Εγώ πάλι σκέφτομαι ώρες-ώρες μήπως μου έκαναν καμία "λοβοτομή" στον ύπνο μου!!
Καλά τα πράγματα είναι, άστα να πάνε, αναλόγως τους καιρούς βέβαια, αλλά ναι αυτό με τη μνήμη το έχω παρατηρήσει κι εγώ, από ελεφαντίσια μετουσιώθηκε σε χρυσοψάρου!!
Κάποιες φορές μου είναι δύσκολο και να γράψω και να κρατήσω σειρά στα κείμενά μου, μου έχει τύχει να γράφω μία πρόταση-επιχείρημα και πάνω στο "," να ξεχνάω που ήθελα να καταλήξω!! Και ας διαβάσουμε όλη την παράγραφο από την αρχή για να "θυμηθούμε"...
Πολλά περιστατικά θα μπορούσα ν' αναφέρω...Το πιο "τραγικό" που μου συνέβη πρόσφατα ήταν να μου πει ένας φίλος μου ότι γέννησε η αδερφή του και μετά από μία εβδομάδα που μου μιλάει για το ανιψάκι του λέω "γέννησε η αδερφή σου; πότε; μπράβο!!"
Τον είχα συγχαρεί και την προηγούμενη εβδομάδα, εγώ όμως δεν το θυμάμαι...
Μου έχει τύχει σε προφορική εξέταση να παθαίνω μπλακ αουτ, είμαι οπτικός τύπος και να προσπαθώ να φέρω στο μυαλό μου τη "σελίδα" του βιβλίου και με το που παίρνω φόρα και ανακαλώ την παράγραφο, ξαφνικά χάνεται... Μαύρη οθόνη και μένω να λέω "εμ, ωμ, αμ, μαμά!!"
Από δυσκολία ανάκλησης λέξεων άλλο πράγμα, έχω αποκτήσει και μία ανασφάλεια και είμαι συνεχώς με το λεξικό στο χέρι για να δω και να προλάβω...
Ευτυχώς τώρα έχει υποχωρήσει λίγο, μπορώ να σκέφτομαι πιο γρήγορα, μάλλον έγινε κάποιο αυτόματο reboot ή έχω αρχίσει να "θεραπεύομαι" (πλάκα θα 'χει να κάνω μαγνητική και να βγει πεντακάθαρη!!

)
Όταν η ζωή σε κερνά λεμόνια, μην ξεχάσεις να ζητήσεις λίγη τεκίλα και αλάτι!!
Και... άσπρο πάτο!!