H μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που εκπέμπει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι έχεις συμβάλλει κι΄ εσύ σ΄ αυτό.
VIC CHESTNUTT.
ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ!
ΕΖΗΣΕ ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΤΟΥ.
Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΜΙΑ ΜΕΛΩΔΙΑ-ΚΡΑΥΓΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
"Vic Chesnutt's
troubles were genuine.
Paralysed from the waist down following a car accident in 1983, Chesnutt nonetheless
explained the accident helped to focus his creativity.
There has always
been something in Chesnutt's songs – a sense of humility, and a wry levity that could only have been born out of tough personal experience – that elevated his music far beyond the maudlin.
He was battling deep depression but also at the peak of his powers, and with the help of friends and family he was in the middle of a desperate search for help. The system failed to provide it."
H μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που εκπέμπει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι έχεις συμβάλλει κι΄ εσύ σ΄ αυτό.
Δεν ξέρω τον τρόπο
αλλά πρόσφατα άκουσα αυτό το τραγούδι και μου αρεσε.
Τα πάντα είναι ενέργεια και μόνο αυτή υπάρχει.
Ταιριάξτε τη συχνότητα της πραγματικότητας που θέλετε να ζήσετε και τότε θα μπορέσετε να τη ζήσετε.
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. http://www.lifo.gr/articles/health-fitn ... cles/90052