ΡΙΤΣΑ έγραψε:... αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ένας έξυπνος γιατρός ξέρει ότι συμφέρον του είναι το καλό των ασθενών του! Για τη φήμη του, την καριέρα του και εν τέλει για την ίδια του την επιβίωση!Ο δικός μου γιατρός ακολουθεί αυτό τον κανόνα, και αυτήν την στιγμή πρέπει να βλέπει πάνω από 1000 ασθενείς .... μερικοί από τους οποίους σίγουρα βρίσκονται κάπου ανάμεσα μας στο Forum αυτό. Ξέρεις τι λένε οι άλλοι γιατροί για τον ίδιον: όπως έστρωσε θα κοιμηθεί ....
Τι σημαίνει αυτό; Πολύ γιατροί ακολουθούν την φιλοσοφία να έχουν λίγους ασθενείς, να τους χρεώνουν τρελά ποσά (κάτι 100αρες την επίσκεψη), και γενικά να ΜΗΝ κάνουν και της καλύτερες εκτιμήσεις για μερική απώθηση ασθενών (μπας και δουλέψουν λίγο παραπάνω).
Αυτά τα ξέρω γιατί έχω δοκιμάσει πολλούς. Εκμεταλλευτές είναι πολλοί, λίγοι είναι αυτοί που κοιτάνε το συμφέρον μας. Και αυτοί είναι που τα τραβάνε όλα. Γιατί αργα ή γρήγορα τους πέρνουμε χαμπάρι και μετά ...... κλείνουν το γιατρείο τους στης 3 το πρωί !!!
Ο Θεός να τους έχει καλά (έχει αρχίσει να βαράει μπιέλες ο γιατρός μου....), και εμάς καλύτερα.