• Το καταφύγιο της Θεραπείας μου

• Η ψυχική και πνευματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Ίαση του σώματος μέσο της Ψυχής.
Η ψυχική και πνευματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Ίαση του σώματος μέσο της Ψυχής.
 #116105  από litsa
 Σάβ Απρ 02, 2016 9:27 pm
αχ και πάλι αχ!!

τι να κόψω?? το παγωτό?
εεεεεεεεε τι??

θα γίνω καλή στην διατροφή...

οκ και θα προσπαθήσω να είμαι πιο ήρεμη ....!!!

:emojis-14: :emojis-14: :emojis-14: :emojis-14:
τι άλλο να κάνω...???

εεεε???
 #116107  από ΓιαννηςΑγιαννης
 Σάβ Απρ 02, 2016 10:12 pm
Το τσιγάρο το έκοψα την ημέρα που έκανα την henfa ,
Το γάλα ,γαλακτοκομικα επίσης ,
Το χοίρινο μόνον το μυρίζω.
Μπύρα τέλος,
Σαλάτες,πρασινάδες,κουρκουμά,πιπέρι,D,B, copaxon,καθημερινά,
Εξωμολογήθηκα ,
δεν βλαστημάω πια,
Διαλογισμό ξεκίνησα, ....

Το μούδιασμα,το Lermit κλπ παραμένουν

Γιατί ΘΕΕ μου??
 #116108  από George Good News
 Σάβ Απρ 02, 2016 10:35 pm
Ίσως επειδή ως τώρα απλώς έβαλες το σώμα σου στο δρόμο της καλύτερης υγείας, κάνοντας και μη κάνοντας όσα είπες.

Και τώρα χρειάζεσαι τη νοητική - ψυχική ώθηση που θα σε κάνει να φτάσεις στο τέρμα του δρόμου και να δεις αποτελέσματα.

Με τον τρόπο που τα γράφω μπορεί κάποιος να πιστεύει ότι τα έχω καταφέρει όλα αυτά και κάνω κάποιου είδους υποδείξεις! Σίγουρα δεν είναι έτσι, απλώς μια τέτοια αντιμετώπιση με κάνει να ελπίζω και να τα βλέπω λίγο πιο θετικά για το μέλλον.
 #116110  από Κώστας
 Σάβ Απρ 02, 2016 10:50 pm
ΝΤΙΑΝΑ έγραψε:Σίγουρα, Κώστα, δεν θα σου ζητούσε να θυσιάσεις τίποτα, μάλλον θα σε προέτρεπε να συντονιστείς στην ίδια συχνότητα με τον Θεό (ήταν ασυρματιστής στον πόλεμο και ήταν ένα παράδειγμα που χρησιμοποιούσε συχνά). Είχε φοβερή διάκριση και πίστη στην ελεύθερη βούληση των ανθρώπων...

