• Μαξιλαρι για αμαξιδιο

  • Ειδικά θέματα της πρωτογενώς (PPMS), δευτερογενώς προϊούσας (SPMS) ΣΚΠ και προσβασιμότητας.
Ειδικά θέματα της πρωτογενώς (PPMS), δευτερογενώς προϊούσας (SPMS) ΣΚΠ και προσβασιμότητας.
 #114682  από kaiti
 Σάβ Ιαν 23, 2016 2:27 pm
Γεια σας.Θελω να αγορασω ενα μαξιλαρι για το αναπηρικο καροτσι,τι μαξιλαρι να παρω μαξιλαρι αερος η μαξιλαρι με gel.Ποιο ειναι πιο καλο στην προληψη κατακλισεων,
 #114691  από Κώστας
 Σάβ Ιαν 23, 2016 8:21 pm
Αν κάθεσαι πολλές ώρες στο αμαξίδιο, πρέπει να επιλέξεις ένα μαξιλάρι με αεροκυψέλες που επιτρέπει καλό αερισμό. Στο google θα βρεις πολλά αλλά είναι λίγο ακριβά. Το μέλημά σου πάντως πρέπει να είναι ο καλός αερισμός και μετά η άνεση.
 #114701  από kaiti
 Κυρ Ιαν 24, 2016 12:57 am
Κώστα σε ευχαριστώ για την απαντηση.Μπήκα στο google kαι είδα τα πανάκριβα μαξιλάρια με Αεροκυψελες .Αυτα τα μαξιλάρια είναι περίπου σαν τα στρώματα αέρος?Μήπως η επιφάνεια τους δεν είναι άνετη για να κάθεται κάποιος πολλές ώρες?
 #114708  από Κώστας
 Κυρ Ιαν 24, 2016 1:13 pm
Υποτίθεται ότι είναι μελετημένα για να κάθεται κάποιος πάνω τους πολλές ώρες καθημερινά.
 #114721  από kaiti
 Κυρ Ιαν 24, 2016 7:35 pm
Τελικα όταν κάποιος έχει μια αναπηρία οι δυσκολίες είναι πολλές,ακόμα και το βρει τα απαραίτητα βοηθήματα που θα του ταιριάξουν.Ελπίζω να επιλέξω και να πάρω το σωστό για μένα μαξιλάρι .