• Η προδοσία του facebook!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #115197  από chryssa
 Πέμ Φεβ 25, 2016 11:34 am
:smile-thinking: τι δεν καταλαβαινω ?????
να γνωριζετε πως .... :romance-grouphug: :romance-grouphug: :romance-grouphug:
στην υγεια μας... : :beer: :beer: :obscene-drinkingcheers: :beer: :beer: :beer:
 #115201  από eleni POL
 Πέμ Φεβ 25, 2016 1:20 pm
καλημέρα.
Μη το βλέπετε έτσι, σαν προδοσία,φιλοι μου.

Το fb εχει το προτέρημα της αμεσότητας των μηνυμάτων και είναι πιο ευκολο στη χρήση γιατι κρατάς επαφή ακομη και με ατομα που δεν εχουν σκπ.
Επίσης βρίσκεις κι εκεί ειδήσεις και νεα ,αστεία και φωτο για μας που τα μεταφέρουμε κι εδω οσο ειναι δυνατόν.

Δειτε ενα ωραιο κείμενο που εγραψε φίλος ,(καμια σχεση με σκπ.)
Του ζήτησα την άδεια για αναδημοσίευση .

Thanasis Manaras

29 Σεπτεμβρίου 2014

Εσυ ξερεις...εσυ οριζεις το τι εισαι...αλλα θα σου πω τη γνωμη μου...δεν υπαρχει ελλειψη...δεν υπαρχει απουσια...δεν υπαρχει αναπηρια και θλιψη...να σου πω ποια ειναι η πραγματικη αρρωστια?
Το να νομιζεις οτι εισαι αρρωστος...να σου πω ποια ειναι η πραγματικη θλιψη?

Το να θες να λυπασαι...και ξερεις ποια ειναι η πραγματικη ελλειψη?

Το να φερεσαι λες και εισαι μισός...κι οχι σα θαυμα που εισαι...εγω προτιμω την αγαπη σε ροδες, παρα αυτη που εχει ποδια και πατα στην καρδια μου...

προτιμω να με αγκαλιαζεις με τα ματια, παρα με παγωμενα χερια...

και νιωθω ολοκληρος οταν θελεις αλλα δε μπορεις, παρα να μπορεις και να μη θελεις...κι αν θελεις, θα μπορεσεις...
κι αν δε μπορεσεις, θα βρεθει ο τροπος να μπορεις...

ειναι αυτο που λεμε θαυμα...ειναι αυτο που γινεται οταν η καρδια πλημμυριζει αγαπη και συμπληρωνει οσα το ματι βλεπει μισά..ειναι αυτο που εισαι...παιδι Του Θεου...σε φιλω...να γελας...
κανεις την αναπηρη καρδια μου να σηκωνεται στα δικα της ποδια.
Συνημμένα
B.jpg
B.jpg (47 KiB) Προβλήθηκε 186 φορές
 #115203  από panos59
 Πέμ Φεβ 25, 2016 1:50 pm
καλή μας φίλη Ντιάνα!
διάβασα με πολλή προσοχή τα γραφόμενά σου και, σαν μέλος αυτού του forum για πάνω από 5 χρόνια, θα πω ότι δεκάαααδες μέλη κάποτε χάθηκαν, έτσι στο ξαφνικό...
όχι... δεν είναι η πρώτη φορά, και ΔΕΝ είναι προδοσία....! (βαριά η λέξη)

είναι γιατί δείχνει να έκανε και πάλι τον κύκλο της η παρουσία κάποιων εδώ ...(ή μήπως ούτε κι αυτό;;)
(και μιλάς υποθέτω πιο πολύ γι' αυτόν εδώ ''τον χώρο των ..αθλοπαιδιών'', της καλημέρας, του καφέ, του τραγουδιού, του κους-κους και του χαχαχούχα..)...

ίσως κουραστήκαμε Ντιάνα... ίσως και κουράσαμε...!

ναι, ακόμα και εμείς που ΔΕΝ '''την κάναμε για αλλού'', ίσως και να μην είμαστε εντελώς απαλλαγμένοι κάθε ευθύνης...!
πόσο συμμετοχικοί είμαστε όλοι ''στα δρώμενα''.....??????
υπάρχει άραγε και ποιό είναι το μοτίβο-κινητρο γι αυτόν/-ους που (σχεδόν) καθημερινά (θα θέλαμε να συνεχίσουν να) αναρτούν!
- τραγούδια...
- ανέκδοτα...
- φωτογραφίες...
- σοφισματα...
- αγγέλματα...
κλπ κλπ...

αλοίμονο αν το facebook μπορούσε να αποσπάσει-διώξει τον κόσμο..
έχει τόοοσες ατέλειες.... είναι τόσο βαβελικό... τόσο χαώδες και απρόσωπο... τόσο κρύο..!
το ...τρίτο πρόσωπο δεν ανοιξε ποτέ και καμμία πόρτα..
ΑΝΟΙΧΤΗ την βρήκε... ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ανοιχτή!

ας κάνουμε λοιπόν κάτι, να φέρουμε τους φίλους μας πίσω!
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

:happy-jumpeveryone: :happy-jumpeveryone: :happy-jumpeveryone: :happy-jumpeveryone: :happy-jumpeveryone:
 #115209  από billios
 Πέμ Φεβ 25, 2016 3:10 pm
Το φως ειναι ανοιχτο και τα σκυλια δεμενα,εδω ειμαστε.
Εγω δεν εχω φουμπου και δεν σκοπευω να ανοιξω,κι εμενα με πειραζει που καποιοι εφυγαν ή απλα παρακολουθουν χωρις να γραφουν,η ζωη ομως πρεπει να συνεχισει οποιες κι αν ειναι οι απωλειες αυτο νομιζω πως ειναι αλλωστε και ο απωτερος στοχος μας απεναντι στη σκπ...
 #115211  από litsa
 Πέμ Φεβ 25, 2016 3:33 pm
eleni pol.... ότι πιο τέλειο εχω διαβάσει τελευταία!!!

λοιπόν να σας πω κάτι?
αυτοί που έφυγαν,
έφυγαν γιατί,

- τι να κάνω τώρα, τα έμαθα όοοολα!
- απογοητεύτηκαν γιατί είμαστε και εδω μία κοινωνία, όπως εκεί έξω...
- δειτε το νησί, αν και πολλοί μου λενε οτι δεν το βλέπουν γιατι... ειναι δύσκολο και σκληρό...!! και δεν αντέχουν τόοοση δυστυχία!!!

- έφυγαν γιατί, απλά δεν θέλουν να ακούνε κάθε μέρα, για σκπ και προβλήματα...
- εφυγαν γιατί δουλεύουν, επέστρεψαν στην καθημερινότητα τους
και πολλά άλλα!!

- μπορεί να μην έχουν διάθεση άλλο, ή μπορεί να βιώνουν επιδεινωση και κατάθλιψη μαζί... χιλια δυο μπορει να συμβούν...
ή να μην έχουν όρεξη ....
ή να νιωθουν απίστευτη κούραση...
ή να τους βασανίζει η κυρία καριολάιν!!

εγώ πχ δεν μπαινω στα κουιζ, ή στις διασκεδάσεις... ενώ μου αρέσουν πάρα πολύ!!! ε πως με βλέπετε? και εγώ ακόμα με ψάχνω!!!

αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς πρεπει να το κλείσουμε το μαγαζι!!!

όσοι έφυγαν αφού επιτελέστηκε ο σκοπός του φόρουμ, στο καλό να πάνε, και πάλι όταν το χρειαστούν, εδώ θα είμαστε...

φόρουμ είναι, δεν είναι οικογένεια, αν και πολλοί αγαπιόμαστε, δια ζώσης, ή τηλεφώνου ή και εγώ δεν ξέρω τι... ναι έχουν δημιουργηθεί φιλίες ισχυρές και αλώβητες... αλλά δεν μπορεί να γίνει με όλους... και όπως κάθε φιλία, και σ΄χεση, χρειαζεται ΧΡΟΝΟΣ!!!

ΓΙΑ Αυτό καλή συνέχεια σε όλους μας, όπως μπορεί ο καθένας... γιατί, άλλο να εχεις μεγάλα παιδιά και υποχρεώσεις, και άλλα να είσαι μέσα σε οικογενεια, δουλεια με μικρά παιδιά!!!

φιλί!!!
 #115224  από sofia13
 Πέμ Φεβ 25, 2016 11:05 pm
Εδώ είμαστε ΠΑΝΤΑ ,
συμφωνώ με τους παραπάνω φίλους-φίλες σε όσα αναφέρθηκαν, ειδικά με Πάνο= βαριά λέξη η προδοσία.
Αλλά στο fb γνώρισα και τα παιδιά της Ομάδας Αλληλεγγύης Ανθρώπων για τη Σκλήρυνση και αυτό είναι σύν + . (για μένα που παραμένω αισιόδοξη και αγαπώ τη ζωή και δεν αφήνω τίποτα να με τσακίζει (για πολύ)
Τώρα , σχετικά με το ρήμα ΑΚΡΟΒΑΤΩ ,
εκ των πραγμάτων ακροβάτες είμαστε κυριολεκτικά (έστω και του ονείρου)...
Ομως επειδή η πρώτη αγάπη ήταν και ΕΙΝΑΙ το δικό μας φόρουμ ...
.....ΔΕ ΦΕΥΓΩ... θα ήθελα να περάσω το τραγούδι του Γιάννη Κότσιρα ειδικά για τη ΝΤΙΑΝΑ , αλλά καλύτερα στην ενότητα ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ που μπορώ.
ΦΙΛΙΑ και πάντα όλοι μαζί στα δύσκολα.
:smile-kiss:
 #115226  από sofia13
 Πέμ Φεβ 25, 2016 11:12 pm
εντάξει , του Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι , πάντα για τη ΝΤΙΑΝΑ μας.
:smile-kiss:
 #115228  από ΝΤΙΑΝΑ
 Πέμ Φεβ 25, 2016 11:54 pm
Αχ,βρε παιδια, έχετε όλοι δίκιο!
EleniPOL,καταπληκτικό το κείμενο!
Πάνο μου, πράγματι βαριά και άδικη η λέξη προδοσία :emojis-16:
Billio, litsa, θα συμφωνήσω με όσα γράφετε :emojis-9:
Μιμίκαμ,απλά ευχαριστώ :smile-flower:
Sofia13, τα είπες όλα!Σ'ευχαριστώ για το τραγούδι,με συγκίνησες :emojis-4: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
Μη με παρεξηγείτε για όσα έγραψα.Αλλά να....μπαίνω στο φόρουμ και κάθε μέρα βλέπω λίγα μέλη σε σύνολο1951 και θλίβομαι και φοβάμαι :emojis-18:
Είναι που μου λείπουν και κάποιοι,καποιες που δεν μπαίνουν πια....
Είναι και που είμαι αθεράπευτα ρομαντική και υπέρ του δέοντος συναισθηματική...
Είναι και που σας νιώθω όλους φίλους και μ'αρέσει αυτό το παρεάκι τόσο πολύ....
Δεν γράφω άλλα θα με πάρουν τα ζουμιά :emojis-21:
 #115243  από Teo
 Παρ Φεβ 26, 2016 4:13 pm
ΝΤΙΑΝΑ έγραψε:Aγαπημένοι μου συνοδοιπόροι νυν και πρώην...
Όταν πριν τέσσερα χρόνια έκανα την εγγραφή μου εδώ,ένιωσα ότι βρέθηκα σε ένα χώρο γεμάτο φίλους που με καλωσόρισαν ζεστά και οι οποίοι θα ήταν πάντα δίπλα μου να με εμψυχώνουν στις δυσκολίες,να με συμβουλεύουν, να ανταλλάσσουμε εμπειρίες,να γελάμε και να κλαιμε...
Τώρα τέσσερα χρόνια μετά, νιώθω προδομένη, πικραμένη και απογοητευμένη...
Πληροφορήθηκα η ανόητη ρομαντική (που τόσο καιρό αναρωτιόμουν τι απέγιναν δεκάδες μέλη),οτι μετακόμισαν στο facebook και περνώντας καλά εκεί,έριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους ...Κι ας ήταν εδώ το σπίτι τους ,κι ας ήταν εδώ ο χώρος που πρωτογνωρίστηκαν,που γέλασαν,που ήπιαν καφέ,που μάλωσαν που φίλιωσαν...
Νιώθω προδομένη σαν τα μικρά παιδιά που τα εγκαταλείπουν οι φίλοι τους, όταν βρίσκουν καινούριους!
Νιώθω θυμωμένη επειδή λόγω φιλοσοφίας ζωής,δεν έχω facebook και επομένως στερούμαι επικοινωνίας ,δεν ισχύει όμως το ίδιο για όσους έχουν τη δυνατότητα να εμφανίζονται και εδώ και εκεί (ή να ακροβατούν με το ένα πόδι εδώ στο φόρουμ και με το άλλο στο facebook, όπως μου είπε αγαπημένος μου φίλος).
Αναρωτιέμαι αν σας λείπει καθόλου το φόρουμ όλους εσας που τόσο εύκολα το απαρνηθήκατε!
Οφείλω οπωσδήποτε ένα μεγάλο ευχαριστώω στον αγαπημένο μου Πάνο που είναι πάντα εδώ (θεωρώ ευλογία την γνωριμία μας και δη την προσωπική) στον Κώστα , τον Στάθη(αρχηγέ υποκλίνομαι)και τονΓιάννη οι οποίοι αποτελούν σταθερές αξίες(ελπίζω) τα κορίτσια μας βέβαια,την Λίτσα ,την Σοφία ,την Μιμικα την Έλενα που δεν ξεχνουν το φόρουμ και όλα τα καινούρια μέλη που με ελπίδα και προσδοκία ενεργούς συμπαράστασης εγγράφονται εδώ.
Φιλιά πολλά και καλή συνέχεια ειδικά σε κείνους που φύγαν(παράκληση για το τραγούδι της Μποφίλιου Πάνο μου).
Λυπάμαι που το βλέπετε έτσι. Θέλω να πιστεύω οτι όλα εξελίσσονται.
Μια καλή σκέψη θα ήταν να σκεφτούμε οτι κάποιους ανθρώπους τους γεμίζει περισσότερο κάτι άλλο. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Μην το παίρνεις τόσο βαρια σε παρακαλώ. Μην το βλέπεις ως προδοσία. Σκέψου μόνο οτι ο καθένας προσπαθεί για τον εαυτό του να κάνει οτι τον κάνει να νιώθει καλύτερα.
Πάντα φιλικά!!!
 #115246  από ΝΤΙΑΝΑ
 Παρ Φεβ 26, 2016 4:47 pm
Έχεις δίκιο! Είδα το θέμα μονόπλευρα. Ήδη αναθεώρησα για τη λέξη προδοσία.Οι απαντήσεις που δόθηκαν πιο πάνω μου απέδειξαν ότι μάλλον ήμουν κοντόφθαλμη... Πάντως σίγουρα είναι θλιβερά αισθητή η απουσία κάποιων.....