• ποσες εστιες εχω?

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #115568  από emarydi
 Κυρ Μαρ 13, 2016 6:50 pm
καλησπερα
το ξερω οτι θα ακουστει λιγο κουλο αλλα δεν ξερω ποσες εστιες εχω , ο γιατρος μου οταν τον ρωτησα μου ειπε δεν εχει σημασια. ωραια μπορει οντως να μην εχει αλλα εγω θελω να ξερω και δεν ξερω που να ρωτησω στις μαγνητικες γραφει εστιες αλλα οχι ποσες. αν καποιος καταλαβαινει να ανεβασω τα πορισματα να με βοηθησει...
ευχαριστω για την υπομονη σας μαλλον εχω ψιλοσαλταρει!!! :smile-headbang:
 #115569  από billios
 Κυρ Μαρ 13, 2016 6:56 pm
Με απασχολουσε κι εμενα ο αριθμος των εστιων μου μιας που ειναι παρα πολλες και παντου,πλεον ομως δεν εστιαζω στο να μαθω τελικα τον αριθμο τους αλλα στο πως να βγω αλωβητος.
 #115570  από emarydi
 Κυρ Μαρ 13, 2016 7:09 pm
Σωστός και επίσης ξέρω κάποιον που έχει πολλές εστίες και κανένα σύμπτωμα {τυχερός} αλλά θέλω να ξερω
 #115571  από George Good News
 Κυρ Μαρ 13, 2016 7:13 pm
billios έγραψε:Με απασχολουσε κι εμενα ο αριθμος των εστιων μου μιας που ειναι παρα πολλες και παντου,πλεον ομως δεν εστιαζω στο να μαθω τελικα τον αριθμο τους αλλα στο πως να βγω αλωβητος.
Και εγώ αδιαφορώ πλήρως!
 #115575  από Αρτεμις
 Κυρ Μαρ 13, 2016 8:59 pm
Εξαρτάται που θα κανεις την μαγνητική. Κι εγώ στην πρώτη δεν μ είπαν και μετά την έκανα άλλου κ έμαθα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό που μας ενδιαφέρει είναι αν είναι ενεργές με το σκιαγραφικο.
 #115577  από kely
 Κυρ Μαρ 13, 2016 9:46 pm
Εγώ έχω μια στον αυχένα τέσσερα χρόνια . Ειμαι χάλια περπατάω υποβασταζόμενη.
Δεν έχει σημασία λοιπόν πόσες εστίες έχεις.
 #115578  από sofia13
 Κυρ Μαρ 13, 2016 10:28 pm
Αδιαφορώ παντελώς πόσες εστίες έχω....
άλλωστε μου είπαν ότι σε κεφαλογραβιέρα ''φέρνει'' ο εγκέφαλος μου στις μαγνητικές.
Αυτό που μ΄ενδιαφέρει είναι , να συνεχίσω να παλεύω την ''καργιόλα'' ΔΥΝΑΤΑ και
να μη με παίρνει απο κάτω.
Απο την αρχή (πριν 28 χρόνια που μου είπαν τα ''μαντάτα'' οι γιατροί,
σκύλιασα απο θυμό και νεύρα... και σιγά που θα της χαριστώ τώρα...χα )
Δεν έχει σημασία το πόσες εστίες έχεις.
Αυτό που είναι σημαντικότατο ,
είναι η ψυχή σου να μη γονατίσει !!!
Καλό κουράγιο και βάλε ότι σου δίνει χαρά αληθινή στη ζωή σου !
:smile-flower:
 #115584  από costas
 Δευ Μαρ 14, 2016 6:21 pm
Ma............δεν έχει σημασία...............
 #115615  από emarydi
 Τετ Μαρ 16, 2016 11:57 am
kalh Σαρακοστη! ενταξη με πεισατε δεν πρεπει να με νοιαζει δεν με νοιαζει δε με νοιαζει ... και θα το επαναλαμβανω σε τακτα χρονικα διαστηματα για να το πιστεψω!!!
σας ευχαριστω πολυ πολυ :smile-bigsmile:
 #115633  από costas
 Τετ Μαρ 16, 2016 8:04 pm
:bow-blue: :bow-blue: :bow-blue: :bow-blue: