• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #11491  από litsa
 Τετ Νοέμ 11, 2009 3:03 pm
alo!
ΛΟΙΠΟΝ το πρωί εβρεχε καρεκλοπόδαρα και μετά έβγαλε ήλιο, οπότε καταλαβαίνετε.. παει ο καιρός τρελάθηκε..
έτσι ειναι όμως εδώ..
την εργασία την έστειλα.. μην ξεχάσω και με κούριερ.. :) ευχαριστώ έλενα..
ήρθε και η γυναίκα να καθαρίσουμε ...τι να πρωτοκάνει και αυτή... η κουρτίνα μου ζάρωσε και τώρα πρέπει ή να την σιδερώσω :D :lol: ή να την ξαναπλύνω με ειδικό απορυπαντικό για να ξεζαρώσει :(
και έχω και 5 η ώρα με το συλλογο των αυτοάνοσων γυμναστική..

αυτά τα ολίγα ... και πρεπει να ξαναξεκινήσω διάβασμα..
:o :o :o
 #11501  από elena
 Τετ Νοέμ 11, 2009 10:35 pm
Καλησπέρα και από εμένα!!! :D :D

ελπίζω να είστε καλά!!!
μόλις ήρθα στο σπίτι ....είμαι ένα πτώμα :D :D ξανθοπορτοκαλοκόκκινο :D έχετε ξαναδεί? :D
πολύ γέλιο....
σήμερα ξέχασα τα γυαλιά μου στο σπίτι και τρόμαξα να έρθω με το αυτοκίνητο!!!ναι δεν βλέπω καλά το βράδυ!!!κάπου είχα και ένα δεύτερο ζευγάρι γυαλιά ,αλλά δεν θυμάμαι που τα έχω...ψάχνω αλλά πουθενά :D :D δεν είναι τίποτα ,η ελαφρότητα του είναι μου...νομίζω :D :D

κανένα καλό τραγουδάκι θα βάλετε?

τι άλλο να σας γράψω?
σήμερα έμαθα κάτι εξαιρετικό...για την σχέση της μορφής ενός ατόμου,με τον γραφικό του χαρακτήρα!!!με αυτό ασχολείται η μορφοψυχολογία,που φυσικά δεν υπάρχει στην Ελλάδα(δεν είμαι σίγουρη)είναι όμως πράγματα που το μυαλό του ανθρώπου δεν μπορεί να τα χωρέσει,και όσο μαθαίνεις και αναλύεις ,τόσο περίεργα σου φαίνονται και τόσο δύσκολα να τα κατανοήσεις....

λοιπόν ...τα υπόλοιπα αν βρω χρόνο θα σας τα αναλύσω αύριο...
έμαθα και για τις παιδικές ζωγραφιές :D :D

πάω να ξαπλώσω το ταλαίπωρο κορμί μου,να ξεκουράσω και τον αξιολύπητο εγκέφαλό μου,γιατί άλλη μια δύσκολη μέρα θα πρέπει να ξεπεράσω αύριο....

καληνύχτα σε όλους και καλό ξημέρωμα
φιλιά χχχχχχ
elena trikolore :D
 #11506  από mary_d_ath
 Πέμ Νοέμ 12, 2009 7:44 am
Καλημέρα σε όλους/όλες!!
Να έχουμε μια όμορφη μέρα!!
(Υ.Γ. Χθες είδα επιτέλους το νέο μουσείο της ακρόπολης!! Καταπληκτικό!! Να πάτε όσοι δεν έχετε προλάβει!! Βέβαια θα ξαναπάω για να το δω πιο καλά, γιατί χθες πήγα με το παιδί που προσέχω και βαριόταν απίστευτα όλα αυτά τ' αρχαία. Οπότε εστίαζα στο να του δείχνω και να επεξηγώ τα πιο σπουδαία,γιατί αγγεία και μπιχλιμπίδια είχε χίλια δυο, δεν μπορείς να κάθεσαι πάνω από το καθένα και να του λες "τι βλέπεις εδώ;")
Τελοσπάντων, πάω για μάθημα!!
Goodmorning again!!
 #11512  από elena
 Πέμ Νοέμ 12, 2009 9:59 am
Καλημέρα σας :D καλημέρα σας!!!

Σημέρα αισθάνομαι πιο χαλαρά...χτες έστειλα e-mail στην υπεύθυνη καθηγήτρια,για το αν μπορώ να στείλω την εργασία μου σε χειρόγραφο,μου απάντησε πως ΝΑΙ ,και ότι μπορώ να την στείλω και με απλό ταχυδρομείο μέχρι 19/11 :D :D οπότε είμαι 8-) το είχα μεγάλο άγχος!!!

