• Εχουμε δικηγορους συνασθενεις;;;;

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #116218  από Αστερι
 Τρί Απρ 05, 2016 4:16 pm
Την καλησπερα μου φιλοι μου. Θελω μια βοηθεια(θα ρωτησω και τη δικηγορο μου βεβαια). Ως ασθενης πρεπει να διαφυλαξω την ηρεμια μου. Ομως ειχα την κακη τυχη να γνωρισω εναν ανθρωπο που εκανε κακο στην οικογενεια μου και σα να μην εφτανε αυτο για εκδικηση μου εκανε μηνυση και αγωγη...Ετσι λοιπον ειμαι αναγκασμενη να πληρωνω δικαστηρια για...να του κανω το κεφι. Ολο αυτο ομως με ταραζει υπερβολικα (μονο που τον βλεπω μου ανεβαινει η πιεση!Δεν εχω ξανανιωσει ετσι για ανθρωπο!)και τη φοβαμαι τη δουλεια...ηδη πηρα ενα μονιμο μουδιαδμα στα δαχτυλα.... Τι μπορω να κανω;μπορει να πηγαινει μονη της η δικηγορος μου;να της δωσω καποιο χαρτι;;;;;
 #116261  από Αστερι
 Πέμ Απρ 07, 2016 12:10 am
Μα ουτε ενας;τη ρωτησα και μου ειπε να παρω χαρτι και θα το ψαξει...ας παρουσιαστει μονη της αν μπορει...
 #116266  από litsa
 Πέμ Απρ 07, 2016 8:37 am
δικηγόρους είχαμε, αλλά δεν πολυμπαίνουν στο φόρουμ πλέον.. έτσι τουλάχιστον νομίζω...

τώρα για αυτό που ρωτάς, νομίζω ότι μπορείς να κάνεις εξιουσιοδότηση, με το αζημίωτο βέβαια...
 #116363  από Κώστας
 Δευ Απρ 11, 2016 8:33 am
Τι είδους χαρτί εννοεί;! Συνήθως όταν θέλουμε να μας εκπροσωπήσει κάποιος σε διάφορες υποθέσεις που απαιτούν την παρουσία μας, κάνουμε ένα ειδικό πληρεξούσιο σε ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ όχι σε δικηγόρο, στο οποίο περιγράφεται λεπτομερώς το είδος της εκπροσώπησης που θέλουμε να του παραχωρήσουμε.