποδια και ιδιαιτερα στη δεξια πλευρα με ποδι και χερι να ειναι σαν μαγκωμενα...το μονο π μου εχει πει ο νευρολογος ειναι για μια υπερπλασια στον αυχενα ανευ σημασιας η οποια ομως υπαρχει γενικοτερα σ ενα βαθμο στην αριτερη πλευρα τ κεφαλιου συνοδευομενη απο πονο στο αριστερο ματι οταν το κουναω και ενα θεματακι με την αριστερη γναθο η οποια κανει συνεχως κρακ και ειναι και αυτη πιο πρησμενη απο την δεξια...μαλιστα βλεπω και μυγακια εδω και πολλα χρονια ..επισης εχω παρατηρησει στη δεξια πλευρα απο πλατη μεχρι γλουτους οτι το σωμα μου παρουσιαζει κατι σαν ατροφια,οι μυες δηλαδη ειναι σαν πιο μαζεμενοι(οι γιατροι το αγνοουν και αυτο)...με αυτα και με εκεινα μ εκλεισαν ραντεβου σ εναν ψυχιατρο χωρις ωστοσο να εχουμε αποκλεισει οργανικα αιτια στον αυχενα οπου υπαρχει και η υπερπλασια...ειναι δεδομενο επειδη γνωριζω το σωμα μου οτι ολα αυτα δεν ειναι αγχος δεν γινεται ας πουμε να ειναι μαγκωμενο το ποδι μ επειδη αγχωνομαι...το αγχος μου προκαλειται επειδη δεν γνωριζω τι εχω...συγγνωμη αν κουρασα απλα θελω να μ πειτε την γνωμη σας