Mary_d_ath ...τι καλά που μπόρεσες και πήγες!!!το έχω και εγώ στο πρόγραμμα,αλλά το κανονίζω για τις ημέρες των εορτών,που θα είμαστε πιο χαλαρά...
βέβαια ,έχω υπ'όψιν ,την σχετική γκρίνια ,από τα παιδιά περισσότερο,γιατί θέλουν να πηγαίνουν μόνα τους,αλλά κάποια πράγματα τα κανονίζουμε και τα κάνουμε όλοι μαζί :D :D
επίσης κάποιες ωραίες παραστάσεις κάνει και το Μέγαρο μουσικής,οπότε θα αρχίσουν τα δικά τους...τι μας θέλετε εμάς κτλ...

έχω αρχίσει και σκέφτομαι με τι χρώμα μπάλες να στολίσω φέτος το Χριστουγεννιάτικο δέντρο :?
λέω να τα κάνω όλα μπορντώ...έχετε καμμιά ιδέα?

αυτά προς το παρόν .....
ελπίζω να είστε όλοι καλά....

καλή συνέχεια στην ημέρα σας :D
 #11513  από christina
 Πέμ Νοέμ 12, 2009 10:23 am
Καλημέρα σας!!

Αυτή τη βδομάδα βαριέμαι και πάλι βαριέμαι, δεν έχω όρεξη για τίποτα. Δουλειά σπίτι ύπνος δουλεία σπίτι ύπνος. Πολύ καιρό τώρα.. Αηδία! Μέχρι αύριο πρέπει να κάνω και την αυτοαξιολόγησή μου για τους στόχους της χρονιάς. Αμεριακανιές.. Μπλιαχ! Έχω ψοφήσει στη δουλειά όλη τη χρονιά και οι στόχοι με χαιρετούν από μακριά... Τι άλλο να κάνω πια?

Χριστούγεννα, ε? Μου αρέσουν πολύ, αλλά δεν τα περιμένω γιατί ξέρω οτι θα δουλεύω ακόμα και τις αργίες.

και μετά απο αυτό το ελεεινό, κλαψιάρικο, βαρετό μήνυμα, σας χαιρετώ και σας εύχομαι μια καλή καλή μέρα που να μην μοιάζει καθόλου με τη μίζερη δική μου...

Σας φιλώ :)
 #11530  από aoratos
 Πέμ Νοέμ 12, 2009 12:32 pm
Καλημέρα και από μένα αγαπητά παιδάκια. :lol:

Καταιγισμός ερωτήσεων... Δεν προλαβαίνω να κάνω καμιά δουλειά και τσουπππ... να σου ένα ερωτηματολόγιο! :P
Θα το προτιμούσα σε multiple choice για να απαντάω αμέσως. :lol: :P

Εντάξει δεν ήταν τίποτε ιδιαίτερο τα γενέθλιά μου και μεταξύ μας... ποτέ δεν μου άρεσαν ακόμα και όταν ήμουν παιδί (για να μην παρεξηγηθώ). :lol:
Ήσυχα πράγματα έγιναν, μια τούρτα στο σπίτι όπου το κεράκι το έσβησε ο μικρός και ζητούσε τα δώρα του! :lol:

Εχθές είχαμε συνέλευση του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο σχολείο και προγραμματίζουμε επίσκεψη στο μουσείο της Ακρόπολης για μια Κυριακή του Δεκεμβρίου, θα πάρουμε και ξεναγό.
Ακόμη θα γίνει Χριστουγεννιάτικο Bazaar.
Ξεφτίλα πάντως ρε παιδιά... Από ένα σύνολο 150 παιδιών περίπου, παρευρεθήκαν 5 από τα άτομα που είναι στο Δ.Σ. του συλλόγου και άλλοι 6 γονείς οι οποίοι σημειωτέον είμασταν γονείς παιδιών της Πρώτης Τάξης.
Άντε θυμήθηκα ότι το Σάββατο έχουμε συνέλευση και στην πολυκατοικία οπότε πάλι θα πλακωθούμε... Κάθε φορά φασαρία και κακό. :lol:

Καλημέρα ξανά από την βροχερή Γροιλανδία και να είστε καλά. :lol: :D
 #11533  από elena
 Πέμ Νοέμ 12, 2009 1:04 pm
:D :D :D :D :D

Καλά να σε ρωτήσω aorate,γιατί έχω πολύ μεγάλη απορία :D :D από χτες ,σήμερα θυμήθηκες να απαντήσεις?λειτουργείς πάντα με αυτούς τους ρυθμούς?
δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση που ο μικρός έτρεξε να σβήσει τα κεράκια της τούρτας....το παιδάκι αντέδρασε φυσιολογικότατα :D :D
άντε καλά πλακώματα στην συνέλευση :D :D αυτό το έχω ακούσει από πολλούς...αλλά συνήθως έτσι γίνεται...ευτυχώς που δεν έχω να αντιμετωπίσω κάτι τέτοιο...

christina ,γιατί μίζερη και βαρετή?στο χέρι σου είναι να την διορθώσεις...δεν έχεις πράγματα να κάνεις?αλλά ξέρεις μπορεί να είναι και από τον καιρό...μια ζέστη ,μια βροχή...
τώρα όσον αφορά τα Χριστούγεννα,ελπίζω να ξεκλέψω καμμιά βδομάδα :D :D

πότε μεσημέριασε? :shock: δεν το πήρα είδηση....

καλό μεσημέρι σε όλους
 #11535  από aoratos
 Πέμ Νοέμ 12, 2009 1:36 pm
elena έγραψε:Καλά να σε ρωτήσω aorate,γιατί έχω πολύ μεγάλη απορία :D :D από χτες ,σήμερα θυμήθηκες να απαντήσεις?λειτουργείς πάντα με αυτούς τους ρυθμούς?
Γι αυτό με αγαπάς, μπορεί να αργώ αλλά δεν ξεχνώ και είμαι πάντα μέσα στα γεγονότα. Ένα πράγμα σαν τις κάμερες του MEGA και του ΑΝΤ-1. :P :D

elena έγραψε:πότε μεσημέριασε? :shock: δεν το πήρα είδηση....
πότε πέρασαν δυο μέρες για να απαντήσω? :shock: δεν το πήρα είδηση....

:P :D :lol:
 #11549  από mary_d_ath
 Πέμ Νοέμ 12, 2009 3:28 pm
Έλενα, μόνο μπορντό; Δεν θα 'ναι λίγο κιτς;
Εγώ μάλλον θα πάω jumbo το Σάββατο να δω αν έφερε στολίδια, γιατί τα βαρέθηκα αυτά που έχω!! (θα τα δώσω στη μητέρα μου για να μη βάζει εκείνες τις τεράστιες παλιομοδίτικες μπάλες στο δέντρο της!! Θα βγάλω φωτο το δέντρο της τώρα που το θυμήθηκα για να γελάω όλο το χρόνο!! :lol: :lol: )
Χριστίνα, αν δε σου αρέσει η ζωή σου στο χέρι σου είναι να την αλλάξεις!! Όχι, να παραιτηθείς άμεσα αλλά να σκεφτείς σοβαρά όσο είναι νωρίς!! Τα χρόνια περνούν κι αν σου φαντάζει "μίζερη" η καθημερινότητά σου από τώρα, τότε μετά που δεν θα έχεις περιθώρια τι θα κάνεις;
Όσο με την αμερικανιά για τους στόχους κάθε νέα χρονιά, το κάνω κι εγώ, κι ας μην τους τηρώ όλους!! Κάποιους από αυτούς τος "σέβομαι" όσο μπορώ και θα τους ξαναβάλω και φέτος!!
Τελοσπάντων, πάω να κοιμηθώ!! Καλό μεσημεροαπόγευμα να έχουμε!!
 #11557  από christina
 Πέμ Νοέμ 12, 2009 4:54 pm
Δεν είμαι διαρκώς έτσι βρε κορίτσια, απλά τελευταία νιώθω οτι έχω μιζεριάσει κι επιδιώκω αρκετά να είμαι μόνη μου, να μην βγαίνω ιδιαίτερα, να μην μιλάω για τα προβλήματα μου.. μόνο εδώ τα λέω.. Χρειάζομαι ηρεμία για να ανασυγκροτηθώ..δεν θέλω να με επηρεάζουν οι κοντινοί μου ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Το σκέφτομαι και για ψυχολόγο ενίοτε, αλλά δεν ξέρω..

Μαίρη, τυχερή είσαι που βάζεις μόνη τους στόχους σου! Εγώ απλά προτείνω και ο προϊστάμενος επικυρώνει και προσθέτει και προσθέτει...Δουλέυω σε μεγάλη πολυεθνική..καταλαβαίνεις!

Καλούς στολισμούς Έλενα και Μαίρη (το jumbo σίγουρα θα είναι φουλ στο στολίδι!! καλά ψώνια!!)
  • 1
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 2901