Αυτό με το καράβι που σκεφτόσουν Έλενα, το έχω σκεφτεί κι εγώ και με ΚΤΕΛ ή και με το τουτου!! Να πάω μια εκδρομή μόνη μου και να γυρίσω όποτε το θελήσω, αλλά σ' αφήνουν οι υποχρεώσεις; Δε σ' αφήνουν κι αν τις αφήσεις εσύ, τότε σε βαράνε με "ρόπαλο" στο κεφάλι όταν επιστρέψεις!!
Όσον αφορά την υπόθεσή σου ότι είμαι στη σχολή, έπεσες έξω, κοιμόμουν!!
Αύριο 17 Νοέμβρη και όλο και κάτι θα έχουν κλείσει στο κέντρο από σήμερα, οπότε θα πάω ξανά την Τετάρτη!!
Αν έχουν κλείσει το κέντρο από σήμερα, δεν θα μπορέσουμε το απόγευμα να πάμε στο golden hall με το "παιδί" που προσέχω... Πρέπει να σκεφτώ κάτι άλλο, ρίξτε καμιά ιδέα αν ξέρετε κανένα καλό μέρος.
Κάτι για ΦΝΑΚ, ΦΝΕΚ (κάτι τέτοιο) έχω ακούσει, άνοιξε λέει ένα τέτοιο στο μοναστηράκι και είναι λέει πολύ καλό "πολυκατάστημα". Θα το παίξω "βλάχα" και μόλις κατέβουμε στο σταθμό στο μοναστηράκι θα αρχίσω να ρωτάω που 'ναι!!
Τελοσπάντων, καλή μέρα να έχουμε!! Καλό μας μεσημεροαπόγευμα!!
Όσον αφορά την υπόθεσή σου ότι είμαι στη σχολή, έπεσες έξω, κοιμόμουν!!
Αύριο 17 Νοέμβρη και όλο και κάτι θα έχουν κλείσει στο κέντρο από σήμερα, οπότε θα πάω ξανά την Τετάρτη!!
Αν έχουν κλείσει το κέντρο από σήμερα, δεν θα μπορέσουμε το απόγευμα να πάμε στο golden hall με το "παιδί" που προσέχω... Πρέπει να σκεφτώ κάτι άλλο, ρίξτε καμιά ιδέα αν ξέρετε κανένα καλό μέρος.
Κάτι για ΦΝΑΚ, ΦΝΕΚ (κάτι τέτοιο) έχω ακούσει, άνοιξε λέει ένα τέτοιο στο μοναστηράκι και είναι λέει πολύ καλό "πολυκατάστημα". Θα το παίξω "βλάχα" και μόλις κατέβουμε στο σταθμό στο μοναστηράκι θα αρχίσω να ρωτάω που 'ναι!!
Τελοσπάντων, καλή μέρα να έχουμε!! Καλό μας μεσημεροαπόγευμα!!
Όταν η ζωή σε κερνά λεμόνια, μην ξεχάσεις να ζητήσεις λίγη τεκίλα και αλάτι!!
Και... άσπρο πάτο!!
Και... άσπρο πάτο!!