• Εξανθήματα, πρησμένοι αδένες ρίγος κλπ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #113518  από Dhm
 Κυρ Οκτ 25, 2015 3:27 am
Καλησπέρα στην παρέα! Καλώς ή κακώς έχω χαθεί τελευταία. Με συγχωρείτε...Σας γράφω τώρα να μου πείτε αν μπορείτε μια γνώμη...ξέρω δεν είστε γιατροί αλλά....Να αναφέρω (δεν ξέρω αν σχετίζεται) πως από τον Φεβρουάριο έχω σταματήσει την θεραπεία με αβονεξ και δεν κάνω τίποτα ακόμα, γιατί βρίσκομαι στην Γαλλία για erasmus.
Λοιπόν...από το καλοκαίρι έχω βγάλει εξανθήματα σε διάφορα σημεία του σώματός μου. Άλλοι λένε πως είναι μύκητες, άλλοι σταφυλόκοκοι και άλλοι απλά εξανθήματα. Επειδή είχαν βγάλει και η μαμά μου και η αδερφή μου λόγω γατών μάλλον και κολλούσαμε η μία την άλλη,δεν ανησύχησα ιδιαίτερα, παρ'όλο που με αντιβίωση και κρέμες δεν έφτιαχναν. Για να είμαι ακριβής, φεύγουν και βγαίνουν σε άλλα σημεία....Έρχομαι λοιπόν στην Γαλλία και μέχρι σήμερα έχω όλο και περισσότερα ''εξανθήματα'' που με τρώνε πολύ!!
Κάποια στιγμή πριν κανα μήνα εντόπισα και κάποια γρουμπαλάκια πίσω από τα αυτιά προς αυχένα. Μετά από κάποιες αιματολογικές και με δύσκολη συνεννόηση με Γάλλο γιατρό, δεν ήταν κάτι σοβαρό. Μειώθηκαν σε μέγεθος κ δεν μπορώ να πω πως με ενοχλούν, αλλά τώρα νομίζω έβγαλα και καινούριο. Τα γρουμπαλάκια αυτά προφανώς είναι κάποιοι πρησμένοι αδένες...
Και το 3ο είναι ότι από τότε που ήρθα Γαλλία νιώθω ανά τακτά χρονικά διαστήματα ένα περίεργο ρίγος. Βασικά σαν να πονάνε τα κόκαλά μου όπως τότε που έπαιρνα αβονεξ...Έχει πολύ κρύο εδώ δε λέω,αλλά δεν με είχε πειράξει ποτέ έτσι...
Πιστεύεται πως μπορεί κάτι από όλα αυτά να σχετίζεται με σκπ;;
Ευχαριστώ πολύ και πολλά φιλιά από Γαλλία! :*
 #113536  από litsa
 Δευ Οκτ 26, 2015 11:38 am
καλά να περνάς εκεί στην Γαλλία!!
απόλαυσε το Εράσμους σου....
και αφού έχεις ιατροφαρμκευτική κάλυψη, πήγαινε και σε κάποιον γιατρό να σε δει...
τουλάχιστον να δεις τι είναι τα δερματικά...

:emojis-4: :emojis-4: :emojis-4:
 #114949  από Dhm
 Παρ Φεβ 12, 2016 6:24 pm
Συγγνώμη τώρα το είδα...Ναι πονούσα..