• δεν ξερω τι εχω

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #115540  από emarydi
 Σάβ Μαρ 12, 2016 1:24 pm
γεια σας και χαρα σας
γραφω για να πω τον πονο μου προειδοποιω οπως στις ταινιες!
μετα την ατονη κυστη που βρηκε ο ουροδυναμικος ο γιατρος μου εβαλε μαγνητικη ΘΜΣΣ και βρηκα εστιακες αλλοιωσεις (οχι ενεργες) και εκει, αντε τις εκανα σετ με εγκεφαλο αυχενα. Ομως εγω εδω και 2 εβδομαδες περιπου νιωθω μουδιασματα στα πλευρα μου για λιγο πανε κ ερχονται. και σκεφτομαι να ειναι ιδεα μου; ή κατι ερχετε;
 #115542  από emarydi
 Σάβ Μαρ 12, 2016 6:07 pm
και κατι αλλο που εχω εδω και καμια 15 μερες ειναι μια θωλουρα στα ματια πηγα στο οφθαλμιατρειο οταν ενιωσα και πονο σαν καρφι ενα πραγμα και μου ειπαν οτι ειναι βλεφαριτιδα με την αντιβιωση και τα δακρυα σχεδον ζω σε μονιμη ομιχλη.σπαστικοοοοοο . την παρασκευη εχω ραντεβου με ιδιωτη για ελεγχο . ελπιζω να φιαξει
 #130786  από emarydi
 Παρ Νοέμ 30, 2018 6:00 pm
το ειχα γραψει

Σάβ Μαρ 12, 2016 6:07 pm

τωρα εχουν αλλαξει κατα πολυ τα πραγματα δυστυχως χαλια ,πια δεν αναρωτιεμαι τι εχω ομως
 #131045  από Kpoplistener
 Σάβ Φεβ 02, 2019 5:31 pm
Καλό κουράγιο ο Θεός να σε συντροφεύει παντού. Συνέχισε να μαχεσαι αυτό μας θέλει η ζωή να είμαστε μαχητές . Εύχομαι λιγότερα ζόρια . :smile-speechless: