• Αλλαγή Θεραπείας

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #114867  από Μαρια.Δ.
 Πέμ Φεβ 04, 2016 8:57 pm
Γειά σας... έχω σκλήρυνση κατά πλάκας από το 2005 και μόλις σήμερα γράφτηκα σε αυτό το site γιατί θα ήθελα να διαβάσω γνώμες πασχόντων για αλλαγή θεραπείας από ιντερφερόνη σε χάπι. Είναι κάτι που το σκέφτομαι αρκετό καιρό.
Περιμένω πληροφορίες σας. Να είστε όλοι καλά :happy-cheerleadersmileygirl:
 #114872  από Στάθης
 Πέμ Φεβ 04, 2016 10:46 pm
Γεια σου Μαρία, να είσαι και εσύ δυνατή και καλά :smile-muscle:

Η πληροφορίες που ψάχνεις μπορεί ήδη να υπάρχουν, απλά κάνε μια μικρή έρευνα στην κατηγορία των Φαρμακευτικών αγωγών, όπου υπάρχουν διάφορα χάπια, εσύ πιο θα ξεκινήσεις;;
 #114896  από Μαρια.Δ.
 Κυρ Φεβ 07, 2016 3:21 pm
η γιατρος μου πρότεινε και της πρότεινα ότι αρκετά ταλαιπωρούμε όλο αυτό τον καιρό και ναι κάποιες φορές έχω δίκιο και όταν ληξη με το καλό η γνωμάτευση για το rebif να σκεφτούμε να αλλάξουμε γιατί ασθενείς που έχει άντρες και γυναίκες με το χάπι εδώ και καιρό που το παίρνουνε πάνε μια χαρά.Έτσι και εγώ μπήκα στο τρυπάκι του να σκέφτομαι την αλλαγή της θεραπείας μου.Δεν ξέρω ούτε τι χάπι ούτε ποιο και πως. Όταν θα βρώ τον χρόνο θα ψάξω όπως μου πρότεινες Στάθη Σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου...
 #115031  από doska
 Τετ Φεβ 17, 2016 12:49 am
Γειά σου Μαρία Δ. Κι εγω ειμαι ακριβως σε αυτη τη θεση μονο που πρεπει αμεσα να αποφασισω. Μεχρι τωρα avonex. Μου ειπε να αλλαξω και να παω σε χαπι ο γιατρος. Στο gilenya..... Αυριο θα κάνω κι εγω τιε εξετασεις που πρεπει πριν το αρχισω και η αληθεια ειναι οτι τρεμω! Σε καταλαβαινω πολυ με την ιντερφερονη.... Καλη δύναμη :emojis-3: