Παιδιά καλησπέρ. πριν άπο μια εβδομάδα έκανα μια μαγνητική και βρέθηκαν 5 εστίες όπου και οι πέντε είναι ανενεργες. Μετά την μαγνητική δεν μπορουσα να ελέγξω ι καλά το αριστερό χέρι και πόδι μου και δεν εστιάζα καλά από το αριστερό μάτι. ο γιατρός είπε ότι κατά 90% είναι σκλήρυνση κατά πλάκας. έκανα 4 θεραπείες με κορτιζονη και μια τελευταία θα κάνω αύριο. Έκανα και οσφ. Παρακεντηση και τα αποτελέσματα θα βγουν σε ένα μήνα . αισθάνομαι πολύ καλύτερα αλλά νιώθω να νυστάζω. Αυτό οφείλεται στην κορτιζονη!? Σε ένα μήνα θα κάνω και μαγνητική αυχένα. Δεν μου έχει μιλήσει ακόμα ο γιατρός για θεραπεία από εδώ και πέρα. Μπορείτε να με κατατοπισετε σας παρακαλώ!? Ευχαριστώ
Άσε να κατασταλάξει η κορτιζόνη να δράσει, θέλει μήνα ώστε να ολοκληρώσει τον κύκλο της μέσα στο αίμα σου, και ναι έχει παρενέργειες, αλλά όχι τόσο του νυσταγμού αν και δεν το αποκλείω. Νομίζω ο νυσταγμός είναι περισσότερο από την ταλαιπωρία της παρακέντησης και γενικά της περιπέτειάς σου.
Αισιοδοξία με υπομονή και ηρεμία. Το σώμα μας αντιδράει θετικά σε αυτά. Κάνε τα όπλα σου

Εύχομαι γρήγορα περαστικά,
Καλή δύναμη και καλή συνέχεια !