• ΝΕΥΡΑΛΓΙΑ ΤΡΥΔΙΜΟΥ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #11379  από Giota
 Δευ Νοέμ 09, 2009 5:37 pm
ΧΘΕΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΗ Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ. ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΑ ΤΡΥΔΙΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΚΟΙΤΑΞΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Κ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΝΕΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟΜΥΕΛΙΝΩΣΗ. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ? ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ?
 #11400  από Κατερίνα
 Τρί Νοέμ 10, 2009 7:59 am
Giota και μένα είχε μουδιάσει όταν ήμουν στο νοσοκομείο...Με την κορτιζόνη έφυγε!Στον κουμπάρο σου μπορεί να είναι όντως κάτι άλλο,πράγμα που πραγματικά εύχομαι!!!Πες του να πάει και σε άλλον γιατρό για καλό και για κακό!
 #11466  από Lena
 Τρί Νοέμ 10, 2009 10:48 pm
GIWTA AFTO DEN EINAI KATI ANYSYXITIO PISTEVW OMWS KAO EINAI NA ON VALOUN K GIA MAGNITIKI MPAS KAI DEN EINAI MONO NEVRALGIA TRIDIMOU. XEROUME PWS TO MOUDIASMA AN SYNEXISEI EINAI ANISIXITIKO.
 #11571  από βικυ
 Παρ Νοέμ 13, 2009 8:59 am
Να τον δει καλος γιατρος γιατι η νευραλγια τριδυμου δεν ειναι απλη υποθεση.
Μαγνητικη απαραιτητη για την διαγνωση.
Καποιος συγγενεις μου εχει και αυτο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ δυνατο πονο στην περιοχη του προσωπου.
 #11596  από Giota
 Παρ Νοέμ 13, 2009 5:53 pm
EMENA AYTO HTAN TO ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑ Κ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΤΟ ΕΠΑΘΑ Κ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΕ ΕΝΑ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΜΗΓΝΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΞΩ.
 #11599  από nikolaras
 Παρ Νοέμ 13, 2009 8:18 pm
K emena to 1o m san syptwma htan 1 moudiasma stin deksia meria t proswpou k m eipane pa8hsh proswpikou meta apo 6 xronia ema8a gia tin ms :D k katariemai tin wra k tin stigmh p dn ekana magnitikh tote