Στα πλαίσια της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου, έχω επιλέξει να μην πιστεύω στον θεό. Συνεπώς αν με προέτρεπε κάτι τέτοιο, αυτόματα θ΄ αναιρούσε αυτά που πρεσβεύει. Άλλωστε για ποια ελεύθερη βούληση μιλάει, όταν Ο Ίδιος Ο Θεός, απ΄ ότι αναφέρουν οι γραφές, έπλασε τον άνθρωπο να έχει ελεύθερη βούληση, αλλά απειλεί πως όποιος δεν πιστέψει σ΄Αυτόν θα καεί στο πύρ το εξώτερον;!!!!!!! Πως συνάδει αυτό με την ελεύθερη βούληση;!
 #116115  από ΝΤΙΑΝΑ
 Σάβ Απρ 02, 2016 11:49 pm
Ήμουν σίγουρη, όταν άνοιξε αυτό το θέμα, ότι θα υπήρχε έντονη αντιπαράθεση.
Για να μην φτάσει σε σύγκρουση κι επειδή σέβομαι και αγαπώ τα μέλη αυτού εδώ του φόρουμ, επιλέγω να το σταματήσω εδώ. Ας πορευτούμε με τις απόψεις μας και την Πίστη μας ( όσοι έχουμε) και ας βρει ο καθένας τη γαλήνη όπου επιθυμεί!
 #116117  από MARINA21
 Κυρ Απρ 03, 2016 12:23 am
ΝΤΙΑΝΑ έγραψε:Ήμουν σίγουρη, όταν άνοιξε αυτό το θέμα, ότι θα υπήρχε έντονη αντιπαράθεση.
Για να μην φτάσει σε σύγκρουση κι επειδή σέβομαι και αγαπώ τα μέλη αυτού εδώ του φόρουμ, επιλέγω να το σταματήσω εδώ. Ας πορευτούμε με τις απόψεις μας και την Πίστη μας ( όσοι έχουμε) και ας βρει ο καθένας τη γαλήνη όπου επιθυμεί!
Συμφωνώ με τη Ντιάνα! Και σίγουρα δε θα ήθελα να γίνουν τα πιστεύω μου και οι απόψεις μου η αιτία να "χαλαστει" κανεις απο τους συμπασχοντες μου εδώ μέσα και να "χαλαστω" κι εγώ! Απλά νόμιζα ότι στο forum αυτό μπορουμε όλοι να εισφερουμε ο,τι και όποια εμπειρία μας έχει βοηθήσει και δυναμώσει σε αυτό τον αγώνα για να βοηθηθούν και άλλοι, αν το θέλουν βέβαια...
 #116120  από kath
 Κυρ Απρ 03, 2016 10:45 am
Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να μην εκφραζονται αποψεις πανω σε τετοια θεματα. Ισα ισα πιστευω οτι το να ανταλλασσονται αποψεις με σεβασμο παντα ο ενας στα πιστευω του αλλου ειναι ουσιαστικο και πολλες φορες πολυτιμο. Απ ο,τι εχω δει ο admin εχει προνοησει και υπαρχει ειδικο θεμα, το "πνευμα και διαλογισμος"αν εχω δει σωστα , γι αυτα τα θεματα. Ολες οι γνωμες ακομη και οι αντιθετες απο τις δικες μας θεωρω οτι εχουν πολλα να προσφερουν. Καλη Κυριακη σε ολους.
 #116121  από Γιάννης
 Κυρ Απρ 03, 2016 10:58 am
Ναι ρε σατανά τι ανακατεύτηκες; Αφού ξέρεις, τα θέσφατα δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Άλλωστε, απ' ότι ακούω σε μια διαφήμιση εφημερίδας σχετικού περιεχομένου, ο Παϊσιος μετέτρεψε το χιόνι σε λουκούμια για να κεράσει τους πιστούς που συνέρρεαν. Δε θα ξαναφάς ποτέ λουκουμάκι ρεεεεεεεε. Σατανά
 #116122  από ΝΤΙΑΝΑ
 Κυρ Απρ 03, 2016 11:22 am
Ναι, Kath, θα συμφωνήσω μαζί σου, όταν υπάρχει σεβασμός, ο διάλογος είναι γόνιμος, όταν όμως κυριαρχεί ο χλευασμός και η ειρωνία, τότε τι γίνεται;...
Επειδή το έχω ξαναδεί το έργο στο παρελθόν και μόνο θλίψη ένωσα, γι'αυτό :smile-lipssealed:
 #116126  από Κώστας
 Κυρ Απρ 03, 2016 1:12 pm
Που διακρίνατε ίχνος χλευασμού;! Την άποψή μου σας παρέθεσα η οποία τυγχάνει να είναι διαφορετική. Οι απόψεις πρέπει ν΄ ακούγονται όλες αρκεί να μην είναι προσβλητικές κάτι που θεωρώ πως έχω τηρήσει. Απαντήστε μου λοιπόν τι είδους ελεύθερη βούληση είναι αυτή που όταν διαφοροποιείται τιμωρείται;!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8