• πολλες αποριες

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #116037  από Γιωτα81
 Πέμ Μαρ 31, 2016 8:31 pm
καλησπερα σας.
Μολις εκανα την εγγραφη μου στο φορουμ και πραγματικα θελω να σας πω οτι ειναι πολυ ομορφο ολο αυτο που κανετε εδω και οι σιζυτησεις σας και η στηριξη που δινεται ο ενας στον αλλον.
θα σας πω κ γω την ιστορια μου οσο πιο συντομα μπορω να μη σας κουρασω.
μπηκα στο Αιγινητειο τον Νοεμβριο του 15 με μουδιασμα στη δεξια πατουσα. εκανα παρακεντηση μαγνητικες κλπ....κεφαλι καθαρο και εστιες θωρακικη και αυχενικη μοιρα..πηρα κορτιζονη ενδοφλεβεια κ μετα απο το στομα..περασε το μουδιασμα κ 2 βδομαδες αφου τελειωσα τη κορτιζονη ξαναηρθε το μουδιασμα κ στις 2 πατουσες. πηρα την ιδιωτικη μου νευρολογο και μου ειπε να μην ανυσηχω οτι θα συμβαινει αυτο και μετα απο 15 μερες φυγαν τα μουδιασματα. Ωστοσο με ξαναεβαλαν εκανα μαγνητικες κ βρηκαν 2 νεες εστιες στο κεφαλι ενεργες αλλα ισα που φαινονται. μου ειπε θα τα ξαναπουμε σε 3 μηνες δεν ηθελαν να μου δωσουν αγωγη. Μεχρι στιγμης το πορισμα ηταν μεμωνομενο περιστατικο απομυελινωτικης νοσου.
Σημερα λοιπον πηγα στο νοσοκομειο με τις καινουριες μαγνητικες οι οποιες λενε τα ιδια με τις προηγουμενες. 2 εστιες στο κεφαλι, αυχενικη κ θωρακοικη μοιρα. με εξετασε η γιατρος με βρηκε κλινικα πολυ καλα και αφου μιλουσαμε αρκετη ωρα (μπορω να πω οτι εμεινα ικανοποιημενη γιατι μου εδειξε τη καταλληλη προσοχη και δε με ξεπεταξε) μου ειπε οτι υπαρχουν 2 δρομοι..ακομα δε μπαινει διαγνωση επισημα αλλα για να το προλαβουμε μου ειπε να ξεκινησω αγωγη με ιντεφερονες ή να περιμενουμε αλλους 3 μηνες και να ξανακανω τις μαγνητικες να δουμε σε τι φαση ειμαι. δεν εχω κανενα συμπτωμα αυτη τη περιοδο και δε ξερω τι να κανω. Μου εδωσε να κανω εξετασεις ανοσολογικες - βιοχιμικες κ θα ξαναπω σε 20 μερες να τις δειξω κ να της πω την αποφαση μου. Η γιατρος καταλαβα οτι δε πολυθελει να μπω σε θεραπεια απο τωρα αλλα οφειλε να μου πει ολες τις παραμετρους. Ισως σε αυτους τους 3 μηνες εχω καποιο επεισοδιο.
Θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας.
Σας ευχαριστω κ συγνωμη αν σας κουρασα!
καλη δυναμη σε ολους! :smile-muscle:
 #116325  από litsa
 Σάβ Απρ 09, 2016 10:14 pm
H απόφαση είναι καθαρά δικιά σου!!
παρόλα αυτά,
καλή ψυχολογία,
βιταμίνες,
διατροφή,
αλλαγή τρόπου ζωής
γυμναστική
διαλογισμός και ότι σε ευχαριστεί
βοηθάνε στο να γλυτώνεις υποτροπές...
και ειδικά στην αρχή!

καλή δύναμη και καλή συνέχεια... ψάξε στο φόρουμ, έχουμε απ όλα!!