• Γυμναστήριο ή φυσικοθεραπεία ;;

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #115413  από Αρτεμις
 Σάβ Μαρ 05, 2016 11:47 pm
Καλησπέρα σε όλους!!! Πάλι έχω απορία. Αν μπορείτε οι πιο παλιοί να μου πείτε τη γνώμη σας. Έχω ξεκινήσει 3 φορές γυμναστήριο πιλάτες κ το σταματώ γιατί έχω υπερβολική κούραση κ δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις της υπόλοιπης μέρας. Έχω κι ένα παιδάκι κ δουλεύω. Ώρες ώρες νομίζω ότι θα κλαίω από την κούραση. Από την άλλη σκέφτομαι να ξεκινήσω φυσικοθεραπεία. Δεν ξέρω. Πάντως το μούδιασμα σε ολη την αριστερή πλευρά παραμένει 10 μήνες. :emojis-33:
 #115414  από billios
 Κυρ Μαρ 06, 2016 9:38 am
Μην πιεζεις τον εαυτο σου,οπως λεει και μια σοφη συνασθενης κανε μεχρι εκει που φτανεις,μεχρι εκει που μπορεις,αν το γυμναστηριο σε κουραζει που ειναι και απολυτος φυσιολογικο τοτε κοψε τις 3 φορες και πηγαινε 1,αν αργοτερα νιωσεις πιο δυνατη πηγαινε 2 φορες,αν νομιζεις οτι πρεπει να κανεις ενα διαλειμμα για να συνελθεις τοτε κοφτο για οσο νομιζεις.
 #115415  από Αρτεμις
 Κυρ Μαρ 06, 2016 9:57 am
Ευχαριςτω billio. Κάποιες φορές είμαι τέλεια ψυχολογικά. Κάποιες χάλια. Χθες διάβασα κάπου ότι αν επιμένουν τόσο πολυ τα συμπτώματα είναι μόνο το 15% των ασθενών. Ξέρω ότι δεν πρέπει να ψάχνομαι αλλά κάποιες μέρες τρελένομαι επειδή κανω μεγάλη προσπάθεια από όλες τις μεριές κ το μούδιασμα παραμένει. Σίγουρα υπάρχουν κ χειρότερα αλλά.........με καίει το γιατί. Συγνώμη που σας ζάλισα κι εγώ με τα δικά μου.
 #115416  από ΝΤΙΑΝΑ
 Κυρ Μαρ 06, 2016 11:12 am
Εγώ τάσσομαι υπέρ της φυσικοθεραπείας.Ενας καλός φυσικοθεραπευτής με γνώση της ιδιαιτερότητας που έχει η ΣΚΠ μπορεί να δουλέψει κατάλληλα τους μυς με διατάσεις και ενδυνάμωση. Πολύ βοηθάει και η κολύμβηση αν υπάρχει η δυνατότητα. Αυτό που ΔΕΝ βοηθάει είναι το άγχος! Χαλάρωσε!...
 #115423  από Αρτεμις
 Κυρ Μαρ 06, 2016 8:07 pm
Το σκέφτηκα κ αυτό με τη φυσικοθεραπεία Ντιάνα. Δεν ξέρω τι να κανω. Πάντως ένα μήνα που έκανα φυσικοθεραπεία, τουλάχιστον δεν κουραζόμουν τόσο πολυ. Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή σου. :smile-heart:
 #115424  από litsa
 Κυρ Μαρ 06, 2016 10:16 pm
τόσο όσο.....
προχθές, δεν λέγαμε πως μόλις κα΄νουμε κάτι, μετά ντουπ κάτω???

εεεεεεε η κυρία καριολάιν, θέλει το χρονο της ,και με το μαλακό...!!

και εγώ παω φυσιοθεραπειες, και μετά συννενοειται με τον γυμναστή, και κάνουμε τις ανάλογες,...
οπότε σιγά σιγά θα βρεις τους ρυθμούς σου!!
φιλί!!! :emojis-4: :emojis-1: