• Συνάντηση Αθήνα

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #115021  από ΝΤΙΑΝΑ
 Τρί Φεβ 16, 2016 9:31 pm
Βρε παιδια,βρε παιδια...ειρήνη υμιν και ημιν!Θα συμφωνήσω με Στάθη και Κώστα και κατανοώ την "αγανακτηση" του Γιάννη.Αν ζουσα Αθήνα θα πετούσα τη σκούφια μου για να παρεβρεθώ σε μια τετοια συναντηση που ενώνει τα μέλη!Άλλωστε, όσα μας ενώνουν είναι πολλά περισσότερα από τις όποιες διαφορές των χαρακτήρων μας :emojis-8:
 #115022  από Γιάννης
 Τρί Φεβ 16, 2016 9:52 pm
Όσοι γουστάρουμε να συναντιόμαστε είμαστε πάντα εκεί, σε όλες τις συναντήσεις, για 7 και για 8 και για 10 ώρες. Προσωπικά πήγαινα πρώτος και έφευγα τελευταίος.....για να βολέψω και κανέναν ιντελεκτουέλ περιστασιακό και αναποφάσιστο.
Όποιος τολμάει ας με διαψεύσει.

Μα να πρέπει να εξηγήσουμε τα αυτονόητα;

#115035  από Poil
 Τετ Φεβ 17, 2016 7:25 am
Εδω υπάρχουν μαγαζιά που αναφέρουν τις διευκολύνσεις για άτομα με αμαξιδια. Χρήσιμο και για τις συναντήσεις και γενικά. Δεν ειναι πολυ ενημερωμενο ακομα.

http://www.prosvasis.co/?lang=el

Μπορεί κάποιος να ξεκινήσει το θέμα ξεχωριστά αν δεν υπάρχει για τη μετακίνηση και τις διευκολύνσεις σε όλους τους χορούς δραστηριότητες. Γυμναστηρια/υπηρεσιες. Ή αλλα site αν γνωρίζετε που κάνουν την ίδια δουλειά.

Δε θα σχολίαζα τα υπολοιπα διότι δε θα παρευρισκομουν ετσι κι αλλιως αλλά είδα κάτι που μου χτύπησε άσχημα.
Ειπατε "δεν είναι και τόσο δύσκολο να ξέρει καποιος αν μπορεί να παρευρεθεί". Υπάρχουν παρά πολλοί λόγοι που καποιος δεν είναι σίγουρος αν θα μπορεί ή όχι ποσό μάλλον κάποιος με σκληρυνση που δε ξέρει πως θα τον χτυπήσει, αν είναι ήδη σε υποτροπή πως θα τον πάει ή αν παίρνει αγωγή τι παρενέργεια μπορεί να έχει εκείνη τη μέρα ή σε τι ψυχολογία θα είναι γιατί κάποιοι έχουν και κατάθλιψη. Οπότε ναι χαλαρουιτα θα το πάει και καλά θα κάνει γιατί κάνει και καλό στην υγεία. Να κρατηθεί ένα τραπέζι για 4-5 άτομα για καμία ώρα δεν έγινε και τιποτα ή στη τελικη να βρουν αυτοί που θα καθίσουν. Η έλειψη κατανόησης από ασθενείς όμως είναι... αχαρακτηριστη.

Κάποιος πρέπει παρόλαυτα να το συντονίζει. Αν κάποιος έχει άλλη γνώμη για τις προτάσεις να κάνει αντιπρότασεις μην πέφτει σε έναν η ευθύνη.
 #115043  από Κώστας
 Τετ Φεβ 17, 2016 11:43 am
Το ακριβές κείμενο για το οποίο δέχομαι κριτική και είμαι πρόθυμος να ζητήσω συγνώμη αν έχω άδικο, είναι το παρακάτω:
"Από την άλλη τι είναι αυτό που εμποδίζει κάποιον να δεσμευτεί ότι θα παρευρεθεί. Είναι τόσο δύσκολο την συγκεκριμένη ημερομηνία να φροντίσει να μην έχει άλλη δουλειά, εκτός φυσικά απροόπτου" και συνεχίζω να το υποστηρίζω μιας και λαμβάνει υπ΄ όψην του τον αστάθμητο παράγοντα.

Υσ. Είχες δεν είχες Γιάννη, έστω και χωρίς να το επιδιώκεις, κατάφερες να πυρπολήσεις το "κοιμισμένο" μας forum!!!!!
 #115049  από Γιάννης
 Τετ Φεβ 17, 2016 1:19 pm
Κώστας έγραψε:έστω και χωρίς να το επιδιώκεις
:smile-devil: :music-headbanger: :character-beavisbutthead:
Πόσο αθώο παιδί είναι το βαφτιστήρι μου

Η πρόσκληση για συνάντηση πάντα δημοσιευόταν 3-4 βδομάδες νωρίτερα, ούτως ώστε να τη βάλουν στο πρόγραμμά τους όσο το δυνατόν περισσότεροι. Όλοι έχουμε χάσει μια συνάντηση λόγω του αστάθμητου παράγοντα. Δεν ξέρω πως καταλήξαμε να συζητάμε για τις συναντήσεις λες και είναι απλά διαδικαστικό θέμα. Για μένα τουλάχιστον δεν ήταν ποτέ. Σταματάω εδώ, αισθάνομαι πλέον ότι υποτιμώ τη νοημοσύνη μου.
 #115092  από chryssa
 Παρ Φεβ 19, 2016 12:10 am
τον Κυριακατικο καφε μονη θα τον πιω ; ; ; .... :emojis-32:

Εικόνα
 #115839  από chryssa
 Πέμ Μαρ 24, 2016 1:46 pm
:emojis-32:
ερχεται Πασχα ... ειρηνη ....!!!
.. να ζουμε την καθε ΣΤΙΓΜΗ!!!
:character-oldtimer: :smile-flower: :smile-heart: :smile-beer: :smile-beer: :smile-beer: