• Γειά σας συναγωνιστές/στριες!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #115547  από billios
 Σάβ Μαρ 12, 2016 10:25 pm
Γιάννης έγραψε:Υπομονή και "σοφές" επιλογές και κάρπε ντίεμ.

Ρε κουμπαρακι,αυτο παλι το πιέρ γκαρντέν που γραφεις,καινουργια πυζαμα ειναι ?
Ρωτω γιατι εγω που ειμαι και λιγο κατσαπλιας ανυσηχω μην ειμαι ντεμοντε :smile-cool:
 #115549  από ΓιαννηςΑγιαννης
 Σάβ Μαρ 12, 2016 11:57 pm
http://www.wordreference.com/gren/%CE%B ... E%B5%CE%BC

Για τον Billio και ο,πύον ενδιαφέρετε με την καλημέρα μου,
 #115551  από βικυ
 Κυρ Μαρ 13, 2016 10:05 am
billios έγραψε:

Ρωτω γιατι εγω που ειμαι και λιγο κατσαπλιας ανυσηχω μην ειμαι ντεμοντε :smile-cool:
Χαχαχαχαχ χαχαχαχα γεια σου billios με τα ωραια σου :clap:
 #115558  από Γιάννης
 Κυρ Μαρ 13, 2016 12:20 pm
Ναι, σιγά μη δεν ήξερε, καλά μου τα είπε η γιαγιά μου ένα βράδυ στο όνειρό μου, "με ποιους έχεις μπλέξει αγόρι μουουουου" :smile-bandit:
 #115573  από Μιμικαμ
 Κυρ Μαρ 13, 2016 7:35 pm
billios έγραψε:

Χαχαχαχα, βρε ζουζουνοκουμπαράκι,οχι και δεν κατάλαβες, απλα πράγματα, καθημερινά....όμως,.εχω μια απορία, πολύ κουμπαρια βλεπω, εσυ ποιον από τους δυο κουμπάρους εχεις βαφτισει :emojis-3: :emojis-3: :emojis-3: :emojis-8: :emojis-8:

Γεια σου Γιώργο, καλως όρισες στην παρέα μας, που όπως βλέπεις ειμαστε μια ωραια ατμόσφαιρα είμαστε :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1:

Καλη πορεία σου εύχομαι και να είσαι πάντα δυνατος,φρόντισε οσο γίνεται να μην σε παιρνει αποκάτω, σωστες και σοφές επιλογες και όλα καλα θα πάνε, μη ξεχνάς, ότι παντα καιροφυλακτεί και η kinder Eκπληξη της νοσου, την οποια ολη απευχόμαστε να μας συμβει και να μας τυχει....καλη συνέχεια και δύναμη... :emojis-1: :emojis-5:
 #115580  από fewtile
 Δευ Μαρ 14, 2016 12:42 am
Σε ευχαριστώ Μιμικαμ αλλά τι εννοείς πως καιροφυλακτεί η kinder έκπληξη της νόσου;
 #115587  από Μιμικαμ
 Δευ Μαρ 14, 2016 10:07 pm
Γειά σου Γιώργο,

Σε καμια περίπτωση δεν ήθελα να σε αγχώσω....απλα αυτό που εννοώ, είναι αυτό το απρόβλεπτο, απρόοπτο της νοσου, η εκπληξη, που ενώ νιώθεις αρκετα καλά, να ξυπνήσεις ένα πρωι, και να εισαι βαρυς και ασήκωτος...

Αυτό απευχόμαστε ολοι να μας συμβεί, σου ευχομαι από καρδιας να εισαι παντα δυνατος και γερος, και να το παλευεις :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1:
 #115599  από Tania
 Τρί Μαρ 15, 2016 12:40 pm
Fewtile, να είσαι πάντα καλά σου εύχομαι. Αφού είσαι τόσα χρόνια καλά, το πιθανότερο είναι να συνεχίσεις έτσι. Μη μασάς! :happy-cheerleadersmileygirl: