• Νεο μελος....

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #115162  από Αστερι
 Τρί Φεβ 23, 2016 11:28 pm
Γεια σας κι απο μενα. Καλως σας βρηκα. Ετων 33 σε λιγες μερες. Μολις σημερα επισημα εμαθα οτι εχω σκπ. Λεω επισημα γιατι ανεπισημα το υποψιαζομουν πριν 11χρονια απο μια ξαφνικη δεξια πυραμιδικη συνδρομη και 6 απομυελινωσεις...που τοτε ο γιατρος μου ονομασε κριση αγχους κι επηγοντος διακοπες. Πριν μερες λοιπον,μετα απο 11χρονια κι ενα μουδιασμα στα δαχτυλα κανα χρονο τωρα,πηρα αποφαση να κανω μαγνητικη εγκεφαλο κι αυχενα...ετσι απο μονη μου γιατι το αμελησα πολλα χρονια...διασπαρτες εστιες και μια σε οξεια φαση της νοσου... Και τωρα τι;τα φωτα σας...λεει να κανω παρακεντηση...μμμμμ...μονο που το σκεφτομαι πεφτω κατω...και μετα ...κορτιζονη;... :emojis-25:
 #115166  από ΝΤΙΑΝΑ
 Τετ Φεβ 24, 2016 9:51 am
Καλώς ήρθες στην παρέα μας,Αστέρι :emojis-8: Καταρχήν μην αγχώνεσαι !Το άγχος είναι ο χειρότερος σύμβουλος!Βρες έναν καλό νευρολόγο ο οποίος θα σε καθοδηγήσει και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.Η καλή διατροφή,η άσκηση και κυρίως η ψυχραιμία και η εσωτερική γαλήνη θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις όποιες δυσκολίες συναντήσεις στην πορεία σου :emojis-3:
Εμείς εδώ στο φόρουμ θα είμαστε δίπλα σου,συνοδοιπόροι,θερμοί παραστάτες και βοηθοί :romance-caress:
Καλωσόρισες,λοιπόν,και καλή δύναμη :smile-flower:
 #115175  από Αστερι
 Τετ Φεβ 24, 2016 5:05 pm
Ντιανα μου σε ευχαριστώ. Κανα δύο μέρες τα ηθελα τα "ψυχοφαρμακα μου"...Σήμερα ξύπνησα αλλιώς. Από μόνη μου το έψαξα...ηθελα να μάθω. Ε,έμαθα. Δεν πεθαίνω κι όλας. Α έκοψα το κάπνισμα,ευκαιρία ήταν. :emojis-11: Όσο για διατροφήη και γυμναστική τα εκανα και πριν...Τώρα θα κοιμάμαι λιγο περισσότερο ,θα ξεκουράζονται και θα μαθώ να μην αγχώνομαι και να μη στεναχωριεμαι (δυσκολο ). Τέλος ,θα πάνω να είμαι ο σουπερηρωας που κάνει τα πάντα,ας αναλάβουν και οι άλλοι! Πηγα σε έναν νευρολογο αλλά δε μου άρεσε και τώρα μου πρότειναν μια άλλη .Σας τρέλανα;κάπου να τα πω η γυναίκα... Με βλέπω λιγο μουρλη ...θες τα όμορφα νέα;θες το κομμένο κάπνισμα; θες που δεν πρεπει να φαω αλάτι και ζάχαρη;;;;;;;
 #115186  από Στάθης
 Τετ Φεβ 24, 2016 7:34 pm
Αστερι έγραψε:Α έκοψα το κάπνισμα,ευκαιρία ήταν. :emojis-11: Όσο για διατροφήη και γυμναστική τα εκανα και πριν...Τώρα θα κοιμάμαι λιγο περισσότερο ,θα ξεκουράζονται και θα μαθώ να μην αγχώνομαι και να μη στεναχωριεμαι (δυσκολο ).
Είσαι αστέρι :emojis-9: θα δυναμώσεις σε χρόνο dt !! Δεν φαντάζεται πόσο πίσω μας πάει το κάπνισμα στην υγεία :emojis-28:

Πολύ σωστή η ΝΤΙΑΝΑ relax, ποιοτική ζωή και ψάξε το θέμα του γιατρού μέχρι να σου κάνει κλικ, να πεις αυτός (ψυχολογικά) μου κάνει. Η διαίσθηση έχει και αυτή το μετρικό της ειδικά σε τόσο σημαντικά ζητήματα και αφού έκανες θυσίες όπως κόψιμο καπνίσματος κτλ. θα έχεις μια χάρη παραπάνω καθοδήγησης από την ζωή :character-oldtimer:

Καλή δύναμη και είμαστε δίπλα σου !!
 #115188  από Still
 Τετ Φεβ 24, 2016 7:52 pm
Απο ποτε τ αστερια κολωνουν? :emojis-3:

Ε, δεν εχεις και κατι που δεν μπορεις ν αντιμετωπισεις.

Η παρακεντηση δεν ειναι τιποτα, πιο πολυ ειναι ενοχλητικο οτι περιφερεσαι σε διαφορους γιατρους, αλλιως, απ τη στιγμη που θα μπει το νερο στ αυλακι (πιθανη αγωγη η οχι, δικια σου αποφαση) και συνειδητοποιησεις οτι πραγματικα το στρες το αγχος κτλ επηρεαζουν αρνητικα, θα σαι οκ!!

Καλη δυναμη, μη μασας, καλη ευκολια στη διερευνηση του θεματος και μην αφηνεις παρελθος και μελλον να σε κυριευουν. Ζησε το παρον :emojis-30: :character-oldtimer: :smile-yes: :smile-drink: :smile-party: :smile-clapping: :smile-hi: :smile-tongueout:
 #115194  από Αστερι
 Πέμ Φεβ 25, 2016 12:29 am
Σας ευχαριστω πολυ πραγματικα ολους. Χαιρομαι πολυ που ακουω αισιοδεξες κουβεντες. Σας ειπα,ημουν "κρυφη"απλα δεν ηθελα να σιγουρευτω...μετα απο 11χρονια το πηρα αποφαση...ε πρεπει να το δεχτω...τοσα εχω δεχτει σε αυτη τη ζωη...αλλο ενα...Οσο για τους γιατρους ο γνωστος του γνωστου...αν εχετε κανεναν που να δω αμεσα Ευαγγελισμο πχ θα χαρω να μου πειτε. Για την παρακεντηση να ρωτησω:την κανουμε για να δουμε αν εχουμε σκπ;γιατι τετοιο ερωτημα δεν εχω...απο 6εστιες πριν 11χρονια ,ειναι 1006 και μια σε οξεια φαση. :emojis-14: