• +1 Στην παρεα

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #114967  από billios
 Σάβ Φεβ 13, 2016 4:39 pm
Κηλυντηρέας Κωσταντίνος
Εμενα αυτος δεν μου γεμισε το ματι,συγκεκριμενα τον σιχαθηκα.
 #114973  από Νικος chochlas
 Σάβ Φεβ 13, 2016 9:48 pm
Καλησπερα και σημερα!
Δεν ξερω για τον κ.Κυλιντηρεα ελπιζω να μην χρειαστει να ψαχτω πολυ...
απλα να παω αιγινητειο και να πανε ολα καλα...
Συγκεκριμενα εγω εχω κλεισει ραντεβου με την κ.Ευαγγελοπουλου χωρις να την ξερω..
Το μονο που βλεπω και διαπιστωνω απο ολους εδω ειναι οτι πρεπει να φτιαξω την ψυχολογια μου και εκει θα δωσω το βαρος.
Ξεκινησα και αυτο το rebif 44 οπως σας ειπα και στην αρχη..
0.1ml πρωτη δοση... ενα ντεπον μιση ωρα πριν...
Παρενεργειες : 37.1 δεκατα για κανα 8ωρο μετα υποχωρησε... τιποτα αλλο δεν ενιωσα, ουτε σημαδια στο χερι ...ελπιζω να μεινει παντα ετσι και οχι επειδη ηταν μικρη η δοση.

Τωρα για τον υπολογιστη , δυσκολο να τον σταματησω...και το προβλημα ειναι οτι ειμαι δημιουργικος παντα το βραδυ :)
π.χ 10:00-20:00 παραγωγικος κανα 3 ωρο.....
20:00-04:00 παραγωγικος 6-7 ωρες ....

θα προσαρμοστουμε ομως σιγα σιγα....
εκοψα τσιγαρο και τα junk foods πριν 2 μηνες.

Ειδωμεν!
Χαρουμενος και ο Αγιος Ερωτιαρης αυριο για τους αγαπησιαριδες!
 #114988  από kely
 Κυρ Φεβ 14, 2016 8:18 pm
Τίτα ο Δαλάκας δέχεται στο Αιγινήτειο ? Εγώ πήγαινα στο ιατρείο του .
 #115015  από dimos
 Τρί Φεβ 16, 2016 4:12 pm
Πω ρε φίλε τι μου θύμησες τώρα, όταν την πρωτοέπαθα και εγώ αυτό έλεγα στους γιατρούς, ότι αισθάνομαι σαν μεθυσμένος, γελούσα κιόλας οπότε η φάση ήταν πολύ περίεργη.
Τον Κυλιντηρέα τον έχω δει στο ιατρείο του, καλός είναι, αλλά δεν έμεινα εκεί. Θα συμφωνήσω με τον φίλο που είπε για το γενικό κρατικό (Γεννηματάς), όπου υπάρχει καλή ομάδα ιατρών νευρολόγων, αν και έχω κάποιες ενστάσεις για μερικές συμπεριφορές. Η Κλημεντίνη Καραγεωργίου είναι μια πολύ καλή επιλογή(πρώην διευθύντρια στο Γενικό Κρατικό), όπου κατέχει το αντικείμενο, θα μιλήσεις και θα αισθανθείς μια ασφάλεια. Σε κάθε περίπτωση πάντα να έχεις και μια δεύτερη γνώμη από ιατρό νευρολόγο.
Με τον υπολογιστή καλό είναι να το βρεις με τα διαλείμματα και να μην το παρακάνεις. Μακρυά από την έντονη ζέστη και τον δυνατό ήλιο. Η διατροφή πρέπει να είναι καλή και ελαφριά όσο μπορείς. Κρεπάλες ξενύχτια κτλ να αποφεύγονται, όντας και παντρεμένος αυτό βοηθάει. Άγχος-στρες απέβαλέ το όσο μπορείς, είναι θάνατος. Οπότε το ηθικόν ακμαιότατον και όλα θα κυλήσουν ομαλά

Να σου ζήσει ο λεβέντης σου και καλή δύναμη :smile-muscle:
 #115025  από Νικος chochlas
 Τρί Φεβ 16, 2016 10:36 pm
dimos έγραψε:Πω ρε φίλε τι μου θύμησες τώρα, όταν την πρωτοέπαθα και εγώ αυτό έλεγα στους γιατρούς, ότι αισθάνομαι σαν μεθυσμένος, γελούσα κιόλας οπότε η φάση ήταν πολύ περίεργη.
Τον Κυλιντηρέα τον έχω δει στο ιατρείο του, καλός είναι, αλλά δεν έμεινα εκεί. Θα συμφωνήσω με τον φίλο που είπε για το γενικό κρατικό (Γεννηματάς), όπου υπάρχει καλή ομάδα ιατρών νευρολόγων, αν και έχω κάποιες ενστάσεις για μερικές συμπεριφορές. Η Κλημεντίνη Καραγεωργίου είναι μια πολύ καλή επιλογή(πρώην διευθύντρια στο Γενικό Κρατικό), όπου κατέχει το αντικείμενο, θα μιλήσεις και θα αισθανθείς μια ασφάλεια. Σε κάθε περίπτωση πάντα να έχεις και μια δεύτερη γνώμη από ιατρό νευρολόγο.
Με τον υπολογιστή καλό είναι να το βρεις με τα διαλείμματα και να μην το παρακάνεις. Μακρυά από την έντονη ζέστη και τον δυνατό ήλιο. Η διατροφή πρέπει να είναι καλή και ελαφριά όσο μπορείς. Κρεπάλες ξενύχτια κτλ να αποφεύγονται, όντας και παντρεμένος αυτό βοηθάει. Άγχος-στρες απέβαλέ το όσο μπορείς, είναι θάνατος. Οπότε το ηθικόν ακμαιότατον και όλα θα κυλήσουν ομαλά

Να σου ζήσει ο λεβέντης σου και καλή δύναμη :smile-muscle:
Γεια χαρα Φιλε Dimo και καλη δυναμη σε ολους μας!
Ετσι ακριβως ενιωθα και εγω...γελουσα γιατι δε το πιστευα.. Για την κυρια Καραγεωργιου εισαι ο δευτερος που μου την προτεινει! (ο πρωτος ειναι απο εναν αλλον συμπασχων που το ειπε στον γνωστο μου), και μαλιστα ειναι και λιγο τσουχτερη η επισκεψη της ξερω :)
 #115027  από Αρτεμις
 Τρί Φεβ 16, 2016 11:06 pm
Κι εγώ πήγα αρχικά στην κυρία Καραγεωργίου , αλλά μετά δεν μπορούσα να την βρω στο τηλέφωνο όταν έπαθα υποτροπή. Γι ' αυτό άλλαξα.
 #115032  από dimos
 Τετ Φεβ 17, 2016 1:22 am
Αρτεμις έγραψε:Κι εγώ πήγα αρχικά στην κυρία Καραγεωργίου , αλλά μετά δεν μπορούσα να την βρω στο τηλέφωνο όταν έπαθα υποτροπή. Γι ' αυτό άλλαξα.
Γεια σου Άρτεμις, έχει ιδιωτικό ιατρείο. Μπορεί να είναι τσουχτερή αλλά δεν σε χρεώνει όταν πηγαίνεις για δεύτερη ή τρίτη φορά για επανεξέταση για συγκεκριμένο θέμα. Απλά προσωπικά δεν πάω συνέχεια στην Καραγεωργίου γτ κάνω θεραπεία με tysabri, οπότε αναγκαστικά έχω και στο Γ.Κ. έναν ιατρό. έτσι για να μιλάμε ή για καμιά υπογραφή όπου απαιτείται. Έχω και στην περιοχή μου άλλον έναν για καμιά συνταγή. πχ για σημαντικές αποφάσεις όπως η αλλαγή θεραπείας θα πάω στην Καραγεωργίου για να μιλήσουμε. Φυσικά θα μιλήσω για να πάρω γνώμες και με ιατρούς από το νοσοκομείο και όπου αλλού μπορώ για να πάρω την τελική απόφαση. Για τις υποτροπές σου δίνει οδηγίες, γτ κάθε περίπτωση είναι και διαφορετική, για το τι να κάνεις κάθε φορά. Το κλασικό είναι 1 gr κορτιζόνης για 3 μέρες αν θυμάμαι καλά, γτ έχω και καιρό να πάρω.
 #115062  από Giota23
 Τετ Φεβ 17, 2016 11:11 pm
Νίκο να σας ζήσει το μωράκι σας και καλή δύναμη όπως και σε όλους.
Κι εγώ πολύ πρόσφατα διαγνωσμένη (περίπου μαζί μ εσένα) και ακόμα ψάχνομαι.

Μου σύστησαν κι εμένα την κυρία Καραγεωργίου 5-6 άνθρωποι σαν κορυφαία γιατρό σχετικά με τη ΣΚΠ και έκλεισα ραντεβού στο ιατρείο της να ακούσω τη γνώμη της.
Βέβαια από την Δευτέρα 15/2 που πήρα τηλέφωνο, κατάφερα και έκλεισα ραντεβού στις αρχές Απριλίου. Αποφάσισα να καθυστερήσω λίγο την έναρξη της θεραπείας (είχαμε πει με τη γιατρό που με ανέλαβε να ξεκινήσω το Μάρτη) για να τη συμβουλευτώ.

Εύχομαι όλα καλά σ εσένα και στην οικογένειά σου.