• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #11463  από Maria77
 Τρί Νοέμ 10, 2009 7:57 pm
Aorate, Χρόνια-Πολλά και απο μένα! :D
Τί θα έχει στο πάρτυ?? Τί θα φάμε? Πείνασα! Η μουσική κανονίστηκε? Όλα ok?

Φέρνω και εγώ κάτι για το γλέντι...

Εικόνα
 #11465  από elena
 Τρί Νοέμ 10, 2009 8:26 pm
[youtube]m44z-223UYE[/youtube]

επειδή τίποτα άλλο δεν μπορώ να κάνω(άχρηστη είμαι πια)έβαλα το τραγουδάκι!!!
καμμιά σαμπάνια στην αρχή δεν θα πιούμε? :D :D
και μετά συνεχίζουμε με το φαγοπότι :D :D

Υ.Γ μου άρεσαν τα χρώματα για αυτό το διάλεξα :D :D με πολλά χρώματα!!!
 #11468  από litsa
 Τρί Νοέμ 10, 2009 10:55 pm
xe xe !!ωραίο το τραγουδάκι!!
επιτέλους τελείωσα την εργασία!!!!!!!!!!!!!
γιουπι!!!
μου έβγαλε το λάδι..
μην με ρωτήσετε δεν θυμάμαι τ ι π ο τ α ... ;) :o :o :o μέχρι τον ιούνιο έχει ο ΘΕΟΣ!!!!!

ένα μήνα πριν τις εξετάσεις όλα θα μου ρθουν στο μυαλό :) ... ανάποδο πλάσμα!! :D
 #11470  από mary_d_ath
 Τρί Νοέμ 10, 2009 11:44 pm
Αχ, αυτή η τουρτίτσα με το σιρόπι φράουλα που έβαλες Maria77, είναι σκέτη "κόλαση"!!
Ποιος έχει γενέθλια; Ο αόρατος; Χρόνια πολλά!! Να τα εκατοστήσεις!!
Μου φυλάξατε κανένα κομμάτι που έτρεχα όλη μέρα; Από το πρωϊ, πριν λίγο γύρισα!!
Έμαθα όμως μερικές βρισιές στη νοηματική, μη φανταστείτε όχι και κάτι το τραγικό, αλλά τη φράση "μου τα πρηξες μλκ!!" μπορώ να την πω!! :lol: :lol:
Το πρωϊ τι έπαθα με ένα μλκ τώρα που το θυμήθηκα!! Ο κάθε άσχετος στο τιμόνι, μου τρώει την προτεραιότητα το ζώον και πάει και σα χελώνα να περάσει το δρόμο (στην Κατεχάκη-τάσεις αυτοκτονίας θα 'χε)!!
Πατάω φρένο απότομα, γιατί ειδάλλως θα καρφωνόμουν στο μέσο του αυτοκινήτου του, ο νταλικέρης από πίσω κόρναρε κι έβριζε εμένα (είδε και το "νι" από πίσω και θα με πέρασε για τη βλαμμένη που φρενάρει και σταματά όποτε της έρθει). Συνειδητοποιώ τι έγινε και ρίχνω καθυστερημένα τη μούντζα μου, δε με είδε ο μλκς!! Θα θελα πολύ να του χώσω μια μπουνιά!!
Τελοσπάντων, παω για νάνι!! Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!
 #11475  από elena
 Τετ Νοέμ 11, 2009 9:47 am
Καλημέρα σε όλα τα καλά παιδιά!!!
ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!!

λοιπόν καλά παιδιά....να μην με ξαναστήσετε :shock: παρακαλώ ...δηλαδή...
έρχομαι και εγώ για το πάρτυ που είχαμε,όλα θεοσκότεινα,κλειδωμένο το καφενείο,ούτε ψυχή δεν υπήρχε...περίμενα να φάω πατάτες,καλαμπόκι,κανένα ψητό ,λίγη τούρτα....τίποτα...
τελικά έφαγα τον τραχανά μου ,ήπια και το γάλα μου και πήγα για ύπνο :D :D τι να έκανα ?η όρεξη μου έμεινε...

Λίτσα ,καλά αποτελέσματα στην εργασία!!!

Mary_d_ath ,στο δρόμο όταν οδηγάς ,πρέπει να έχεις απίστευτη υπομονή,ηρεμία,και προσοχή...
έχεις να δεις πάρα πολλά...οπότε είναι άδικο να συγχίζεσαι από τώρα!!!δεν θα βγάλεις τίποτα...

καλή συνέχεια στην ημέρα σας :D
elena trikolore :D
 #11476  από aoratos
 Τετ Νοέμ 11, 2009 9:52 am
Καλημέρα σας από την χιονισμένη Χαβάη 5-0! :lol:

Όπως πάντα ελπίζω να είστε όλοι καλά και είπα να ανοίξω εγώ το καφενείο σήμερα (στην προεπισκόπηση μας προλάβανε στην στροφή! :P ).

Να ευχαριστήσω και πάλι όλους σας για τις ευχές και ειδικότερα την Έλενα. Μου δημιουργήσατε ψυχική ευφορία και όμορφα συναισθήματα. :roll:

Καλημέρα λοιπόν από την χιονισμένη Χαβάη και έναν χαρούμενο άνθρωπο.
 #11479  από vivi_gia
 Τετ Νοέμ 11, 2009 10:56 am
kalimera se olous ti kanete? ego edo vrika kai spiti alla perimeno na figoun oi proigoumenoi enikiastes. Den exo alla nea elpizo na pernate kala filia!!!
 #11480  από elena
 Τετ Νοέμ 11, 2009 11:04 am
Καλημέρα σας και πάλι!!! :D

διαβάζω για ψυχική ευφορία,όμορφα συναισθήματα,χαρούμενο άνθρωπο,και μου κάνει εντύπωση!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!! :D τα καταφέραμε!!!
μην μου πεις ότι τριγύρναγες όλη μέρα τραγουδώντας... :D :D
και παρακαλούμε για τις ευχαριστίες,αν είναι να αισθάνεσαι έτσι,να το ξανακάνουμε :D :D
δεν μας είπες όμως...
1.πως τα περάσατε χθες?
2.είχατε πάρτυ?
3.τι δώρα σου έκαναν?
4.που πήγατε?τι φάγατε?
τέλος πάντων, μην θεωρηθώ περίεργη,γράψε ότι θέλεις.... :D :D

καλό επαναγράφειν :D :D
  • 1
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151