Το γεγονός ότι πιστεύετε, κάτι που φυσικά είναι δικαίωμα του καθενός, δεν πρέπει να σας εμποδίζει να πείτε την άποψή σας έστω κι΄ αν αυτή αντιτίθεται στα πιστεύω σας. Μέχρι στιγμής δεν μου δώσατε καμία απάντηση (σύμφωνα με την προσωπική σας κρίση, χωρίς να σημαίνει πως εκπροσωπείτε όποιον πιστεύει), παρά με θεωρείτε χωρίς έρευνα αρνητή και ίσως βλάσφημο. Περιορίζω λοιπόν τις ατελείωτες ερωτήσεις που έχω σε μία και σας καλώ να μου απαντήσετε. Είναι ή όχι παντελώς άστοχη η έννοια της μετάνοιας στη χριστιανική θρησκεία;! Εσείς θα συγχωρούσατε και θα δεχόσαστε Ο Θεός να συγχωρήσει τον βιαστή του παιδιού σας αν μετανοούσε πραγματικά;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κι΄ αν συνέβαινε αυτό θα συνεχίζατε να πιστεύετε;
Αν σταματάγατε να πιστεύετε δεν θεωρείστε χριστιανοί, παρά πιστοί με προϋποθέσεις. Αν συνεχίζατε να πιστεύετε, θάσαστε ο ορισμός του ποιμνίου όπως το εννοεί η θρησκεία. Προσέξτε δεν σας ειρωνεύομαι ούτε σας βρίζω. Απλή λογική χρησιμοποιώ.
Κι΄ αν συνέβαινε αυτό θα συνεχίζατε να πιστεύετε;
Αν σταματάγατε να πιστεύετε δεν θεωρείστε χριστιανοί, παρά πιστοί με προϋποθέσεις. Αν συνεχίζατε να πιστεύετε, θάσαστε ο ορισμός του ποιμνίου όπως το εννοεί η θρησκεία. Προσέξτε δεν σας ειρωνεύομαι ούτε σας βρίζω. Απλή λογική χρησιμοποιώ.
H μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που εκπέμπει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι έχεις συμβάλλει κι΄ εσύ σ΄ αυτό.